257

Иван

преди 11 години

Само два дни, след като Mediapool публикува интервю с правосъдния министър Диана Ковачева, говорителят на ЕК Марк Грей на практика я уличи в лъжа, опровергавайки думите й, че комисията не е настоявала за реформа "из основи" на Висшия съдебен съвет (ВСС) в последните си междинен доклад за страната ни от февруари

256

Анонимен

преди 11 години

11 procenta,pak dobre,do kolkoto pomnq pri predishnoto pravitelstvo procenta e 00000

255

Галя

преди 11 години

Поредния успех на бодигарда премиер. - Неефективността на публичните разходи рискува дългосрочната устойчивост на публичните финанси, особено в областта на пенсионната и здравната система, където предвидимостта и стабилността се подкопават. В здравната система има голямо забавяне и болниците трудно изплащат задълженията си. Преодоляването на дефицита в пенсионната система пък остава основна трудност в средносрочен план", се казва в доклада.

254

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАЦЕ НЕ ЛАЖИ НАРОДА ПРОС...!

253

Стела

преди 11 години

И Бойко Борисов ли не " харесвате" , българи? Вечно недоволни! Ако не строеше пътища - щяхте да го оплювате, ако не хващаха бандитите и големите крадци, пак ще плюете! Той е най- успелият премиер до сега!

252

Анонимен

преди 11 години

Не забравяйте , че най-важното за Бойко са :мачлетата с приятели и "Тигрите" от с.Бистрица, играта на тенис и цакането на селски белот. И всичко това естествено върши в работно време, времето в което трябва да работи за да изпълни обещанията си! Но за всичко това са виновни някои други..................................

251

анонимен

преди 11 години

А това не е масиран червен ПР.Това е Герберски. А пилците наесен.Сега с токът,следва парното , водата , следват произвоители , посредници, търговци,накря лошото време и храните и са дошли изборите.Няма как да ни убедите , че сме добре,защото между едната хвалба от странство ,останалото си е чиста критика.И тогава ще започне червения ПР.От изфуканите 8 милярда,повишението на пенсиите с 10 лв., ниските заплати , местенето на администрацията. А бе има , много материал има.

250

С.Станишев

преди 11 години

След нас и потоп!

249

Симеон Сакскобурготс

преди 11 години

За 800 дни ще ви оправя

248

Анонимен

преди 11 години

до 758 никак не е смешно състоянието на повечето хора в БГ а тъкмо обратното плачевно е само гьон суратести тикви не може да го проумеят

247

785

преди 11 години

Хахахахахахаха, във вестниците дават най-различни цифри на едно място били 228, тук пък 541. Хей от Позитано, ще не се разберете за цифрата преди да започвате с масирания си черен ПР!?

246

до 313

преди 11 години

Груйо, и двете ти предположения са самата истина.С една забележка- хората не са объркани. Те са потресаващо *** ,инертни и оскотели от невежество и страх. 95% !!!!

245

Анонимен

преди 11 години

Никой не може да ви даде това, което аз мога да ви обещая!- Б.Б.Популизмът и лъжите - ключ към управлението.

244

НФБ

преди 11 години

дон боко великолепни спазари да продадем на Ирак 500 бойни машини за 150 милиона!При 30% комисионна за него защо му е заплата защо са му бонуси!честито на донбоко великолепни и да почерпи!чудно защо заводите не продават директно а имат нужда от посредници?

243

Анонимен 2

преди 11 години

Едно не мога да разбера-защо всеки само мрънка, а не направи нещо смисленно в живота си? Имам чуството, че всеки българин мрази България и хората в нея.Какво ви става хора, да не би да бяхме по-богати през изминалите 15-20, че и повече години?Защо всеки казва, че милее за България, а си хвърля *** или цигарата на земята?Защо пред всеки блок е мизерия?Всеки вход е мизерен по простата причина, че всеки вика-що аз, я му е.и майката!Не сме сплотени, всеки мрази другия.Бъдете хора преди всичко!

242

arhar

преди 11 години

Обеща, че ще разсажда блатни кокичета и изпълни обещанието си ... Дори имаше една снимка, на която премиерът беше запретнал крачоли , за да нагази в блатото с кокичета ... Шоуто наистина си заслужаваше, но само с шоу не става - трябва да има и германски заплати за честните и трудолюбиви български граждани ! Първо хляба , после зрелищата !

241

Груйо

преди 11 години

Добре бе мама му стара като гледам коментарите едно не мога да разбера, в крайна сметка кой гласува за тая пасмина. Има два варианта или самите избори са пълна пародия и резултата няма нищо общо с това, което са пуснали хората или самите хора са крайно объркани и не знаят какво вършата , ама и в двата случая сме вътре.

240

Иван

преди 11 години

Този какво ли е казал,та бащицата ще го усмърти с поглед?

239

Анонимен

преди 11 години

БОРИСОВ ОБЕЩАВА НАЙ-МНОГО И ИЗПЪЛНЯВА НАЙ-МАЛКО!!!АМА И КРАДЕ НАЙ-МНОГО!

238

Анонимен

преди 11 години

ТОВА НЕ Е ВЯРНО!!!!БОЙКО,ЦЕЦО И ДЯНКОВ НА ДЕН ПРАВЯТ ПО 10-20 ОБЕЩАНИЯ.ИЗПЪЛНЕНИЕ=КРЪГЛА"О"