40

Медея

преди 11 години

Защо срещу неизвестен извършител? Извършителят ще стане известен-достатъчно е да попитат самия Берндо кой му даде информацията-той го познава много добре!

39

Анонимен

преди 12 години

Само в проста държава като България такъв шебек може да е наркобос...

38

Анонимен

преди 12 години

neka da pomognem na Buko, Cupol4o i druite aslaci:nimoi be, bivs sluzitel da iznasia, moe samo nastoiast sluzitel da iznasia. a znae se ce edin sluzitel e iznasial papki i si e kupil apartamenti. te toio sluzitel da bude razsledvan.moe krivo da se razbira koi kvo svarsil ot tova saostenia- ama ili ima gram greshka ili organite nemat gram mozak

37

недоволен

преди 12 години

За нашата прокуратура всички извършители са неизвестни и така през целия така наречен преход. За италианците извършителят е известен и затова те не искат да комуникират с нас. Не може примерно Пешо и Гошо да са участвали в разследването, а Кирчо да е виновен за изтичане на информацията. И малките деца разбират че са виновни първите двама, т.е. Пешо и Гошо, само нашата прокуратура не може да разбере кой е виновен, може да е Св. Петър или друг светия. Не ни правете на *** - ще вземем тоягите.

36

ГАЦО

преди 12 години

Цв Цв това не е ли по-гадно от изгубените секретни документи от Станишев.Ти си пробит отвътре.Сега ко прайм,разбииш ли.

35

Анонимен

преди 12 години

Да ги разстрелят и петимата заподозрени за по-сигурно.Не си заслужава да хабим средства за разследване.Като почнат да падат жертви заради предателство няма да се изкушават да предават България повече.

34

ЧАКАМЕ

преди 12 години

какво става? Арестувахте ли Румен Петков и сие ... чакаме до 5 дни и да го разследват за пподслушванията, проследяванията и убийствата на гюме чрез неговата група и килърите от подзмения свят дето бяха на финалната права. ... схемата бе проста - подслушване и проследяване от МВР съвсем законно, а срещу обещание, че ще се раваншират по свой си начин престъпниците не бяха съдени за тежки престъпления... бяха в затворнически общежития - пускаха ги за убийствата и после пак влизаха вътре ...

33

.....!

преди 12 години

Много ми е неудобно ,но бих попитал по заобиколен начин ,за да не се СТРЕСНАТ:"Кога ще го пуснат в .....отпуска ?Чакат го в ....ЮАР ,.....обещаха да го върнат,след......100 години!

32

до 32

преди 12 години

А преди Цветанов ,чии ДОКЛАДИ четеше....?

31

не ми е работа ,НО!

преди 12 години

Р.Петков на времето не предаде крал кирил Рашков ,на италианските власти ,разследван за търговия на ---ЖИВА ПЛЪТ!Отново българин се бе продал, на *** с/у тлъста сума ....!

30

селянин

преди 12 години

Отговор до 32.Продава картофи на женския пазар.Като парите ги внася в МВР , а когато е в отпуск чете докладите на МВР ,които Цветанов му оставя в колата,преди да тръгне за морето.

29

.....?

преди 12 години

Борис Велчев пред медиите:"До сега гледахме работата си ----полвинчато".....?Е,...що?Прокурорът на ---нищото!

28

Старшина Петроф

преди 12 години

Интересно, къде бля главнио секретар Б.Б. и неговата секретарка Цвъ.Цвъ. , когато същия тоа Брендо си "уволняваше" хората, които му перяха парите!? Пък то, и Флоров не от вчера се бори с наркотиците! Да не се окаже само, че италианските братя са изненадали цялото наше ме-ве-ре, барабар с министъра!? На пресконференцията с италианците някои хора гледаха странно умислени. Може би ще има "ресто"!?

27

един,... ?

преди 12 години

Какво работи --Брендо ,и за кого ако работи...?Никой ли незнае?

26

Анонимен

преди 12 години

защо когато е някой от властта е за затвора и все е "неизвестен извършител" или или е валидна народната поговорка " гарвана на гарван око не вади "

25

Анонимен

преди 12 години

Абе 15, те от финтове и маньоври, тези дето ги правят на пияни моркови заприличаха бе !!!

24

Съд. система

преди 12 години

"Няма опастност да се укрие ,....също като братя Галеви",....на луната /става въпрос/!

23

номерата на Бг съдии

преди 12 години

"Брендо е ....болен ,сори............................остава си в Бг "...!

22

Хм ?!

преди 12 години

Всички Западни служби го знаят кой е а нашата прокорутува го вкара в графа незнаен. Май тинята е доста дълбока другари.

21

turist

преди 12 години

...da vidim sega kogo 6te prejalqt da izgorqt ...nqkoy koyto e po4inal e nay dobriq variant...pak 6i motat,6i vartqt...da vidim kak 6i zamajat polojenieto