195

Някой

преди 11 години

Става дума за мнение N130

194

Някой

преди 11 години

*** ***!

193

Анонимен

преди 11 години

И кфо някво лапе с мазна кожа и лож вкус за музика спечели пари...само щото е малко същество и е на 10! Участваха хора които повече заслужаваха но ги махнаха!

192

Анонимен

преди 11 години

abe taq Viktoriq mnogo falshivo pq,koi q sloji tam????????'

191

Анонимен

преди 11 години

az bqh za Metin,no ne sajalqvam i che tova momiche speceli,hubava pesen,hubav glas...kakvo poveche da govorim.A za Metin my pojelavam poveche izqvi,zashtoto e unikalen!!!!!!!!!!!!!!

190

tony_scout

преди 11 години

Талант е не да пее, особено в този вид шоу, а да прави нещо което други не могат да правят. Има си съвсем различни формати - Идоли и т.н., айде сега моля!

189

Свилен

преди 11 години

Извинявайте, но на колко 12 годишни момиченца в България любими изпълнители са Франк Синатра и Ета Джеймс. Дори само това е факт, който заслужава искрено възхищение, особено във време в което сме заобиколени масово от чалга клонинги с предизвикателно и неотговарящо за възрастта им поведение и пошли амбиции. Всичко останало са заядливи коментари по адрес на едно истински талантливо дете.

188

пак същия

преди 11 години

евалата пич така е

187

Анонимен

преди 11 години

Какво като е копие на нечий танц? Излез и го изиграй ти с дебелия си некадърен ***. Завистливи некадърници!Трябва да е като Х-фактор-по възрастови групи и да се раздели по жанр. Бяха пренебрегнати невероятни музиканти и танцьори. Изненадвам се дори и за варненския фалшиво и жалко пеещ ***-кой го пробута толкова далеч в "конкурса".Наградата е несправедлива и нищо не може да ме убеди в обратното!

186

Анонимен

преди 11 години

момичето е страхотно, стига сте я плюли!!

185

Анонимен

преди 11 години

Метин беше най-добър, съперничеше му доктойно акробатичната група от Айтос.Брутално за един неукрепнал детски средностатистически глас.Гледах предаването за математиците, дано лъсне това, че ако баща ти направи дограмата в класната стая, си приет, не ставаш математик, но е за сметка на този, който не е плащал в частната школа на тройкаджията бивш директор като на ПМГ-Бургас.За това всичко е жалко представление!

184

Биби

преди 11 години

Ами да, Метин е фаворит, а друг стана победител, защото отново е нагласена работа. Не може да изпращаш смс във времето за гласуване, а да получаваш отговор след приключване на гласуването, че гласът не е зачетен, защото гласуването е приключило... Направете си вие изводи...

183

Дяволчето

преди 11 години

Освен това аз бих добавил, че е недопустимо на такъв конкурс половината от финалистите да са певци - 6 бр. Освен това, би трябвало да има и възрастова граница, защото как ще се промени гласът на това дете след 2 години като влезе в пуберитета само господ знае и тогава от талант може да бъде нещо друго

182

Анонимен

преди 11 години

не знаех че като натиснеш Щ и транскрипцията на днес.бг е СТ :)

181

diavolcheto

преди 11 години

Талантлива е Криси и искрено ий пожелавам упорито да преследва мечтата си и да успее!Имам, обаче, въпрос към организаторите на шоуто: има ли възможност регламентът да не включва певци, а за певците да се направи отделно show?Защото в това издание на " България търси талант " видяхме толкова хора с уникални таланти, които не намериха място в тройката (хармониките - баща и син Лечеви, акробатите...).Вместо 1001 конкурси от рода на Мис - не - знам - си какво, за които се пръскат толкова много безумни и неоправдани средста, нека същите тези средства се " пренасочат " за едно " поразширено " шоу, където певците се състезават отделно от останалите разнородни таланти.Лично за мен, истинският победител беше Метин!

180

Анонимен

преди 11 години

То защото на всяка Евровизия се проваляме с гръм и трясък и защото една единствена песен не сме изнесли навън, освен прословутия Арлекино, та затова всичките ни таланти са все певци. Наистина има несто тотално сбъркано в тази държава!

179

tuno

преди 11 години

Който разбира от музика разбра.....това бе фалшиво пеене ,без грам динамика ,едно викане само и ако това е таланта..здраве да е.....

178

BG 210

преди 11 години

Пич, твърде спорен е въпросът кой от кого краде или копира - Да, последния танц на Метин е копие на танц на Атай Оморзаков, дори и танца с балона е копие на един друг танц на Атай, който между другото с това име е същия случай като Метин, само че в Чехия никой не го напада за произхода, както Метин в БГ! Само че пич, поразгледай малко повечко клиповете на Атай и ще видиш, че това което Метин играеше през 2006, Атай го играе на конкурса през 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Все трябва да очерним някого

177

Ана

преди 11 години

АРЕ БЕ НЯМА ЛИ ТОЯ ПЪТ НЯКОЙ ДА ГИ РАЗКОСТИ БТВ И ПРОДАЖНИТЕ ПРОДУЦЕНТИ СЛЕД ТАКАВА РЕАКЦИЯ ОТ ПУБЛИКА И ГЛАСУВАЩИ!

176

Анонимен

преди 11 години

nqkoi vidqli koi za kogo glasuval ? naglasena rabota