47

Анонимен

преди 11 години

Когато се чувстваш в безизходица,животът става твърде сложен.Затова живейте простичко и мислете възвишено.Не позволявайте да ви бомбандират с ужасяващи новини.Животът-едно вълнуващо пътуване.

46

Анонимен

преди 11 години

da vi chete chovek i da se divi na glupostite vi...sasht bili vinovni hahaha ebati glamovete ste

45

анонимен

преди 11 години

че тя оная екстрасенска ви го каза, ще има трусове до към 5 юни. ама вие нали щяхте да я съдите, че ви плашела. е, ами ако не ви плаши, а предупреждава ? не знам някой да може да усети микротрус, или не е бил микро, или вие всички сте станали екстрасенси..

44

Анонимен

преди 11 години

Щом се съмне и тука почват да пишат некви харпий!!!!!

43

Анонимен

преди 11 години

Толкова много се радвате, че са умряли 15 човека в Италия, а сега ви е страх, че може случайно и вие да пострадате. XD

42

Гацо

преди 11 години

Хаааахахаха! САЩ удариха с най-модерното си и страховито оръжие HARP стратегическа инфраструктура на най-опасния си враг - България! Бяха поразени със земетресение от 5.7 степен стратегическите съоръжения в района на секретните населени места Дивотино, Рударци и Драгичево. Поразяващата сила на супероръжието нанесе съкрушителен удар по стратегическия за българската икономика индустриален център Перник, особено квартал Металург.Врагът е деморализиран и готов да подкрепи резолюцията за Сирия в ООН

41

Анонимен

преди 11 години

emsc-csem.org/Earthquake/MagnitudeML 3.7 (ML e Richter)RegionBULGARIADate time2012-05-29 07:23:32.0 UTCLocation42.59 N ; 23.01 EDepth2 kmDistances27 km SW Sofia (pop 1,152,556 ; local time 10:23:32.9 2012-05-29)3 km SW Pernik (pop 82,467 ; local time 10:23:32.9 2012-05-29)

40

знаех си

преди 11 години

Станишев е виновен с тройната коалиция и хидроинджинера.Строителството на големи водохранилища нарушава геостатичното равновесие на скалите в земната *** чрез допълнителното им натоварване с огромна водна маса

39

Анонимен

преди 11 години

Дреме ми за сащ! Сащ е пред смъртна легло. Света ги разбра що за кирлива държава е.

38

Анонимен

преди 11 години

Нормално, сега ще нападат Иран и Сирия и пак никой няма да им се противи. Ами масоните са си убийци по рождение, то е ясно , кой разбъркава целият свят , било Хаарп, било Войни, било финансови кризи , Птичи грип....списъка е дълъг

37

Стефи

преди 11 години

В село Рударци до Перник, хората говорят(казаха го и по новините), че са видели светлина като светкавица, преди земетресението, но никоя от медиите не споменава, че ХААРП може да е причината и знаете ли защо, защото Страха от САЩ е сковал цялото човечеството.

36

Анонимен

преди 11 години

tuk ima nekav uporit *** koito slaga minusi na vsi4ki razumni komentari ,kato naprimer 38 39...

35

Анонимен

преди 11 години

Razlichni skali:4.5 mb - body-wave magnitude scale (US sites)3.8 ML - Richter scale (BAN)

34

Анонимен

преди 11 години

Никога не съм бил привърженик на конспиративните теории,но тези дни попрочетох нещо за проекта "HAARP", та леко се позамислих над някои неща. Това сияние-има доста снимки и клипове в интернет когато "HAARP" действа.Нещо май приликата е доста голяма !!! И друго-имало е доста оплаквания в САЩ от фермери занимаващи се с рибовъдство в близост до антени на "HAARP",че просто от електромагнитните вълни рибата се побъркава.Тука се чу от пазачите на яз.Студена,че час преди земетръса рибата просто е пощуряла,постоянно е скачала над-водата. За същото чух и от рибари на Слаковци. Не налагам мнение на никого. Факт е обаче,че "HAARP"съществува и се употребява и за други цели.Руснаци и китайци също работят над въпроса , но просто американците са най-напред. Просто това са оръжията на бъдещето. За съжаление !!!

33

Анонимен

преди 11 години

"Науката е извращение, когато нейната върховна цел не е в услуга на човечеството" - /Никола Тесла/Дупки в небето Хаарп и усъвършенстваната технология на Тесла ключови думи: chemtrails, HAARP, weather modification..

32

Анонимен

преди 11 години

В определен момент САЩ ще обявят фалит. По принцип Америка сега вече просто разпространява агонията си и в други континенти и държави които са стабилни. Сега САЩ може да поддържа монопола си върху емисията на долара като световна валута, само с военна сила. Затова, ТЕЗИ, които държат властта там - доларовият емисионен център - ще трябва да прибягват до резки агресивни мерки, може би и до разпалване на ядрен конфликт. Ще наблюдаваме милитаризиране на ситуацията в света - разпалване на регионални конфликти - заради "борбата с тероризма в полза на човечеството и демокрацията" и др. подобни глупости. Разбира се, дълговете на правителството на САЩ са надминали всякакви разумни предели и сривът на долара е въпрос на време. Печатането на долари върви с колосални темпове. По правилата на монетарната либерална икономика, той вече не би трябвало да съществува. Допреди 2-3 години реалното покритие (стойност) на 1 долар беше ... 0,04 цента, според независими анализи. Днес покритието му е още по-малко. Инфлацията в САЩ се е натрупала толкова, че може да изгърми всеки момент Свръхвисокото равнище на дълга е най-големият проблем за американската икономика, като рано или късно, манипулациите с курса на долара, ще завършат с чудовищна катастрофа. Именно в такъв момент, за да се прикрие сривът на долара, може да станат нови събития", подобни на атаката на Световния търговски център в Ню Йорк. Те ще станат повод за отказ от "стария долар", в когото държат капиталите си всички "световни терористи и прочие злодеи" и за въвеждане на новата валута, например "амеро". Не е трудно да се предвиди, че в такава ситуация САЩ няма да признават чуждестранната доларова наличност под предлога, че е от наркотрафик, тероризъм или че е фалшива. Достатъчна е само малка паника и ще започне масивно освобождаване от държавните облигации на САЩ. Изхождайки от тези съображения американската финансова върхушка се нуждае от нулиране на дълговете. Доста аналитици твърдят, че в съвременния свят е възможно всичко. Причина за замразяване на външния дълг на САЩ може да стане терористична атака с *** ядрена бомба в американски град, разпространение на пандемията от "свински грип",птичи грип Хаарп в Европа или нещо подобно. Инсцениране че Иран са взривили ядрена бомба в Израел. Защо не Трета Световна Война. Все нещо ще измислят!!! Понеже САЩ са една фалирала държава с чудовищен дълг!!!

31

Анонимен

преди 11 години

аз си лежа в колибката на село и не ме е страх елате и вие!

30

Анонимен

преди 11 години

Ето кой сайт пак не се отваря: Сеизмичен информационен центърМоля ви се, за какво ни е БАН???Една информация за земетресенията през деня не могат да осигурят! Дянков, жив да си, разкарай ги!

29

Анонимен

преди 11 години

Аз покрай тези по-силните трусове съм изумен от това каква УНИКАЛНА тишина настава , за около 5-6 секунди след всеки трус.Изчезва дори и фоновият шум,просто става невероятно тихо, нищо не се чува.

28

Анонимен

преди 11 години

Харе Кришна Харе Кришна Кришна Кришна Харе ХареХаре Рама Харе Рама Рама Рама Харе Харе