31

27

преди 11 години

Ела си в България тук ще срещнеш много по мили хора.

30

Анонимен

преди 11 години

Стига с тези детски приказки ,на гости и бля ,бля как си разбрал как са ,ела да работиш с тях всеки ден .Когато сбъркат нещо ,винаги най близкия скапан чужденец е виновен Сгрешени нареждания за поръчки за стотици хиляди евро ,се оказа ,че съм ги объркал аз Когато им извадих нареждането което са ми пратили ТЕ великите ми шефове ,се оказа ,че не са сбъркали те А ЕДИНИЯ ОТ КОМПОВЕТЕ им САМ МИ Е ПРАТИЛ НАРЕЖДАНЕТО Да си чувакл за такава постановка .Направо ,,Клонингите атакуват

29

Анонимен

преди 11 години

Не съм работил в Италия, бил съм на гости при приятели и на екскурзии, не съм срешнал италианец, който да се е държал надменно, нито някой ме е обидил. Дори някой да се е почувствал обиден или разочарован от поведението на някого, това не трябва да бъде основание за злоба и задоволство при трагедии, земетресения, наводнение и други бедствия.

28

Анонимен

преди 11 години

До 25 Не знам какво Милано си видял От 5 години съм в Италия За 90% от жабарите българите сме *** говорещи италиански като румънци с албански акцент .И не пиша за бачкаторите а за хора с обществено положение и пари .Явно са се правили на мили ,царе са да го правят .А и интересно защо днес загиналите работници ,единия е индиец а другия мароканец .При първото заметресение пак бяха чужденци .НЕ ПОЗНАВАТЕ ЖАБАРИЯ Явно има БОГ и жабарите почнаха да си плащат греховете.

27

Анонимен

преди 11 години

Това са глупости. което говорите. Не познавате нито един от загиналите. Слагате всички италианци под общ знаменател. Ако загинат хора в България ще обвинявате целия свят, че не са ви помогнали. За това гледат на нас като на ***, защото повечето наистина сме такива.

26

Някой до Анонимен

преди 11 години

Миналата година засадих 6 дървета :-) Ето, бил съм полезен. Трябва да оцелея тези дни и да засадя още 6 съвсем скоро. :-)

25

Някой

преди 11 години

Това, което е редно да направим, според мен, е спешна паспортизация на всички големи сгради. Всяка една трябва да има документ, който удостоверява безопасна ли е тя, или - не. И то не издаден от посещение на ББ на място :-) а от специалист. Сега ситуацията е една огромна въпросителна, но все пак малкото разрушения са една добра атестация.

24

Анонимен

преди 11 години

Земетресенията са нищо в сравнение със злобата в нашите глави. И понеже, не сме само злобни, но и умни, някой ще каже, че затова сме оцеляли! А защо? Каква е ползата за човешкия род от нас?

23

Някой

преди 11 години

Не, работил съм в Милано. Никога и никой не ме е обиждал, нито се е държал надменно с мен. Нямам причина да ги мразя. Но дори и някой да ме бе нагрубил там, отново щях да искам всичко това да спре час по-скоро. И тук - и там.

22

Анонимен

преди 11 години

До 23 Ако си работил в България е едно ,ако доидеш в Италия ще ти покажат какви са Надути ,надмени и самозабравили се пуяци Мислят се за центъра на Вселената

21

Някой

преди 11 години

Нормалните италианци са хора сърдечни и открити. Работил съм 2 месеца с тях по един общ проект. С цялата си душа се надявам скоро и там и тук да стане спокойно и да се върнем към нормалното си ежедневие. А ти не си прав... Ние как позволяваме да ни правят на *** 20 год, така е и при тях. Още не сме дорасли като общества, но това не ни прави лоши като индивиди.

20

Анонимен

преди 11 години

Италианците страдат от тарикатлъците си Падат нови фабрики и къщи на по 10-20 години .Едната фабрика е на 2 години и е паднала .какво е това освен жабарски номера и крадене на пари .А и показаха цял спукан блок ,на максимум 15 години .Какви ,,горките италианци Като са си позволявали да строят по този начин ,сега плащат .А и изчезналите са повече .

19

ан

преди 11 години

С НАШЕТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ИЗВАДИХМЕ КЪСМЕТ. ЗАЩОТО Е ИМАЛО САМО ЧАСТИЧНО РАЗМЕСТВАНЕ НА РАЗЛОМА. ТОЗИ РАЗЛОМ СЕ Е РАЗМЕСТИЛ САМО 20-30 СМ. ТОВАСА ДУМИ НА ДОЦЕНТ АЛЕКСАНДЪР РАДУЛОВ ОТ БАН. ТАКА ЧЕ ОЩЕ НЕ НИ СЕЕ РАЗМИНАЛО ПО ГОЛЯМО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ. ТОГАВА ЩЕ ВИДИМЕ КОН БОБ ЯДЕЛИ И МАГАРЕ СТОКАЛИЕ.

18

Анонимен

преди 11 години

Северна Италия си страдаха и до днес влачат върху гърба си южна Италия и Сицилия. *** от юга не искат да работят а закона за всички е един. Нещо както в България с ***. Като гледам техните колиби днес ще се окажат най безопасни

17

Анонимен

преди 11 години

Гледам че днес сайта на EMSC е недостъпен или е претоварен или друг проблем

16

Анонимен

преди 11 години

*** ти още ли не си заспал ? Пий млякото и бегом в леглото !

15

Анонимен

преди 11 години

Да се молим на Бог да ни пази, че цялото Северно Средиземноморие се тресе. Вероятно грешниците сме станали много повече от праведниците. Пази Боже ! Дано няма връзка с 2012Италианците са много положителни хора, а северна Италия е прекрасна.

14

Aлов

преди 11 години

Ами нормално е да има жертви.Нали е земетресение .Няма да изпращат ергени и абитуриенти я. .Да се радват ,че само двайсетина човека ще изпращат.

13

ОВЦЕЕЕЕ

преди 11 години

Кво ги съжалявате тия угоени жабари бе??? Само за последните няколко години НАТО изтрепа стотици хиляди невинни хора от "третия свят" за да им вземат ресурсите. Ама тях не ги съжалявате щото медиите не говорят нищо. Не говорят защото така им е наредено!

12

коко

преди 11 години

абе да се срива всичко и тука.писнами от скапан живот в скапана държава