287

Гено

преди 11 години

Премиерът вчера беше в изключително приповдигнато настроение. Ако не знаех, че не прави такива работи, бих си помислил, че направо се беше надрусал. Дотолкова това, дето каза, не подхожда на трезв разсъдък:

286

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

А държавата взема от всеки г-н Премиел министър

285

Попоф

преди 12 години

пак гласувайте за този некадърник.3 години оправдания , обещания и нищо насреща.

284

Анонимен

преди 12 години

Банкя не е дала нищо добро на България

283

Застраховател

преди 12 години

Къщи-палати, на по 4 етажа без застраховка? Абсурдно! Прав е Борисов, че ако искат да защитят дома си е редно да имат застраховки. Вчера една "БРОКЕРКА" твърдеше как застрахователните компании имали изискане за самоучастие на пострадалия от 5 - 10 % от застрахователната сума. Сигурно е така, особено при компании, които обещават срещу 2 лева да Ви застраховат дома за 100 000. Не случайно хората са казали "Не съм толкова БОГАТ, че да купувам евтино!"

282

T.N.T.

преди 12 години

BOKO NAPRAVI NA WSI4KI MODERNI LEVIS FESOVE I PETOLA4KI PO EDNA KA6TI4KA,NO OBEZATELNO I SINDJIR,4E MNOGO H(L)APAT...

281

Анонимен

преди 12 години

Бойко пак направи гаф. Кои държавни или общински сгради имат застраховки?

280

галактика

преди 12 години

Много бих желала да прочетете това - "Прочетете, перничани" - news.zapernik.

279

Цветан

преди 12 години

Държавата никога нищо не ми е построила тъщата ги построи и шесте!

278

Анонимен

преди 12 години

До сега не съм чул някой да е поискал държавата да му построи къщичка ! Е вярно искат хората малко помощи , но при положение , че се хвърлят толкова грешни пари за безумни и никого ненужни неща , защо да не им се даде по някой чувал цимент , един - два камиона пясък и малко тухли и керемиди ! Нима не го заслужават след като калпавото правителство профука 8 милиарда събирани и от тези хора?!

277

Ганчев

преди 12 години

И аз искам къщичка ама за птиченца!

276

Анонимен

преди 12 години

Модераторе, виж псотингите!

275

ab

преди 12 години

на майка му ***

274

аз съм 310

преди 12 години

Другари гробари, може ли някой от тези, които пишат минуси на 310, да оборят твърдяното с факти! Нека да напишат какво е сътворено от ГЕРБ и от св. Бойко за времето на управлението му! Минус лесно се слага, но много трудно ще дадете пример за нещо полезно, което е сътворено от ГЕРБ или иначе казано от отцепилите се комняги - най-крадливото крило на БКП.

273

Аз

преди 12 години

Чета коментарите и се ужасявам - наистина сме *** народ!Един иска Борисов да му построи нова къща, друг иска Борисов да му намери добре платена работа, трети му била наводнена реколтата - хоп Борисов да даде пари.....Осъзнайте се бе, хора, Борисов е министър-председател, не ви е бавачка!

272

a

преди 12 години

А всеки може ли да си поиска от държавата банка? Казаха ми, че можело, но трябва да си снаха на човек от Политбюро на БКП (др. ИВАН АБАДЖИЕВ) и най-вече гадже на Огнебореца.

271

Иван

преди 12 години

301 Питай Емел Етем какво направи с милионите за бедствия и аварии - ако бяха укрепили мостове язовирни стени свлачища - сега щеше да има повече пари за помощ на хората.Да ама не - Етем дори и синчето си заведе на екскурзия на екзотично местенце.А Борисов е прав - не може държавата да стои къщички на всички - ами и аз искам нова къща !

270

Анонимен

преди 12 години

За пръв път да се съглася с Борисов.Държавата не е длъжна да строи на всеки,който поиска къща.Тя е длъжна само на Цветанов.И то не една,а много

269

Верно ли бе бате ББ?

преди 12 години

Сериозно ли Българина иска да му построиш къщичка бате ББ? Доколкото знам Българина, за разлика от МНОГО други нации може и сам да си строи, и да си плаща данъците, осигуровките, рушветите, че и приема при частен лекар даже (не броим осигуровките). Според мен малко е просташко изказването на Голямото Момче, ако е било такова. А от "фолклорни" изказвания - направо съм преситен. Давай, Боко- плюй раята....

268

на 80

преди 12 години

Когато някой разгадае застрахователния крадлив закон на крадливите дружества аз ще стана космонафт