12

et

преди 12 години

Не мога да ги разбера какво се занимават с този смешен конкурсНяма смисъл да се захващатОт цяла Европа те са държавата с най-известни изпълнители

11

Анонимен

преди 12 години

това наистина беше невероятно - Енгелберт с 12 точки!!!нещо повече от абсурд! какви са тия журита, какви са тия есемеси???

10

Дения

преди 12 години

По-глупав конкурс от Евровизия няма.Там всичко е политика и пари,не си струва да участваме само за фон. Всяка достойна и уважаваща се държава не трябва повече да участва в тази пародия.Да си участват московските баби,подуенските баби,кавказките баби и тем подобни .През седемдесетте години е било далеч по-друго положението, но започнат ли да участват бившите руски републики,всичко се опорочава.

9

Анонимен

преди 12 години

На бой отиват само старците... Конкурса не е за цялостно творчество, а за търсене на нови визии, островитяни!...

8

до Вива

преди 12 години

С кого сме се изпокарали, не разбрах?!

7

Анонимен

преди 12 години

В този си вид това не е конкурс, а цирк !Нищо хубаво, нищо стойностно, а спечелилите не се помнят и седмица - пародия на конкурс и кому и защо е нужен??

6

Анонимен

преди 12 години

Това е най-безсмисленият музикален конкурс на планетата. Има ли въобюще някой разумен човек в България, който да го гледа?

5

Анонимен

преди 12 години

Май ще искат да вкарат Швеция в еврозоната

4

заговор на военните

преди 12 години

Ми да си отеглят участника британците на кой му дреме за някъв плазмодий всъщност решението на британците е политическо и цели контрол над останалите нaроди дали британците не са следващите фашисти. Хмм като се размисля явно не са и не могат да вземат решения самостоятелно това ги поставя под чехъла на Евровизия.

3

Анонимен

преди 12 години

Правилно са преценили политическо е, сега шведите ще станат следващата супер сила и ЕС ще се срине икономически до няколко години, това доказва че Eвровизия и мелодия на годината са конспирация на военните.

2

high

преди 12 години

Ето, Чехия и Полша се отеглиха- разбраха, че това не е конкурс, на който се оценяват песните по достойнства и певчески умения. Да си останат само Югославия и СССР, да си се надлъгват кой е по-велик и да си гласуват взаимно.

1

Монгол

преди 12 години

Най-добре е да го закрият, както и ЕС и еврото.