12

martinsski

преди 12 години

Франция е много под нивото на Германия , така че мисля , че няма да имаме проблеми с тях. Просто нашите трябва да са концентрирани и ще си вземем квотата ;) Аз естествено отново ще съм в залата и ще стискам палци на отбора. БЪЛАГРИ - ЮНАЦИ !! :))))

11

Анонимен

преди 12 години

за първия олимпийски турнир билетите за груповата фаза достигнаха до 25 лв. не до 20!!!

10

Optimist

преди 12 години

E sega veche ,ako nemojem da se klasirame,nashte da mu mislqt.Tiq franciq ne gi znam na kvo nivo sa,no spored men trqbva da gi otnesem,za dr otbori nqma kvo da govorq,zashtoto neznaeh che imat voleibol.Uspeh na nashte da se klasirat,zada doidat tuka i da hodim da gi podkrepqme

9

Фен

преди 12 години

Мисля, че не Лазаров ще е виновен, ако не се класираме ПАК. Имаше европейско, където имаше квоти и за олимпийска квалификация за медалистите - ние не стигнахме до полуфинал. Имаше първа олимпийска квалификация в БЪЛГАРИЯ ДАЖЕ - ние не стигнахме до финала, а мястото бе едно. Втора квалификация бе издействана от родната федерация, начело с този който плюете и отново ще сме домакини и ако и сега не се класират - Стойчев ще е виновник, никой друг.

8

!

преди 12 години

Този път квотата е наша, няма никакво съмнение!!!!!

7

Буревестников 2

преди 12 години

....Ако във ВТОРИ ПОРЕДЕН ДОМАКИНСКИ ТУРНИР и този път само със един качествен съперник изпуснем влака за Лондон най добре и Лазаров... и Стойчев.... и полвината национален отбор да си събират багажа и да си бегат!!! Ако НЕ се класираме за Олимпийските Игри по добре направо изцяло ново ръководство и на федерацията и на отбора и в финалната фаза на Световната Лига да пуснат играчите от Марек и Пирин плюс по младите от сегашния национален... БЕЗ "ЗВЕЗДИ"! Все пак съм оптимист че ще се класираме :)

6

Анонимен

преди 12 години

Надявам се залата да е пълна с истински фенове и хора, обичащи волейбола и подкрепящи нашите момчета не само , когато отбелязват, а през цялото време!!! И дано вип зоните не са заети от разни *** министър-председатели и/или президенти, които носят лош късмет!!! както и ония смешници от БФВ

5

Буревестников

преди 12 години

Алооо Днес.Бг като пишете новина ако обичате поне е пишете цялата!!! Само от касите на Арена Армеец ли ще можем да си закупим билети за мачовете или отново ще има каса в НДК или може би със ивентим или тикетпро?!?!.... Иначе относно групата... Наистина НЕ виждам какви проблеми могат да ни създадат Пакистан и Египет,колкото и да НЕ ги познаваме като качества! Ясно е че "мачът за квотата" ще бъде със Франция... за нас-"крив" съперник но НЕ мога да си представя че и този път ще изпуснем питомното!!

4

Анонимен

преди 12 години

ТАМ СЪМ!!! И ще викам за оставката на ЛАЗАРОВ!

3

СтароЗагорка

преди 12 години

Момчета, накарахте цяла България да се гордее с ВАС! Сигурни сме в успеха Ви и желаем късмет и борбеност на тази финална права!!!

2

прасчо

преди 12 години

Франция !!!Другото е али-бали.Но франсетата са много крив отбор и трябва да играем на 100%........Успех момчета !!!!

1

Анонимен

преди 12 години

Ако сега не успеят да се класират с тези смешни отборчета вече ще ме откажат да ги гледам.......