13

мммм

преди 11 години

Хайде малко се спрете с тоя фейсбук - толкова ли ви е скучен живота, че и "файсбуктелефон" да си вземете - то нали си има вифи, уапче и т.н. Изключително *** идея (според мен), а и ми е притрябвало да гледам на Иван, Драган и Петкан скапаните снимки от село като копат ....

12

Wazzup

преди 11 години

Освен че е No. 1 е и най-добрия телефон, който съм ползвал. Малко трудно точно Андроидите ще го изместят, няма как копието да бие първообраза си, особено, когато е толкова дървено. iPhone може да бъде гътнат единствено от някой, който въведе нещо коренно различно като концепция.

11

Анонимен

преди 11 години

Да ви го нафейсбуча на всичките

10

Анонимен

преди 11 години

Над джаджата работят инженери, участвали в създаването на iPhone и iPad---Да се чете: наети са и няколко по-опитни инженери от Китай, които просто си вършат работата.

9

4

преди 11 години

4, Сега трябва да се казва "Галакси килър", защото АйФоня отдавна не е номер едно :)

8

ФБ = ГЛУПОСТИ

преди 11 години

Каквито и глупости да измислят балъците измряха и никой не купува измислените им акции. ФБ е много надценена компания и скоро ще е в историята. Въпрос на време.

7

Анонимен

преди 11 години

FB каквото и да правят, акциите им се сриват! По вестниците вече излизат новини за заведени дела. Балонът бе голям, но се спука скоропостижно!

6

Анонимен

преди 11 години

"/blalba"

5

Анонимен

преди 11 години

Основната задача на Фейсбук е да подлага всеки участник на сложни алгоритми, чиято цел е да разберат твоите навици, вкусове, интереси, дали си болен, дали си здрав, къде ходиш с кой се виждаш и т.н.т до 1300 броя показатели.Това е най-отвратителната намеса в личното пространство, което някога някоя компания си е позволявала. Които има фейсбук е ***.

4

Gost

преди 11 години

Facebook взеха да искат да се занимават с всичко, май. Дано не гръмнат, най-добре е да се занимаваш с това, в което си най-добър, а не да правиш поредния смартфон. Дано поне те не попадат в капана да го представят като още един iPhone killer.

3

Анонимен

преди 11 години

Другите сайтове обявиха новината още в 9 сутринта... Много бавно преписвате :)))

2

Анонимен

преди 11 години

За пръв път работата в тази посока започва през 2010 г., но проектът не бе реализиран. Следващата година Facebook и тайванската компания HTC се опитаха да направят телефона, наречен Бъфи.Аман бе. За 1мин търсене в гугъл и го намерих. Некомпетентност до небесата. Или МЪРЗЕЛ ?!

1

Анонимен

преди 11 години

Алоооооо вчера.беге я се образовайте бе !!!!!!!Това е ТРЕТИЯТ опит, а не ПЪРВИЯ