190

uzunski

преди 12 години

ДО 128 *** , защо не напишеш името си гнида такава , без да познаваш хората и обстановката ,съдиш ? А кои ,кога БОГ определя , и щом желаш смърт на другите със сигурност скоро ще Я получиш - 100%

189

Анонимен

преди 12 години

Неуместен коментар! Турция е една модерна съвременна държава от европейски тип за разлика от изостаналата азиатска бивша империя Русия.

188

ккк

преди 12 години

Колкото и да се стараят някои кръгове в България да я приобщят към Турската "култура" мога да кажа че това е една *** Азиатска държава .Няма как Европейци да се приобщят към диви анадолски азиатци , просто няма начин , няма никога да стане това .НЯМА ПО ГНУСНА ДЪРЖАВА ОТ ТУРЦИЯ !

187

Голям резил!

преди 12 години

Руската държава е пред разпадане. Свършено е вече с Русията. Дошъл е краят и. Скоро ще видите гордите някога руснаци да мият чинии и тоалетни на запад за жълти стотинки.

186

Илко

преди 12 години

До 208 . Ко общо има Захари Стоянов с новината? Нещу ни си дубре

185

Анонимен

преди 12 години

О вече започваме да цензурираме и Захари Стоянов? Това няма да доведе до нищо добро за България. днес бг да не са на заплата към руското посолство та така се страхуват от думите на един истински българин?

184

Анонимен

преди 12 години

По-добре туркофил отколкото русофил!

183

до 201

преди 12 години

Frodo, четеш историята както дявола евангелието. Ако не беше Берлинския конгрес сега България щеше да се казва Задунайская губерния. Щеше да бъде руски сателит точно както са Крим, Молдавия, Чечня, Дагестан, Абхазия, Осетия, Грузия и т.н. Това беше предотвратено на Берлинския конгрес.

182

FrodoVelikana

преди 12 години

По добре русофил отколкото Туркофил !

181

Анонимен

преди 12 години

Той Frodo е от тия дето правиха сборище на язовир Копринка миналата есен. А те както заяви тогава другаря Калфин са особена порода. Те не могат да обичат България без да обичат Русия. Или ако не обичат Русия те не могат да обичат и България или по точно казано мразят родината си в случай че не може да бъде командвана от Москва. Какво повече да говорим за тази пасмина.

180

FrodoVelikana

преди 12 години

ДО 200Извинявай , но кой ви освободи от турско робство? А година след това или малко по късно избирате Австрийски *** за цар на Българите.Неблагодарен народ но Руснаците въпреки всичко ви обичат.

179

до 199

преди 12 години

Frodo, сложи си руското знаме на аватара и тогава агитирай така грубо за Русия. То иначе какво излиза уж си българин а с българския трибагреник агитираш за една страна която винаги се е стремяла да затрие България от картата на света.

178

FrodoVelikana

преди 12 години

Не мога да разбера защо ми изтриха поста само защото съм употребил думата "Помаци"?Или сте турци или незнам вече какво да мисля.До колкото знам Гоце-то не е ***.

177

до 185

преди 12 години

Скоро ще имат.

176

До 188

преди 12 години

Толкова си ***, че дори не можеш да прецениш кога да се гордееш и кога да се срамуваш!

175

rusnak

преди 12 години

То преди две години, видяхме, как една морска мутра скачаше по главата на един турист пред дискотеката, докато не го остави на място. Май пак беше по БТВ. Какво чудно, то мутра ви е управител...Само за допълнение, вашите мутрички са много нежни, ако се налага да ни идват на гости в Русията, особено по регионите.

174

До 188

преди 12 години

Това, което видяхме по БТВ, тази сутрин е срам, голям срам за нацията ни, за държавата ни, за курортите ни, за туризма ни, и ни показва пред чъжденците, какви жалки хора сме. Срамота е, засрамете се и Бие, драскач недодялан!

173

Анонимен

преди 12 години

а сега де .... природно *** ли са руснаците или това е в следствие от алкохола?

172

Учуден

преди 12 години

До 153Пич това което си постнал е пълна фалшификация... И източника не е Руски а Грузински....Ето от къде съдя "уничтожено 8- процентов вооруженных формирований криминального режима Эдуарда Кокойты" в смисъл казват че режима в Южна Осетия е криминален !!!!!А всикчи знаят кой нападна Южна Осетия !!!!!

171

Анонимен

преди 12 години

ако искат и на моя самолетоносач могат да играят.