54

Анонимен

преди 12 години

Затова, както Той викаше, а те не слушаха, така и те ще викат, казва Господ на Силите, но Аз няма да слушам; а ще ги разпръсна като с вихрушка между всички народи, което те не познаваха. Така страната запустя след тях, нямаше кой да заминава и да се връща, защото запустиха плодородната земя."

53

Анонимен

преди 12 години

Захария 7:9-14Съдете справедливо и показвайте милост и състрадание всеки към брат си, не угнетявайте вдовицата, сирачето, чужденеца или бедния и никой от вас да не измисля зло в сърцето си против брат си.Но те отказаха да слушат, оттеглиха плещите си и запушиха ушите си, за да не чуват. Дори направиха сърцето си на камък, за да не слушат закона и думите, които Господ на Силите беше пратил чрез Духа Си чрез предишните пророци; поради което дойде голям гняв от Господа на Силите.

52

do 54

преди 12 години

Грешиш фрапантно !

51

БИЛГАРСКИ МЪУСУЛМАНИ

преди 12 години

а православен билгарин млад сежи и мил имали? НЯМА!!!

50

Djimi

преди 12 години

ALOOOO JURNALQTAA DE STE VIDQLI MIL FA6IZAM LUDI LI STE BRE I MIUSUILMANSKI OTGORE ZA KOGATO RABOTIE BRE BALGARI LI STE ZASRAMETE SE BRE LEVSKI V GROBA 6TESE OBARNE

49

anonimen

преди 12 години

NE ZNAM KOI E PUSNAL TAQ PORA4KOVA STATIQ NO NIE SE KEFETE TQ RABOTI SRE6TU BALGRAIQ I PRAVOSLAVIETO .AMERIKANCITE LANSIRAT TIQ 6IPTARI IISKAT DA UNI6TOJAT PRAVOSLAVNITE BALKANI NEIM VQRVAITE NA DEMOKRACIQTA ZA6TITAVAT NACIZMA I MASLINITE

48

галактика

преди 12 години

Няма нищо по-хубаво от това човек да си обича държавата и да я защитава. Не е важно как ще бъде наречено - национализъм, популизъм, или каквото и да е. /мнението ми е попринцип/

47

Анонимен

преди 12 години

Много лесно е да НЕ си националист, когато си богат, живееш в палати и вили по ривиерите, и се возиш, защитен от маймуни и всякакви *** и мюсюлмани, в джипове и скъпи лимузини!

46

Силвио Берлускони

преди 12 години

Горе-долу същото изказване направи и Силвио Берлускони за другаря Баракий Хусейнович Обамовский...Точните му думи бяха:"Той е млад,мил,секси и има приятен слънчев загар".

45

Ние смеНаистина мили

преди 12 години

млади и секси! Защо тогава ни ругаят, когато казваме истината за жителите на "Столипиново", "Аджисан махала", "Токайто", "Факултето" и т.н.?!Ние ги превъзпитаваме, те пищят, че сме искали да ги набием.Ние ги караме да учат, да работят и да раждат толкова деца, колкото могат да изхранят без да дрънчат помощи от хазната! Те обаче ни обвиняват, че им нарушаваме правата. Това, което се мъчим да ги убедим, че е правилно, било в разрез с традиционната им култура.

44

от 30 до 35

преди 12 години

Само ще добавя, че тук не става въпрос за мир ли ще е война ли ще е. Като имаш кърлеж ти го махаш. Нали? В момента *** паразитират в/у българския народ, а турците се опитват да ни претопят културно. Ти какво искаш? Да седим и да бъдем мачкани и да изчезнем ли? Твоята логика "Абе ние сами сме си виновни" е много невярна.

43

от 30 до 35

преди 12 години

Но ти и тези писали ти плюсове явно живеете в някаква паралелна държава, където всички имат равни права и "Ние лошите националисто-нацисти" подтискаме другите етноси. Истината за мен е съвсем друга - под натиска на политици, "правозащитни" организации и външен натиск в България има дискриминация срещу българите. Нямам намерение да ти излагам МНОГОто факти, които показват това, защото явно *** и турци са ти приятни и за мен си промит мозък и не виждам смисъл да споря с теб.

42

от 30 до 35

преди 12 години

Това че няма голяма раждаемост е от това, че българския народ тъне в мизерия. Ние плащаме и сметките на ***. Българския народ е дискриминиран в собственната си страна. И българите не са като *** да правят деца на поразия, които после да превръщат в просяци и да разчитат на социални помощи. Българите за разлика от *** се грижат за децата си. И когато за едно младо семейство е трудно да изхрани дори едно дете не можеш да очакваш да отглежда по 5-6 като ***.

41

Анонимен

преди 12 години

До 42 има и такива , но има и други , които си работят в Германия , било то в строителството или в услугите , не забравяй че бяха част от Титова Югославия и докато ти тънеше в социалистическия рай на Тодор Живков те шетаха по Европа , познавам много шиптери и всики те имат роднини я у Немачко я у Швайцерско , не знам тогава кой е *** в цялата история.

40

Анонимен

преди 12 години

До Жар птица , кой искаш да им е идол Путин или Елцин или може би Милошевич , въпреки че не знам защо точно Буш по скоро би трябвало Бил Клинтън , той ги освободи от сръбския национализъм.

39

Анонимен

преди 12 години

Албанците никой не ги има за нация, нито за народ в Германия. Не ги знаят къде са на картата, само знаят, че са "цу агресив"-много агресивни, защото албанската мафия минава за една от най-жестоките и безскрупулните след украинската. Не са много за завиждане.Толерастите са САЩ под диктатът на ционистите-банкери. На тях им е нужна слаба и разединена Европа. Смешно е да се твърди, че европейците, особено Германия толерира националистични и верски изцепки.

38

До 40

преди 12 години

Представям си да си имаха някой, като Уорлик. Сигурно щеше да му вдигнат паметник! Шиптъри, какво да ги правиш...

37

Жар Птица

преди 12 години

Най-голямия герой във албания е БУШ,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ го само,оня психопат е ИДОЛ на албанците,затова и те са ***.

36

bg

преди 12 години

*** sorry e globalistko govedo.

35

bg

преди 12 години

Ti si ovca i v dvata slu4aja-Nikoli4 ili mladi4.Ovca si tiiiii,ovcaaaaa.