497

Психиатър

преди 12 години

Прекалената употреба на Диетиламид на лизергиновата киселина (LSD ) ето до какво води.Плевнята трябва да бъде тестван за наркотици,а също така и за психическа пригодност.

496

Анонимен

преди 12 години

Е то от комсомолец кво да очакваш...*** афторти на матряла ако си мислат, че Плевнята е по-информиран от руснаците, ми се видят като че са с бебешки мозъци

495

Анонимен

преди 12 години

мдам...Русия си няма приятелски настроени поляци, чехи и унгарциа и от бившите балтийски републики...а и ЕС се вслушва в мъдрите съвети на най-бения си член... и се мъчи всякак да ни угодибелким се замогнем

494

Нина

преди 12 години

Танцът със сабии на раси асанов плевнелиев около Русия..Брейй...този е истински ***.

493

Стоян

преди 12 години

Значи сме били вратата на Русия към Европейския съюз:))). Интерсно дали Русия мисли така, хаха.

492

Анонимен

преди 12 години

Герберите са уникални ! Основите бяха поставени от Румяна Желева........

491

Без тия

преди 12 години

Това си е чиста проба провокативна публикация, която цели да омаскари Плевнелиев и да налее в отношенията ни с Русия огън в маслото ! В нея са съшити с бели конци различни извадени от контекста думи на Росен Плевнелиев. Нещата стоят по коренно различен начин. На въпрос на един от по-старите български емигранти, дали България е Троянски кон на Русия в ЕС, Плевнелиев отговори: "България не е Троянски кон на Русия, а е врата на Русия за ЕС и на ЕС за Русия."

490

Лъчу Мазъка

преди 12 години

Ако не се бях изложил като кифладжия с тез проклети джиесеми, сега аз щях да съм ви президент! Знаете ли какви щях да ги измъдря? Плевела ряпа да яде! :D

489

лапсуси, лапсуси...

преди 12 години

Това не е първия гаф на нашия любим президент.Неотдавна направи 'лапсус' обърквайки и 'обединявайки' отново Чехия и Словакия...Сега гаф със 'секретна' информация за щита...Започвам да си мисля, че не ние- обикновените хора сме го избрали, а някой друг си е решил,че това е подходящия човек, който ще го слуша и изпълнява и че няма да има собствено мнение... А когато нещата опрат до собствено мнение, тогава се случват и гафовете. Иначе е представителен и вдъхва доверие, но само толкова.

488

Анонимен

преди 12 години

Не обичам ченгетата от ДС, затова, защото самочуствието им се дължи на това, че търсят в нормалните хора врагове. Не ги обичам затова, че пренебрегват чисти човешки качества, за да обслужват болните си идеи за величие. Не ги обичам защото разделят и по този начин управляват хората. Не ги обичам, защото по стар комунистически обичай винаги искат да напакостят, внушавайки страх на другите. Не ги обичам, защото са изкривени хора.

487

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ТАКА СЕ ПРАИ ДЕМОКРАЦИЯ УВАЖАЕМИ ДРУГАРИ...ПРЕЗИДЕНТО ТРЕА ДА НИ Е БЛАГОДАРЕН И ДА НИ ЦЕЛУВА КЛАВИАТУРАТА...!

486

Анонимен

преди 12 години

ИСРАА СИ НА МЕТЕНЕТО ПФУУУУ МНОО МИРИШИ

485

Анонимен

преди 12 години

Раси Асанов Плевнелиев ей на туй му се вика хубава работа ама ....

484

Анонимен

преди 12 години

А задницата? Друг тясно профилиран тенекеджия ли? :)

483

Тенекеджия

преди 12 години

На Юлето редовно и изчуквам предницата!

482

666! СУПЕР...

преди 12 години

....НИКОГА НЕ СЪМ СЕ ЗАНИМАВАЛ С ПАРТИИ НО БАЦЕ МЕ СПЕЧЕЛИ ЗА ГУУЛЕМИО ШЛЕМ...ХИХИХИ...!...ТОЯ ПРЕЗИДЕН НЕМА СИ ИЗКАРА МАНДАТО...ПИСАМЕ ВЕНАА ЗА ТОВА...ОШТЕ ПРИ ИЗБИРАНЕТО МУ...НАИ НЕУСПЕШНИО ПРЕЗИДЕН...ПО КЬОПАФ И ОТ ЖЕЛИЬО ВЕСЕЛИНОФСКИО БАТМАН ...!

481

666! СУПЕР...

преди 12 години

...564...АААУУУУ ОСЕШТАМЕ НИЕ КВО НИ ЧАКА... ГЕИ ДВОИКА...ЛЕЛЕ ЗАТОВА ЖЕНА МУ БЕГА ОТ НЕГО...ЛЕЛЕ....КОГА СВАТБА...?...ЗАТОВА И ТОЛКО ГУУЛЕМО ЯИЦЕ НА ПАПАТА 2 МЕТАРА...ВЪТРЕ СКРИТ ОНЯ ДЕТО...АААААА...ПАПАТА ДА ОДОБРИ МЛАДОЖЕНЯКА...ААААА...!

480

Венелин

преди 12 години

***!

479

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ДОЛЕ БЕШЕ КАЗАЛ НЕКОИ ЖЕНТЕЛМЕН...ИИМПИИЧМЪНТ МУ Е МАИКЯТА...ИМПИЧКАИ СЕ ПЛЕФЕЛИЕФ И ОТААРВИ НАРОДА ОТ ДЕБЕЛАШКИТЕ ТИ ПОДВИЗИ ПО СВЕТО...!

478

бай Иван

преди 12 години

"Плевнелиев издаде главната тайна на НАТО", коментира "Сега". Българският президент Росен Плевнелиев издаде в Чикаго главната военна тайна на Алианса - че противоракетният й щит е срещу Русия.То пък една тайна дето и децата я знаят .