88

Fuck Anyone

преди 11 години

Вие не мое ли да се разберете бееее ей смотанитеее точно 50 000 ще идат на най - якият концерт това лято yahhh *** anyone who hates gaga

87

до 77

преди 11 години

Хей "маистор местач" нали знаеш кой е Тони Бенет..аз найстина признавам за истински артисти изброените от теб ,но все пак те не могат да се мерят с Тони Бенет ..просто е щом той признаеа Гага за найстина талантлив човек и изключителен професионалист дори е казал ,че от музикантите с които е работил тя е единственият такъв професионален музикат дори записа с нея песента The Lady is a Tramp е в този случай избирам да вярвам на великият Тони Бенет не на теб "маистор местач".Замисли се над думите ми

86

Анонимен

преди 11 години

Лейди гага има прекрасен и чист секси глас,на живо пее великолепно...Като искате да се обличате като монахини-добре...Лйди гага е артист и и е позволено да се облича ,гримира и държи колкото иска разкрепостено...аз дори бих толерирал секс на сцената...

85

Запрян

преди 11 години

Гага е the best и 50 000 човека на Стадиона в София ще ви докажат, че вие сте банда чалгари от третия свят, които не разбират от комерс, мейнстрийм, световен поп и денс. Слушайте си я хабиби жотем и живейте в 19 век със Цеца и Лепа Брена, оставете модерните неща за хората, които правят крачка напред, а не на зад.

84

Х

преди 11 години

Туй определено не е Lady Gaga.

83

phah

преди 11 години

Това не е Лейди Гага бе тапаци ахаха

82

Иван

преди 11 години

На мен пък ми харесва. Много е страстна и бих я порнал веднага. А и е страшно перверзна.Помислете си..

81

жена

преди 11 години

отврат !

80

Анонимен

преди 11 години

Тръгнал е дяволът по света да си преброи слугите.

79

до турчин с фес

преди 11 години

Западната цивилизация се е справяла и с по-опасни заплахи - империи, фашизъм, комунизъм и т.н.След 20г. исляма ще бъде смлян и изхвърлен на бунището, където му е и местото.

78

Турчин с фес

преди 11 години

Поредното доказателство че само исляма може да спре западната гангрена :) айде цъкайте минуси, докато можете че след 20 години вече ще е забранено

77

Анонимен

преди 11 години

И като си помисля , че някои дават куп пари да ходят на концерт на тази *** , не се чудете защо има земетресения и порои.

76

До 98

преди 11 години

Не знам какво имаш на предвид,но докато има такива хора като теб,то тогава мога да кажа само едно "Бог да пази България"!!!!

75

Анонимен

преди 11 години

На 40 съм. Като им харесва на младите, да я слушат и гледат. Да не забравят, че морала е важен. Ще дойде време да имат деца, и тези деца ще станат на 20. Единствено исляма не харесвам. Но и на него ще му мине времето... и не забравяйте, морала е важен.

74

Анонимен

преди 11 години

продължение от 100:Дали ще и харесате музиката, или ще я отречете си е ваша работа. Няма как обаче да спрете процеса на промяна, валиден за всяко едно ново поколение. Младото поколение има чалга, слуша Гага - и пет пари не дава вие какво мислите за това. А дали въобще мислите, или карате на инстинкти - по-вероятно е второто.

73

Анонимен

преди 11 години

Виждам, че доста от вас искат да живеят с мисленето от преди 100, 200, а защо не 500 г. Но света се развива с вас или без вас. Така, както преди 500 г. са прохождали в науката, днес отдавна сме забравили теорията на Нилс Бор, на мода е струнната теория. Света се развива, научава нови неща, мисли и прави нещата по нов начин.

72

p0pUp

преди 11 години

кои са мосаните...:-)

71

akinci

преди 11 години

gaga e predstavitelka na satanizma robinya na mosonite i ilyuminati chrez neya promivat mozatsite na mladite hora i gi karat da jiveyat po zakonite na satanizma sledovatelno i na mosanite

70

Gar gar a

преди 11 години

"Голяма трагедия" за феновете на музиката в Индонезия. Кралицата на травеститите не успя да изнесе концерт пред индонезийските си имитатори. Tulski не се притеснявай-тук дедо ти Николай няма да може да я изгони, ще можеш да й се представиш. Сложи си най-пищящата рокла, сложи и грим повечко, бестящо нещо си сложи и капелка- също чалгарка, като тея дето ги плюеш. Много си наивен бе гагафен. Не осъзнаваш колко идентични са фолкаджийките и Гага. Остани си *** и ограничен-гагафен.

69

:-)

преди 11 години

86 - То новаторството си е новаторство, никой н еиска да го спира, просто жената си е наистина много грозна :-) И, незнайно как, успява дори по-грозна да се направи с тия .. неща дето ги трупа върху себе си.