202

от КАТ съветват:

преди 12 години

"Бойко на колко промила алкохол си ги редил листите с депутатки, та тия /Цецка, Фидоска,Ана-Мария Магистралска,Румяна Европейска/ти се виждат като жени." Не видяхме нито една свястна женска. Друго беше при Царя . Той ги разбираше тия работи. Ти си много зле. Другия път гледай по -трезво на нещата.

201

ауууу

преди 12 години

Цецко Цачев е много красив, страшен пич и мъж е!

200

НФБ

преди 12 години

има ли нормален човек който по телефона да говори за далавери...всичко се върши например в басейна с вода и гол до кръста....а за по сигурно и напълно гол но това си е друга тема...иначе то си е ясно най-сигурно такива поръчки си стават в народното събрание или министерски съвет и президентство!Там са престъпниците, говорим за големите не рибки а за акулите!

199

румен221

преди 12 години

И КАК...?- КАК ЩЕ ГИ ПОДСЛУШВАТ ВСИЧКИТЕ...- ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН Е ДА СЕ ПОДСЛУШВАТ ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ ЩАБОВЕ..., И В СОФИЯ, И ПО МЕСТА...- САМО, ЧЕ ТОВА ВЕЧЕ СИ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА ОТ НАЙ-ЧИСТ ВИД...!!!

198

НФБ

преди 12 години

СРС да се използва срещу дон цецо и ЦИк там стават големите гешефти там се променят и манипулират електронно изборните резултати!никой не следи какви са реалните резултати и какво се праща до ЦИК освен манипулаторите във властта с помощта на службите!

197

Цеца гестапото

преди 12 години

Цецка Гестапото на всеки *** ще сложи по един чип като на кучетата. Да няма нечипирани *** и готово. А СРС-тата служат да може да подслушва всички, които не са с правилната власт. Не казвам герб, защото Цецка беше комунистка - партиен секретар, после седесарка, а сега изтривалка на герб. Важното е, че винаги е готова да "прочиства" хората.

196

Др Кочеч

преди 12 години

ЕХ ДРугарко , Цачева все още си готина като времето когато бяхме в РабФарга !

195

Анонимен

преди 12 години

Гнусна герберска пасмина е обвзела цялата страна. Прости необразовани члгари маршируват по булевардите на София, Пловдив и Варна. Те са освободени от напусналите умни българи, само чалгари, селендури и задръстени почитатели на герб са на масите.Ужас е обвзела цялата страна:"Бойко е пич""Няма алтернатива""Строим магистрали"Надявам се Хитлер да не се връща.

194

муспи

преди 12 години

ART - Татуировки за всеки платежноспособен. Правиме татуировки на ръцете и таза на номер от Освиенцим. Изпълнение блестящо, изгоди огромни! Много доволни клиенти от висшото общество! Тази особа поиска и татуировка и на циците, и й беше изпълнена перфектно. Вие докато се назландисвате, други вече се уредиха. Ако отлагате, един ден децата ви няма да ви простят!

193

Анонимен

преди 12 години

Всъщност ако ГЕРБ бяха в опозиция и други управляваха аз съм сигурен, че ГЕРБ нямаха да подкрепят подобен закон.То, че се купуват гласове е вярно но се купуват от всички.

192

до 237

преди 12 години

Разбира се, че ще ги фабрикуват нали за това е този натиск над медиите и тези предизборни закони. Явно е, че този закон за СРС-та за купуващите гласове е в полза на ГЕРБ. Все пак те са на власт. Разбирам БСП да са навласт и ГЕРБ да се опитват да прокарат такъв закон. Ясно е като бял ден, че целта е да се манипулират изборите.Те нямат друг избор освен да управляват отново защото не се знае какви техни далавери ще лъснат ако загубят.Четете европейският печат там изобщо не ласкаят Борисов.

191

Вяра Надеждова

преди 12 години

Поне лошото мина. След като оцеляхме 3 години под този геноцид, мисля че една година е смях.А *** пак като се замислиш-Боже опази, да не е плачевен смях като през последните 3 години. Гербарите може да фабрикуват изборите отново.

190

T.N.T.

преди 12 години

235 ZA 231

189

T.N.T.

преди 12 години

W NA6ETO SELODA PREDADE6 PREDATELNE SE BROI ZA PREDATELSTVO...MODERNITE LEVI PREDADOHADARJAVATA I HORATA O6TE NA 09.09.'44...

188

Анонимен

преди 12 години

Ако прочета толкова ласкави коментари за себе си , най-вероятно , ще се самоубия от радост !

187

Анонимен

преди 12 години

Прилича на катастрофирал трактор ЮМЗ !

186

T.N.T.

преди 12 години

...NEKA DOIDAT KOMUNISTITE I DA PRIKLIU4AT STAQ TAPA DARJAVA,4E MI PISNA KO4ANA OTM A R O D E R A T O R I ! ! ! . . .

185

Анонимен

преди 12 години

Цеца,Боко,Цецо - бивши комунистически парчета . Предали любимата си партия за няколко сребърника . Само , че никой не обича предателите , защото , който е предал веднъж , ще предаде и втори път !

184

Още един пример

преди 12 години

Незапомненият хаос на изборите има елементарно обяснение - твърде много хора на ГЕРБ в избирателните комисии.Че те са твърде много, беше констатирано и от международните наблюдатели на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ). Нейните докладчици заявиха, че има небалансиран състав на комисиите на всички нива и доминират хората на ГЕРБ.И тъй като режимът на Борисов - точно така трябва да се нарича сегашната власт - беше напълнил всички комисии с неграмотните си хора, резултатът беше хаос навсякъде из страната. Не става въпрос само за чакането на хората да гласуват и за чакането по нощите на хора с чували с бюлетини.Шефката на Общинската избирателна комисия в София Марина Белчева съобщи, че в 80% от протоколите на избирателните комисии е имало допуснати грешки и поради това е станало забавянето и чакането с чували през нощта пред зала Универсиада в София.А секретарят на същата ОИК Диана Тонова съобщи, че всички протоколи са сгрешени, като има случаи някои от тях да са връщани по 11 пъти за поправки. Бива два, бива три пъти, ама 11 пъти е очевидно доказателство не за правна неграмотност, а направо за тъпота.И това става в София, може да си представи човек какво е из страната, където емисарите на ГЕРБ обикалят с черни джипове и всеки местен служител или член на избирателна комисия, независимо от коя партия, застава мирно от страх, че утре ще им е в ръцете на същите тия. Няма никакво съмнение в по-ниското културно-образователно равнище на сегашната власт, в сравнение с всичките предишни от 20 години насам. И не само в грамотността е разликата. Например властта на Костов навремето беше не по-малко агресивна към опозицията, позволяваше си да мачка медии, журналисти и т. н., но все пак спазваше някаква елементарна почтеност. Сегашната власт напомня поговорката По е лоша простотията и от лошотията. Двама депутати от ГЕРБ в явно нарушение на закона влязоха в ОИК София в зала Универсиада през нощта на изборите. Те се оправдаха, че не били там като депутати, а като партийни представители. Шефката на ЦИК Негенцова каза, че иска обяснение, защото по закон там нямат място никакви партийни представители, още по-малко депутати.В отговор депутатът от ГЕРБ Димитър Лазаров, който е един от двамата нарушители, каза: Той (кодексът) не е свещена крава.На фона на тази простотия обясненията на ПАСЕ, че комисиите не трябва да бъдат съставени от партийци, и особено ЦИК трябва да бъде независима и съставена от професионалисти по изборите, едва ли имат някакво значение.

183

Пример за 226

преди 12 години

Светла Петрова: bTV е подложена на нечовешки натиск, огромната част от медиите у нас са отвратителен и жалък слугинаж на властта.Работя в bTV от десет години, но през последната една година нещата се промениха драматично, призна пред БНР журналистката Светла Петрова, която доскоро бе част от екипа на bTV. По думите й частната телевизия е подложена на нечовешки натиск. Петрова е убедена, че преместването на публицистичното й предаване Сеизмограф в по-ранен час е станало под политически диктат. Според водещата огромната част от българските медии осъществяват отвратителен и жалък слугинаж на властта и това се вижда от темите, които се подбират. С поведението си медиите предават българското общество. Толкова жалък слугинаж, такива манипулации в полза на управляващите, такива грозни и гнусни поръчки за злепоставяне на журналисти, които са дръзнали да критикуват властта, не помня, заяви Петрова.Тя припомни, че преди няколко месеца премиерът Бойко Борисов спомена поименно в сутрешния блок на bTV предаванията, които го критикуват Шоуто на Слави, Сеизмограф и Отпечатъци с Мира Баджева. Малко по-късно Мира беше запратена в 8 часа в неделя, аз вече не съм в bTV, а за Шоуто на Слави има натиск да се отдаде изцяло на развлекателния жанр, коментира Петрова.В момента българските медии, особено частните, както и цялата българска държава се управляват чрез шантаж и чрез рекет, бе категорична Петрова. По думите й при частните медиите това става чрез собствениците, за които се търси начин на въздействие, тъй като те обикновено имат и друг бизнес и е лесно да бъдат рекетирани или облагодетелствани. Водещата посочи, че знае за случаи, в които са рекетирани и журналисти, и мениджъри. Тя заяви, че този натиск чрез икономически интереси е много по-ефективен от идеологическия натиск, характерен за периода преди 1989 г.Не мога да направя директна връзка между някакъв натиск на Красимир Гергов и това, което се случва в bTV, каза Светла Петрова. Тя обаче разкри, че откакто лидерката на Движение 21 Татяна Дончева определи пред БНР Гергов като правешки олигарх, се оказало, че тя е нежалана в bTV. Оказа се, че заради една такава лична квалификация към него Дончева е нежелан гост в bTV, заяви доскорошната водеща на Сеизмограф.Писна ми да слушам как ГЕРБ нямали алтернатива. Това е абсолютна глупост. Всеки българин, всеки честен професионалист по икономика, финанси, право или в някаква хуманитарна област е алтернатива на тази безпросветност, на тази посредственост и на тази помиярщина, която се е настанила в българската политика, каза още пред БНР Светла Петрова.Припомняме, че журналистката напуска bTV, след като от ръководството на телевизията поискаха да преместят публицистичното й предаване Сеизмограф в по-малко гледан часови пояс за сметка на развлекателното шоу Море от любов.