202

agata

преди 11 години

4etoh komentarite i ve4e ocenyam 4e logikata nadelyava. vaprosa v Bg ne e mejdu Bulgari i Turtsi, vaprosa e da se o4isti ot *** i papla4.

201

Анонимен

преди 11 години

Преди години, кмета на Букурещ заяви на Бриджит Бардо, че е кмет на хората, а не на кучетата. Това във връзка с намерението му масово да евтаназира ВСИЧКИ бездомни кучета в региона. Френската, мастита бабичка така и нищо не можа да направи по въпроса. Защо кмета на София не е смел и решителен като кмета на Букурещ? Отговора е ясен - корупция ueber alles.

200

ей излъга ви

преди 11 години

*** с коментара си 252 и веднага му лепнахте 15 плюса ! Този човек е по-хитър от Насрадин ходжа ! Не му слагайте плюсове на този мазен фес !!!

199

Анонимен

преди 11 години

Ред е на кучешки атаки срещу магистрати и депутати.Чак тогава може да се реши проблемът!

198

Анонимен

преди 11 години

да им се връчи орден Стара Планина и да се направят почетни граждани на столицата

197

Kostadin

преди 11 години

Предлагам вместо кучета да внесът за опитомяване по едри хишници Така хумано ще се реши кучешкият пък и поблема с пешоходцитеЩо ли не се движат с джипове.Знаете ли ,ако всеки гражданин си купи джип колко в повече ще се напълни бюджета

196

Ъ

преди 11 години

СИГУРНО ТОВА Е БИЛО АКЦИЯ НА атака

195

ЬЯ

преди 11 години

зА СЕГА СА ВЗЕЛИ ЕФЕКТИВНИ МЕРКИ ДА НЕ НИ *** КУЧЕНЦАТА.щО ЗА КОМЕНТАРИ НА бсПАРИ СА ТОВА пО ТИХО ,ЧЕ ЩЕ ЛИКВИДИРАТЕ ПОСТЪПЛЕНИЯТА ОТ ТУРИЗМА

194

Kostadin

преди 11 години

Ама това журналистите ,блогерите и ...сте интересни и нелюбезни хора Пишете позитивноНапример ,че с кучета у нас е организирано повдигане на нивото на адреналина .Нали сме отличниците на ЕС И защо иначе експедитивните при получаване на бонуси чиновници не са му обяснили ,че имаме нови законови решения и всичко ще се оправи Даже в статегията BG 2020г. няма нищо отбелязано за псенцата-значи по времето когато е създавана стратегията не е имало такива проблеми.Виновни са БСП

193

Бюлент ага

преди 11 години

До *** и теб ли те заболя гърлото,че премахваш поста искам да попитам само ЗАЩО ??като няма нито една нецензурна дума .

192

Анонимен

преди 11 години

Кучкари,ще свърши времето на селската самоковска пръчка,която покровителства вас и *** ви.Този който поеме ангажимент да въведе ред с кучетата и собствениците им(Да са с намордници,каишки,да не *** където им падне,да не ходят по детски площадки,да ги обезпаразитяват,да ги глобяват за непредивикан лай и вой;и кучетата и собствениците) - той ще спечели следващите избори.Па и ако разреши отстрела на бездомните ***- с мнозинство!А кучкарите дгд!

191

nod32

преди 11 години

А каква ни е вината на нас? Според теб хубаво ли ми е да ме хапят бездомните кучета или пък всеки ден да си поправям колата, защото някои хора от горе не са си свършили работата!

190

гурбетчия

преди 11 години

Това ако се случи в Германия или др. нормална страна,държавата ще понесе отговорността си ,че е допуснала да има бездомни кучета!А при вас навсякъде бездомни кучета ,обирджии на банкомати ,дупки по пътищата ,полицай обиращи чужденците по магистралите и много др. български работи ! Много сте я закъсали , в ЕС сте ,а сте *** ,където и да членувате ,че си останете същите кирливи и гладни !И най-лошото е ,че знаете какви сте ,но не искате да се промените!С поставянето на минуси го доказвате!

189

Chikatilo

преди 11 години

Няма ли общината да ''приспи'' най накрая тая космата напаст????????? Колко души трябва да умрат или да бъдат разкъсани...толкова ли сте безсилни пред някакви ЕКО-хомо-бригадки?

188

Васко от Варна

преди 11 години

Има ли значение , кой е нахапан ? ... За никого не е приятно да изпита болката от зъбите на бездомните кучета . Постоянно новините ни заливат с подобни инциденти . Деца , възрастни си го отнасят .. а , отстрани за хората изглежда като нещо нормално случващо се !? Наистина .. крайно време е да се вземат " точни и КРАЙНИ мерки " , спрямо бездомните кучета ! Това би трябвало да се случи за всички населени места в България ! Трябва да се гарантира човешкия живот , а кучета да си знаят кучкарника !

187

Анонимен

преди 11 години

Сега пак ще осъдят общината и парите ще ги извадим от джоба си ние, данъкоплатците, а тъпата кметица ще си гледа кефа. Крайно време е кметовете да плащат от СОБСТВЕНИЯ си джоб за всяко загубено дело. Тогава друга песен ще запеят и кметица и бившия кмет

186

Ястреб С*

преди 11 години

247 - Хмм... дали е възможно да ми обясниш по-подробно, как точно "плютият народ" ни храни? Въпросът ми не е полемичен, само искам да разбера начина ти на мислене.

185

до 246

преди 11 години

най-големия позор за България,е че ви търпи вас тука,да си чешете езиците,и да плюете народа дето ви храни,което в НИКОЯ друга държава нема да се получи

184

ДО 243

преди 11 години

ОХ ГОРКИЯ МИ - КАКВО ЗНАЕШ ТИ ЗА 87 -89 ГОДИНИ?????? ТОВА Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПОЗОР ЗА БГ ВКЮЧИТЕЛНО И "ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС" 20 ТИ ВЕК - ХОРАТА ОТИВАТ НА ЕКСКУРЗИЯ В КОСМОСА А "НАЦИЯТА - ТЕХНИЧЕСКА" СМЕНЯ ИМЕНА ЩОТО БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В МАЛЦИНСТВО. Е СЕГА ЦЪФНАХТЕ - *** ВИ АСИМИЛИРАХА. А НА ИЗСЕЛНИЦИТЕ МОЖЕШ САМО ДА ИМ ЗАВИЖДАШ И ДА ИМ П.РДИШ НА ***

183

cuzdenec

преди 11 години

Tazi drzava samo obestava a nikakvi merki ne vzima .I taka kuceta produzavat da hapvat HORATA.Do koga?