41

един

преди 12 години

А уж имаме полиция. Такива психопати трябва да бъдат в затвора или лудницата.И си мисля как ли ще се чувствате ако вашите деца на техния бал бъдат простреляни от някой като този ***. Днес въздушна пушка, а утре истински патрон. А след това какво?

40

Анонимен

преди 12 години

Предполага се, че изстрелът е дошъл от някой от жилищните блокове в Младост......O.M.G.....Затова ли учат 5год.......O.M.G.

39

Запознатият

преди 12 години

За всички, които по някаква идиотска причина си мислят, че имат право да я съдят, че е абитуриентка.. не всички абитуриенти са пияни, невъзпитани ***, които да си избиват комплексите като развалят всичко около себе си.. а този "гениалитет" с пушката, заслужава да му се стоварят върху главата всичките въздушни пушки за земята. И вие явно не виждате,че той е виновния за това..защото след 5 години или след 10, тя ще си спомня акк на бала ся я простреляли в главата, а не една хубава вечер

38

Имигрант

преди 12 години

За София важи следното : " По праниците "Софиянци" се прибират по родните си места.Всеки втори отива в Софето и започва да се опитва да говори като тях ( абсолютно неправилно според догмите в българският език) Хлеб, Млеко, Бехме...да не сме в Сърбия бре? А за множествено и единствено число не ми се говори.. Софиянец : "Вчера бехме бате до Витоша, утрепАхме се...If you catch my drift..Amin!

37

Статистик

преди 12 години

Ударени със сачма от въздушна пушка-8...ошашавени от газов пистолет-10...застреляни с "Макаров"-150...с "Калашник"-20...загинали от автомобили-1400...самоубили се-над 200...налично огнестрелно оръжие във "Факултето"-според броя на къщите умножено по 2 .......Движещи се танкове в БНА- около 5...хеликотери летящи -6...БТР-със сигурност 1бр.видяхме го зимата при с.Бисер...МВР-60000...армия -600...! Данните са от секретен статистически институт !!!!

36

Защо?

преди 12 години

Е като толкова ви дразни тая София защо все тука се бутате?

35

Охранител

преди 12 години

След Освобождението В. Търново е било с 20 200 души население, а Шумен с цели 23 300, така че София може и да е била град, но далеч от истината...

34

кунг-фу паяк

преди 12 години

София е била с 12 000 души население след Освобождението, и това е след като турците са избягали от нея. Това прави 12 000 чисти българи, за разлика от много други градове и села. Айде стига с тия глупости, че била мижаво село. Комплексари такива, мерите всичко със селските си мерки. Егати, дори не знам как стигнахте пак до спора София-провинция в тема за прострелян човек.

33

Охранител

преди 12 години

А вероятността да видите подобни картинки с диви и комплексирани български селяни в София е най-голяма именно поради това, че София е била едно от най-малките населени места преди освобождението, т.е. там истинските софиянци са не повече от1/5 от настоящото население, че итова им е много! И кой измисли това село да е столица на България, след като можеше да са Търново или Шумен?

32

до 30

преди 12 години

Напълно си прав.Истинските софиянци пращат децата си на воаяж извън БГ.Или инвестират в образованието им.Тези почивни дни бяха наистина почивни,защото София се прочисти от селяните и селянията им.Спокойни улици,празни тротоари по които нямаше паркирани таратайки и най вече тишина без надута уредба с дежурната и силно обичана от провинциалистите мазна чалга.А сега да се преброим.Селяни слагайте минус;-)

31

Анонимен

преди 12 години

колежка беше простреляна с въздушна пушка в китката, малко преди да се качи маршрутка посред бял ден. болката била адска и шурнала такава кръв, че шофьорът на маршрутката веднага я закарал до близката болница, а пътниците се опитвали да спрат кръвта. тия инциденти зачестяват заради безконтролното продаване на такива пушки и низкото ниво на съзнание на тези, които си позволяват да ги ползват в чертите на града. явно, трябва да чакаме да уцелят някое министерско дете, за да се вземат мерки

30

Охранител

преди 12 години

Най-големият проблем на тази държава са комплексите на населението и политиците й...никой не вярва в способностите си и затова се стига до някаква безобразна показност и агресия...всеки иска, без да знае какво...

29

Анонимен

преди 12 години

Някой е стрелял по кучета, а е улучил момичето.

28

Охранител

преди 12 години

Не може нормална българска девойка, която и да е тя и които и да са и родителите, от който и край на България да е, да танцува полугола на площада пред "Александър Невски" върху тавана на колата, с която я карат на абитуриентския бал, освен ако не е дъщеря на диви комплексирани селяни преселили се в софия преди тридесетина години...Чалгарска държава!

27

Анонимен

преди 12 години

Вървиш си по пътя и от някой балкон те целят в главата със сачма...малко са местата в световен мащаб, където е възможно такова нещо

26

Andy

преди 12 години

Tova e опит за убийство!! Стрелецът трябва да бъде съден по бързата процедура. Близлите блокове трява да бъдат претъсени със съдебна заповед.Нямам какво повече да добавя.

25

Охранител

преди 12 години

Общо взето дива работа...кой знае колко натряскана е била и как по прашки е викала сутринта...1....12... Това, разбира се не оправдава стрелеца и пушката, трябва да му бъде навряна, заедно с приклада на едно много неудобно за него място...задължително!!!

24

Охранител

преди 12 години

Общо взето дива работа...кой знае колко натряскана е била и как по прашки е викала сутринта...1....12...

23

до 25

преди 12 години

90 % от това което гледаш за абитуриентските балове е от деца на хора от провинцията дошли да живеят в София. Баш софиянци отдавна не пращат децата си на тези измислени балове! То на практика това не са балове... Луди пари за парцали , една заплата за кръчма и дискотека после , крясъци и простотия...

22

Анонимен

преди 12 години

90 % мъжете в България са *** и мишки. Бати измекярите сте.