253

меломан 2

преди 11 години

До меломан ТУ ЪНЛИМИТЕД са холандци с белгийски продуценти :)

252

Анонимус

преди 11 години

....ха, ха, ха....на тая нито шведския и се разбираше, а ако се е опитала на английски, то само "еуфорията" и се получаваше горе-долу или може би на мароканско-берберски е пяла?, защото истинските шведки са от там! Повечето от тия, които се класираха на финала пееха доста фалшиво и на всички е ясно, кои и по какъв начин се класират!

251

Стършел

преди 11 години

Много добре се справи Софи Маринова!Стига сте изливали злобата си!Да не би да сте по- успели от нея!Това,че не се класира не е кой знае каква трагедия!В този конкурс на всички е ясно,как и кои се класират!Аз не харесвам чалгаджийките,но С. Маринова се справи със задачата си,а тя беше да си изпее добре песента,което направи и толкова!Много от тези, които се класираха и пяха на финала бяха абсолютно недоразумение!С. Маринова била ***, а шведката от марокано-берберски етнос?..там са най-шведи!

250

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ЦРЪНА ШВЕЦКА МАРОКАНКА ТРАВЕСТИТ СЕ ДЕРЕ НА ЕНГЛЕЗКИ...!

249

666! СУПЕР...

преди 11 години

....И ТОВА ШВЕЦИЯ ... ЛЕЛЕ ...!

248

Анонимен

преди 11 години

Пича отзад сатанист го раздава

247

Туркоубиец

преди 11 години

Турция ако нещо е печелила то е защото Евровизия един конюнктурен фестивал, който има за цел да промотира мултикултурализма, а не да стимулира някакви таланти.Турция, Азербайджан и подобни граждани на света се вписват идеално в идеологията за натрапване на низкоразвитите *** и смесването им с културните европейци.Ясно е, че сте братя с азерите с просто око се вижда , че сте с еднакво прости физиономии.Гледай, че Кюрдистан е вече 20 милиона, това е по-важаната информация!

246

тц

преди 11 години

А,А,А,,А,А..........МАЙМУНСКИ ПОДСКОЦИ , ВЪРТЯЩ СЕ ПУМПАЛ И МЯУЧЕНЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ПРЕСТИЖНА ШВЕДСКА ПЕСЕН-АМАН ПСЕВДОЕВРОВИЗИИ.

245

еврозрител

преди 11 години

Не знам на вас какво не ви хареса, но тази година конкурсът ме изненада позитивно. Финалът беше много силен с поне 4-5 силно конкуриращи се изпълнители. Баку изглежда зашеметяващо, залата също. Хич не са диви и *** азиатци, както ние сме свикнали да се отнасяме към този регион. А Софи може да е страхотен изпълнител за България, но не и за европейския вкус. Дано догодина изпратим по удачен изпълнител в Швеция.

244

софиянец

преди 11 години

мацето поне е хубаво - крак и тяло - перфектна - в муцуната - три голени водки и нещата се случват!

243

Евровизионер

преди 11 години

Все пак тази Евровизия трябва да ни бъде за урок във връзка с интеграцията на малцинства. Тази Лорийн, подобно на нашата Софка е от *** произход (берберка от Мароко), но за разлика от нея е далеч по-рафинирана. Пее добре, танцува, владее английски и няма нагло и инфантилно поведение. Изглежда шведската социална система има успех в опитомяването на тези варвари. Чувал съм даже, че някои турци заживявали в Швеция като цивилизовани хора- без мързел, шалвари и гъзурчене в джамии.

242

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ШВЕЦКЕ ДУПКЕ МАРОКАНСКЕ ОДЛАЗИ ДАЛЕКО ....ПУ..ПУ...!

241

666! СУПЕР...

преди 11 години

....КЪФ Е ТОИ МАМУН ШВЕЦКИ...?

240

Помак_ултрас

преди 11 години

Само помашки глас може да спечели Евровизия за България!

239

todor

преди 11 години

Тая песен беше пълна порнография - вече сме слушали стотици такива и всичките са едни и същи. Не знам кой *** би гласувал за нея

238

Гошко

преди 11 години

Тия *** нали надигаха много вой оня ден!!! Защо не спечелиха???!!! *** и комплексираната ***!!!

237

брей

преди 11 години

Виолета, и аз съм на това мнение, Валя Балканска, Янка Рупкина, Стефка Саботинова, Емил Димитров, Сигнал, Щурците...космическите гласове на България, трябва да ни обединяват, не разделят...просто много хейтъри има , ето и един виден представител, хейтър шимпанзе! Въобще, няма да позволя да говори простотии за хората, от чиято националност са и Емил Димитров И Валя Балканска? Създали шедьоври, реещи се и в КОСМОСА ;) нали , така Гибоне?

236

Анонимен

преди 11 години

Тоя Брей и До брея са един и същи човек, по всяка вероятност на хонорара към сайта, за да прави измислен калабалък. Осмисли с нещо живота си пич, или просто го прекрати. Все ми е тая

235

зрител

преди 11 години

Тая "песен" се забравя още докато се слуша. Между Селин Дион и Мария Серифович Евровизия няма една песен-победител, която някой да я помни. Пълна БОЗААААА. Нашата песен също не става за нищо, независимо дали Софи, или който и да друг я пее

234

брей

преди 11 години

Да бе. ориенталски, създаден под ритъма на кючеци в най-арабската част на Европа...люлката на европейската цивилизация...Тракия, Гърция ала бала...Виж, почти съм сигурен, че навсякъде по света изреченията се започват с главна буква!