55

до алов

преди 11 години

трябвало е да имат каски и специална екипировка

54

към Алов

преди 11 години

Ей девствен,жалък,задръстен червей.Цял живот ще си останеш нищожество

53

Алов

преди 11 години

Втори път да внимават момчетата !

52

Не

преди 11 години

Не философствай. Няма да убедиш никого в нищо . С мотоциклет си много по уязвим затова и трябва да внимаваш 10 пъти повече, защото в кола шанса да оцелееш е много по-голям отколкото с мотоциклет. Знам го от опит...

51

Анонимен

преди 11 години

Пич аз в университета измежду другото учих статистика, ти какво си учил не знам. Правят се проучвания и анализи на различните видове транспорт разбира се, ти в какъв свят живееш?, Затова и се казва, че въздушния транспорт е най-безопасен (жертви за милион часа път, милион километра). Моторите са десетки пъти по-опасни от автомобилите. Жалки са тези които ти цъкат плюсчетата и поощряват необразованите коментари. Твоя си е работата дали караш мотор или не, но не изкарвай черното бяло.

50

Прав си

преди 11 години

Много *** младоци карат на ппринципа - Виж как не мога да карам!

49

До 52

преди 11 години

Безопасността не прави разлика между моторист, автомобилист, велосипедист или дори скиор!Но как да ти го обясня на теб, с този ограничен мироглед? Не може да кажеш, че при мотористите смъртносттаа е в повече, отколкото на автомобилистите! Няма логика, бе - елементарно е... Но по презумция ограничените комплексари си плямпат глупости и дават някакви определения за мотористите... То и аз мразя тираджиите, но не хвърлям лиги и енергия всеки път, щом някой ги спомене!!! Смешни сте вече, даже жалки

48

До 55

преди 11 години

Дай име и адрес, отворко анинимен - ще дойда да се пробваш!!! Не обиждай рокерството, защото изобщо не си в час, а и после да не се окажеш на тъмно и да се чудиш какво ти прави главата в ***!!! Апропо - има ли какво да навираш или е умрял отдавна? Хахаха

47

Анонимен

преди 11 години

Чалгария е абсолютен *** ! Горете в собственните си *** *** !

46

ГАНЮ БАЛКАНСКИ

преди 11 години

Това е част от рокерството братство ,вдъхновявано , окриляно и пазено от МВР/ПОЛИЦИЯТА /! С ДРУГИ ДУМИ КАЗАНО -АМЕРИКАНСКИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ ! ПОЧВАЙТЕ ДА МЕ ПЛЮЕТЕ - ЧАКАМ ,ЗА ДА ВИ ГО НАВРА ЕДИ КЪДЕ СИ !

45

Анонимен

преди 11 години

Лошо...

44

Анонимен

преди 11 години

От обща култура трябва да се сетиш как е удачно да се мери безопасност. Да кажем примерно, че на година има 150 тежки катастрофи с мотор и 1500 с кола това не значи, че са по-безопасни защото реално има да речем 100 пъти повече шофьори от мотористи (същото с примера пияните). Затова се смята на изминати милион километра да речем с различни превозни средства по колко катастрофи стават средно. Вярно объркал съм се не е на колко километра средно става катастрофа, но то може да се сметне от другото.

43

До 48

преди 11 години

Ти ми кажи бе, отворко... :) И обясни термина "на колко километра средно става катастрофа"!Айде, не откачай и не измисляй поредната глупост във форма на статистика ;) Катастрофите стават не на километри бе, човеко - няма такава зависимост! Мотористите катастрофират много по-малко, но понеже са ви все трън в очите на комплексарите и за това си мислите, че с тях инцидентите са повече... Айде не ми се спори с теб, не си в час, за да се напъвам да ти обяснявам :)

42

ДАЛАЙ ЛАМА

преди 11 години

ОБИЧАМ ДА КАЗВАМ САМО УМРЕЛИЯ НЯМА ДЪЛГОВЕ...

41

Еми-Ямбол

преди 11 години

тези дни са много тъжни за град Ямбол, само за последните дни в катастрофи загинаха 3-*** млади хора, първо Галка сега и двете момчета! Бог да ги прости!

40

До 44

преди 11 години

Не се прави така статистика, *** човеко, по същата логика мога да кажа, че трезвите причиняват 75% от катастрофите, а пияните само 25%.На колко км средно става катастрофа с кола и на колко с мотор?Колко от шофьорите на коли катастрофират и колко от тези на мотори?

39

S&é

преди 11 години

Тия на мотора дали ги боли главата още!?

38

Анонимен

преди 11 години

Утре като пекне слънцето,то ли ще е виновно?Айде, стига простотии.Всички виновни,само човешката мърлявщина не е !

37

Анонимен

преди 11 години

Дървото защо не се е преместило по-вляво?

36

До 40

преди 11 години

Моторите са за това, за да има такива *** като теб и да дават подобни констатации!Ти на този принцип ще обезсмислиш всички превозни средства!!! По 1000 човека загиват в катастрофи на година в БГ, айде сметни и колко от тези са загиналите на мотори, ***!!!