59

666! СУПЕР...

преди 12 години

...С ДВЕ ДУМИ...ДА ВИЕБС МАЦ ПРОЦ...!

58

Попоф

преди 12 години

Вие като Балканче на баир !

57

Емигрант Торонто

преди 12 години

Братлета продължавате да се излагате пред света!Каква е тази Галена без ***?Още ли карате с бай Ганьовски манталитет???Жалко!

56

Анонимен

преди 12 години

За Софито не сте прави, днес. На косъм сме били от 10-тото място. Журито са ни класирали много напред заедно с Норвегия. Абе разминали сме с е с 1-2 гласа.

55

до 93

преди 12 години

Това за Карбовски е вярно, и аз спрях да го гледам

54

Анонимен

преди 12 години

ЧАЛГАТА МОРИ ДОБИТЪКА ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ, А ВАКСИНАЦИЯТА СЕ ОКАЗВА ВЪЗМОЖНА САМО В КЛАНИЦАТА.......

53

DRAGAN

преди 12 години

Slucalno go procitav tekstot i sum frapiran ,pa ovoj tekstopisec e stvarno nenormaleni glp.Za negovo soznanie preziminja sto zavrsuvat na SKI ima stvarno vo Makedonija no isto n vo pomal broj i vo Bugarija,Hrvatska,Polska ,SlovackI MOZEBI NA DRUGI MESTA.oD TAKVO NESTO DA PRAVIS ZAEBANCIJA ZA CEL NAROD SEPAK MORA DA SI DOSTA CUKNAT, I UTRE TRCI VO NEKOJA DEZURNA APTEKA ZEMAJ LEKOVI ZASTO TI SE NEOPHODNI zemi fiskalna jas ce ja platam

52

Некой

преди 12 години

Оххх тоя сочен задниииик!Какво само му бих причинииил!

51

Discovery

преди 12 години

А бе ей олиго*рен загу*ен, къде си писал тая статия кво насаждаш у хората омраза бе... и към всички по долу дето плюват вие май не можете да разберете, че който и да изберат за евровизия ще бъде оплюван сабилно!!! И кви са тея грамадни очаквания не разбирам!!! А що се отнася до песента и ипзълнения за мен са много, ама много добри, айде сега си направете труда и прочетете в чужди форуми кво пише за тва изпълнение и се замислете малко защо да на чужденците им харесва песента само ние плюваме!!!!

50

Анонимен

преди 12 години

ТОВА СТАНА *** САЙТ.На националният празни на 24-ти май писаха за ***, предишните празници пак за ***. Всяка събота в тази статия се пише за *** и задължително трябва да има *** на снимката. Всеки ден на челната страница има между една и три статии за ***. Редакторите, разбирам че това е печеливш номер да провокирате хората да пишат, но се заигравате с тънки неща. Ще се превърнете в предаването на Карбовски - вече никой не го гледа, защото темата е ясна - ***!

49

Анонимен

преди 12 години

НечиЙ мозъци!?!Пише се нечиИ!!!Това е един от най-неграмотните сайтове! Мислех, че dir.bg е малко по-читав, но и при тях не липсват напоследък бисери.А народ, който не знае езика си....

48

Анонимен

преди 12 години

догодина - Мара Отварачката

47

Ха ха хааааа

преди 12 години

Този дето е писал статията е *** та чак вдлъбнат!!! Какъв интелект какво празнодумие все едно че слави трифонов му е диктувал текста.

46

Анонимен

преди 12 години

Ще се слушат сръбските певици, защото имат класа, нещо което тотално липсва при нашите набедени певици. Ако съществуваше бюро "Естрада" и предишните изисквания, те нямаше да пеят и в квартална кръчма. Не знам какво ви дразнят сръбските певци, но музиката им идеално ни пасва, наша си е, маанете и кючек ли да слушаме? Или виенето на Софка? Та Елица като глас я превъзхожда, но не е пале на Дългия.Бяха ли 5-ти със Стунджи? Бяха!

45

Анонимен

преди 12 години

NEZNAM KOI *** SI GUBI VREMETO DA NAPISHE TOQ MATERIAL!KANDIDATSTVAI ZA RABOTA V JULT VESTNIK!TAM SHTE SI NEPOBEDIM/A !

44

Гражданин

преди 12 години

България ще стане добро място за живеене, тогава, когато музиката на простацитеЧалгата-престане да бъде най-популярната ! А иначе песента на Софи заслужаваше да отиде на финала на Евровизия.Друг е въпросът, че системата на гласуване за конкурса го опорочава и обезмисля заради ежегодната "шуробаджанащина" между бившите съветски и юго-републики!

43

Анонимен

преди 12 години

След като най-ефектният й орган е отзад, не трябва ли да сложи и микрофона пред него. Предполагам, че ще издава по-добри звуци.

42

фафлъ

преди 12 години

Мноо простъ свинъ е гЪлена

41

прасчо

преди 12 години

С ГЬОБЕЦИ....ТОЛКОВА !!! Докато *** от тази индустрия излязат от измисления си свят и видят,че само с простотия и голотия не става....може и да минем напред.Дотогава ще си разхождат белите ботуши и ......толкоЗ

40

Aспа

преди 12 години

Софи Маринова излезе на сцената на Евровизия и пя и се държа като в чалга дискотека - измери я 2-3 пъти, подскочи 1-2 пъти и очакваше овации!?!?!?!?!?!?!?!?!? Никаква хореография, никакво сценично поведение. Дори руските бабки с печката имаха по-одухотворено сценично присъствие!Платихме билета на *** да се поразходи и "да си се кефи", а тя и екипът й дори не си дадоха труда да се направи нещо свястно...............