343

PITBUL

преди 11 години

PARI NA RAKA,TOK BEZ PARI,VODA BEZ PARI.ISKAM I NA MEN DA MI NARUSHAVAT GRAJDANSKITE PRAVA

342

Анонимен

преди 11 години

DA si gledat rabotata tezi amerikanci, pa ako iskat i obsugdat neka da dodat ida ni opravqm. Ama da ni opravat che nema opravia v bulgariq

341

Анонимен

преди 11 години

Хамериканците какво ще кажат, ако разберат че *** сами хвърлят децата си под колите, за да изнудват шофьорите за обезщетения. МВР-то има всички тия случаи, защо не им ги покаже. Хайде щом родят и да им се вземат децата и никакви помощи. Да видим дали ще имат далавера да раждат толкова нещастници

340

gomor

преди 11 години

"правата на човека" кой им е казал на тъпите янки, *** е човек? *** не е растение не е животно пак за човек да не говорим. Това е тумор, *** който живее на гърба на другите. Даже *** в природата понякога се грижат за своя приемник но *** не, за това повече клони към тумора.

339

Анонимен

преди 11 години

За сведение на всякакви комисии и докладчици по "неспазване правата на ***" : Българите не мразят ***. Мразят номерата им. Горещо препоръчвам на всякакви организации, които си позволяват да ни дават "направления" за "интеграция на ***" да се запознават ЛИЧНО с проблемите на българите с *** "малцинство", на място, като четат редовно криминалните хроники в РБ, за да бъдат МАКСИМАЛНО ОБЕКТИВНИ.

338

gomor

преди 11 години

Стига с тая Америка! Най *** държава в света. Да си оправят първо техните *** - мексиканци, ***, пакистанци, индиици и др.Няма по-големи расисти от ***. Техните демократични градове са разделени на негърски, мексикански, руски, китайски и тн. квартали. Те са цъфнали та чак на нас ни дават акъл. Взимайте си *** и си ги карайте в еврейския САЩ.

337

Анонимен

преди 11 години

Съвсем не можах да разбера защо Саркози така ги дискриминира. Ем безплатно му ги давахме.

336

Цветан Караилиев

преди 11 години

Бай Иване,удържат ми над 210 лв.всеки месец от заплатата ми за данъци.Поради небрежност не си платих сметка за ток,около 11лв.Същият бе прекъснат и си платих такса включване.А тези индивиди,ако могат така да бъде наречени ***,искат и нерядко получават безплатно всички тези ком.услуги.Които се плащат от такива като мен.Крайно време е да се сложи край на тази порочна практика!

335

каквато е държавата

преди 11 години

и каквото е мнозинството ,такова е и малцинството !Българите крадат от пенсионни хондове ,от здр. каса ,лъжат кандидатите за работа в чужбина ,обират банкомати,служители от министерството на земеделието бяха хванати да правят секс с деца и какво ли не още правят българите ! Какви очаквате да бъдат *** в държави като българия и румъния?!

334

T.N.T.

преди 11 години

*** NA CAR KIRO ICIGANISTITE NA SEREGEI4O6TE NI ZATRIQT,KATO NACIQ !

333

nacist

преди 11 години

*** smytr

332

бай Иван

преди 11 години

Деветдесет процента от *** са като конските мухи,голяма, безполезна и досадна популация.Внушено им е,че не трябва да работят,а някой да ги храни,облича,и задоволява останалите им потребности като ток,вода,здравеопазване и безнаказано да крадат.Другият им лесен начин за преживяване е проституцията.При тях не е срамно да изпратят децата си на магистралата.

331

всичко знаят

преди 11 години

чужденците! Знаят ,че българите крадат парите изпращани за *** от ЕС , знаят ,че по строежи и др. работни места *** са експлоатирани без трудови ,за да ги лъжат както си искат ! 100% вярна статия ! Браво на тези ,които са я написали!

330

ЯК БЪЛГАРИН

преди 11 години

*** ДА ДОЙДЕ У НАС - ЩЕ СГРЕШИ МНОГО !!ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТИХО ДА ДЕЙСТВАТ !!

329

BARO ROM

преди 11 години

0 DEL ME OVEL E ROMENSA . KAM VSI4KI KOMUNISTI4ESKI ZLOBARI ; DEMOKRACIA ZLOBAR4ETA DEMOKRACIA A NE VACHATA IZMISLENA DEMOKRACIA NE RAZBRAHTE LI 4E VIE NE STE GOTOVI DA JIVEETE V DEMOKRATI4NO OBCHTESTVO RIBATA MERICHE OT GLAVATA HVANALI STE SE SAMO ZA ROMITE I ZLOBEETE .

328

Lekar

преди 11 години

Да ви е.а майката американска. Я да ви пратим всички ***, *** и тем подобна *** да ви разнообразят емигрантския поток!

327

С какво да угодим

преди 11 години

Я, човек трябва да чете докрай и внимателно. Угодили сме в нещо! Изборите били " свободни и честни". Мяу.

326

С какво да угодим

преди 11 години

Е, па тия САЩ ! И въздушни коридори им давахме да бомбардират Балканите ни с обеднен уран, и база с курорт в Бургас им осигурявахме, и момчетата си пращаме да ги избиват в мисии, и музиката си сменихме с тяхната, и езика им проговорихме...и па не мойм да им угодим!

325

Дж.Сорос

преди 11 години

Има решение на този проблем - повсеместна и назабавна кастрация на ***. Ако никой от европейският съюз или оня гнусняр дебелобърнестия Кънев от БХК не си ги потърсят до 10 дни да следва евтаназия. Повярвайте ми - светът няма да загуби абсолютно нижо освен част от паразитети си.

324

.

преди 11 години

как суче тая гнида грозна