47

Анонимен

преди 11 години

Охранената г-жа министър отговаря напълно на критериите на началника си - господина Борисова. Нагло е да се правят такива изказвания в момент, когато мъката на хората по разрушените им домове е голяма. Същата госпожа ми направи впечатление и в един друг репортаж, където единствено тя се усмихваше сервилно и самодоволно на "остроумията" на любимия министър председател. Но какво да се прави - такива са нашите политици и министри - некадърни, прости, безчувствени и продажни!!!

46

Анонимен

преди 11 години

Това ПРАСЕ как може да говори че земетресенията са свършила работа на строителния контрол, докато хората ПЕТИ ДЕН спят по автомобилите си.От Понеделник до днес не са спирали трусовете в Перник и Радомир.Тая *** трябва да си подаде оставката незабавно!!!

45

Анонимен

преди 11 години

Може трусът и да е свършил някаква работа, но не я е довършил.А сега тези с незаконните постройки ще си ги поправят (не са чак такива разрушенията) и пак ще са на линия. ДНСК пак ще гледа като напикано дете...

44

Анонимен

преди 11 години

Тая дебелата Лиляна е женската версия на Боко Рапоня.Същите *** изцепки , нахалство , простотия и селяния.

43

Анонимен

преди 11 години

Лиляна Павлова е една изключително противна *** - точно копие на Тиквата , чийто *** е по-голям от Боковия , но главата и е още по-празна.

42

ГЕРБер значи ЖАЛКАР

преди 11 години

Гарантирано от ГЕРБ !!! и Лиляна дебелогъзата *** мутресаОтдавна се убедих , че в ГЕРБ са се събрали само най-големите *** , нагли простаци, некадърни и нахални безочливи *** и разбира се техния ВОЖД - Боко Тиквоня - най-голямата мутра и главатар на тази жалка долна сбирщина от ГЕРБ .Всичките простаци покрай него го копират...също и тази дебела *** с 10 декара *** , само глупостите са по-големи от *** на Лиляна Павлова

41

Българин

преди 11 години

А, значи трябва да чакаме земетресение, за да срине незаконните хъхряшки развъдници !!!! Тогава защо въобще плащаме заплати на крадците от ДНСК ???И хващам бас, че утре *** *** и защитаващите ги антидържавни организации ще писнат, че ги дискриминират и ще им построят новички къщи като компенсация за напуканите им колиби, за наша сметка разбира се.И съм ТВЪРДО ПРОТИВ да се плащат обезщетения от моите данъци на който и да е - да са си застраховали имотите пернишките кауни !!!

40

Анонимен

преди 11 години

тая пикла по глупаво нещо не можа ли да каже.помогнете на хората най после

39

Иво

преди 11 години

Това изречение на г-жа министърката, в първия момент, в който го чух......просто не повярвах на ушите си! Надминава бисерите на Бойко........Това е все едно Цвинокио да каже нещо от типа: "...добре, че беше наемния убиец да ни свърши работата....".....Бе Вие за какво сте начело на държавата?!? Друг ( било и Бог! ) да ви върши работата ли?

38

Морски

преди 11 години

"Както има средства по програма "Евразъм" - Не вярвам точно това да е казал министъра. По скоро става дума за неграмотността на журналиста - списвач, който не е запознат с европейската програма за обмен на студенти, носеща името ЕРАЗЪМ. И един жокер при желание за образоване - кой е Еразъм Ротердамски може да прочетете на много места в нета.

37

жш

преди 11 години

До 29А ти откъде си сигурен, че в Гугъл е истината или това, което ти мислиш за истина трябва да важи за всички? Никой не може със сигурност да каже каква е истината, не си живял в миналото, оттам има само различни исторически източници, които историците ползват. Има различни веерсии и това е. Всеки вижда истината по свой начин.

36

Handel

преди 11 години

В България от много деселтилетия има нормативи за безопасно строителство. Работил съм в прокртанска организация (но не съм ПГС и може да бъркам цифрата), но доколкото помня ако строиш без носещи колони, т.е. само от тухли, максималната височина е 11 пъти ширината на зида - или ако строиш с дебеленина 1 тухла това прави на практика 1 етаж само. А къщата на снимката е над 1 етаж.

35

до #36

преди 11 години

"Гътна" е разговорна дума.Хич да не ти прави впечатление, че днес.бг използват разговорни думи в заглавията си, то това им е в... стила, доколкото е уместно да се използва думата "стил" :)

34

Анонимен

преди 11 години

Ами ако е така,преведете по сметката на Труса заплатите на ДНСК.

33

баба Гицка

преди 11 години

Ох министърке, не можа ли уважаема нещо по-смислено да изръсиш? Много сте добри на приказки и изхвърляния, а пък народа мизерства? Що така бе чедо?

32

Maks

преди 11 години

" Днес.бг " що за дума е " гътна " ?

31

Анонимен

преди 11 години

Пиниза е ,че покрай тези обезщетения ще се изпише и открадне много държавна пара и няма как да се хване.Да не говорим колко извънреден труд ще намажат някои чантаджии,докато описват щетите.И ако дават на пострадало домакинство по 350 лева,то изписват за тях изписват по 3500.Куче влачи рейс.За горива за автомобили,извънредни и кой знае още какви съществуващи и несъществуващи разходи.

30

osata

преди 11 години

За обезщетение при земетресение има една мноооого удобна и нескъпа услуга - нарича се застраховка! Така че не е длъжна държавата, т.е. народа да плаща тези леки разрушения.Който не си е направил застраховка, ще плаща от джоба си, защото 30-35 лв. на година е приемлива сума.

29

ebalnika

преди 11 години

da go *** v ministara 6to ne go slojat na detektora na lajata i ne go pitat kral li si ot darjavata "da" ili "ne" da se vidi kradeca goni kradeca ili ne

28

Анонимен

преди 11 години

Строителната политика на ГЕРБ се ограничава само до подялбата на еврото от еврофондове при строежите на магистралите. Липсва каквато и да е политика за евтини и безопасни жилища и там всичко е оставено на самотек на частни фирми близки до ГЕРБ и алчни за печалба чрез некачествено строителство.