24

az do istinata

преди 11 години

Хаха, Крис Браун е публична личност. Действията му са и ще бъдат коментирани най-малкото заради този факт. Да го сравняваш със всеки един от нас или с този който са го хванали с 2.3кг мара е смешно. Разбирам те, че искаш да се покажеш над останалите с тези критики, но не успяваш. Най-малкото пишеш неграмотно. Какви претенции може да имаш ? Човека може да има талант, но е пълен *** като държание. Бие жени и претендира ... и той не знае за какво. Едно *** е ! А ти марш в училище!

23

Анонимен

преди 11 години

Не може да бъде! Няма да мога да ям и спя от драмата на тази Феланкешия!Каква новина!

22

Анонимен

преди 11 години

Тоя пък павиан ся какъв е? И тая *** ли е звезда???

21

az do 13

преди 11 години

Хаха, ти вярно ли си мислиш, че не разбирам какво имат предвид ? Знам "ноо" добре и мисля, че освен че не е смешно е и елементарно и изтъркано, и досадно. Освен това човек казващ "ноо" вместо "много" едва ли може да ме светне за каквото и да е. Нека аз да те светна : *** си !

20

Анонимен

преди 11 години

не ни занимавайте с полухора!

19

ИСТИНАТА

преди 11 години

По добре стига сте обиждали хората, който мое да правият проблеми по заведенията и да ги наричате *** аааа вижте какво правим ние пример в този сайт видях една новина : Българин е закопчан на летището в Рига с 2,3 кг марихуана .....е и тогава ако ми кажете ,че тва е държава значи сте психично болни пък проблема ви бил ,че Крис Браун бил *** и се сбил в ресторант примерно .....има една дума ...Виж себе си и тогава говори за другите

18

Анонимен

преди 11 години

Nigger..

17

do 4

преди 11 години

Abe Bulgaria kato cqlo e pylen fars i podobie na dyrjawa, ama nie cacata winagi kato kit q predstawqme. Za towa sme i cigantie na Ewropa. A umniq bylgarin e na zapad i se razwiwa i jiwee jiwota si.

16

Анонимен

преди 11 години

Uff takiwa bokluci e naj dobre da nqma w ob6testwoto ni. Po4erpil gi bil, pa te izbqgali. Niendertalec maloumen. Qrostta si 6te owladqwa s edna kirka w ryka w nqkoq kamenolomna za nqkoj drug mesec.

15

Анонимен

преди 11 години

Хора като морган фрийман са афро-американци. ''Хора'' като тоя за ***, току що слезнали от дървото.

14

Анонимен

преди 11 години

Що ни занимавате с американски ***? Имаме си наши, бол.

13

PFF

преди 11 години

haha каква звезда бе пффхахахаха тоя е пълна *** всеки път го доказва като се излага по заведенията пълен *** ! *** ***

12

До 9

преди 11 години

Поговорката "По-добре на хората в устата , отколкото на хората в краката " се отнася единствено и само за комплексарите, моето момче .Един ***, прасе и *** си остава такъв , колкото и пари и слава да има. Това , че този *** са го обявили за голяма звезда , не го прави грам по-малко ***. Тия за хейтърите дето завиждат нека си ги разправят колкото искат ...един човек известен с проститията си не е достоен за уважание ...той буди само погнуса. Така е правилно.

11

sevtus

преди 11 години

Той, предполагам добре разбира. Беше смешно първият, може би и вторият път, но вече става банално и затова такива, които си "го местят" е най-добре да се отместят напълно...

10

Бургазлия

преди 11 години

Тоя обаче продължава да доказва на света , че става единствено за шофьор на такси. *** гнусната ***.

9

Анонимен

преди 11 години

youtube/watch?v=sB2BKdgSW4UРей Уилиъм Джонсън е медиум. Предсказал е изхвърлянето на Крис Браун. Справка - 1:30 от видеото

8

,

преди 11 години

На кого му пука за тоя *** *** бе !?

7

аз

преди 11 години

дотук петима на брой! , нека броя на комплексираните да започне да расте сега!

6

аз

преди 11 години

само комплексираните мишки пускат "шегички" за "ким", които са въртяни и суканислагайте ми минуси колкото си искате, тъкмо да се види колко глупави комплексари има. По-*** от новина за ким е единствено коментар от сорта на " местя го" или " дайте нещо за Ким ". Ако нямате какво да кажете, не изливайте помията си тук, моля!

5

Патриот

преди 11 години

браво никой себеуважаващ се клуб не допуска ***