15

Анонимен

преди 12 години

Няма нищо по-ободряващо от една *** рано сутрин ... лошото е, че на мойта кифла и се спи повече от колкото на мене :(

14

qwe

преди 12 години

Проблема не е в ранното ставане, а в това че не ми се става като знам кви кошмари ме чакат през деня. Ако ще имам приятно пътуване с кораб или нещо такова ще скачам бодър от леглото. Но като знам че ще ходя на работа, където ме чакат некви недоволни и капризни клиенти селяни, наглите ми мързеливи и крадливи шефове ще ме юркат и ще ми обясняват колко хора чакат за моята работа, лицемерните колеги които те дебнат да ти забият ножа и т.н. и просто не ми се става всяка сутрин за тая гадост.

13

Аман от идиоти.

преди 12 години

Скоро не бях чел по-голяма глупост. Така е като на работа се вземат ***.

12

ентусиаст

преди 12 години

хехе, достатъчно е едно леко трусче от 5-та, 6-та степен сутрин точно в 5ч. и всички ще скачат с огромен ентусиазъм и мотивация от леглото, ще минат и без кафе и закуски даже

11

Анонимен

преди 12 години

ОТДАВНА НЕ БЯХ ЧЕЛ ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ , ОТ ТАЗИ СТАТИЯ!

10

я

преди 12 години

тъкмо свикнеш и ти сменят времето техната майка .. и айде учи се да ставаш пак .. в годината два пъти

9

Анонимен

преди 12 години

"Истината е, че ако по природа не сте ранобуден, животът ще ви принуди да станете." - или ако сте нощна птица, се хванете на дистанционна работа с американци по тяхното часово време и работете примерно от 16 до 1 - изпитано работи, животът ми е много по-щастлив, откакто мога да се наспя, а по-рано от 2 и без това ми е трудно да си легна.

8

Гошо Тъпото

преди 12 години

Аз когато бях в казармата,от моя...ротен старшина Пейчо Ку***а знам,че само...проспаното време не е...загубено.Някой...път спя и пред компа и след това съм...бодър.

7

brb

преди 12 години

ха аз съм на 35 и ако не ми се съберът поне 10 часа сън ходя като призрак.разбирам че е много корпоративно да ни давате наклон кога е удобно да ставаме но май първо работодателите ни да се научат какво е плаващо работно време за да няма драми справка 50% от компаниите в света са така :))) имаше го и при татово време *** сега нъцки ... тряа да учим робите да стават по рано :)))

6

Поспаланко

преди 12 години

Аз не спя много, спя бавно !

5

Анонимен

преди 12 години

Работя на три смени.Всеква птица съм.Съвсем изкуках.Може да съм кукувуц (мъжкото на кукувица).

4

ined

преди 12 години

Съветите са абсолютна глупост. От опит съм установил, че да си отпочинал и наспал се за да станеш в шест ~ шест и половина - не трябва да лягаш преди 23 часа, дори и да ти се спи защото легнеш ли примерно в 21 се събуждаш в 4 и повече не можеш да заспиш - после цял ден ти е едно никакво...Колкото до кафето - няма никакво отношение със спането ако не прекаляваш с него.

3

edno

преди 12 години

edno/1/, ti ne za lqganeto brat, za stavaneto stava duma

2

Що е то?

преди 12 години

Джогинг!!!!!!!?????????????Пишете на български ве!!!!!!!

1

Анонимен

преди 12 години

Вярно, че е доста стресово, но няма по-разсънващо нещо от това да видиш, че си се успал за важен ангажимент :)Иначе цаката да си лягаш рано вечер е да имаш изморителна работа.