21

LilA

преди 11 години

П.с. На мексико плац сега е доста пусто, не е като едно време, дори е приятно.

20

LilA

преди 11 години

Тези които влизат с леберкез в трамвая трябва със затвор да се наказват! Hяма по-отвратително нещо, особено ако си малко вчерашен.

19

мизерия ама живот

преди 11 години

Всичко е до манджата като си гладен трудно е отвътре да ти дойдат добрите обноски па и незнаеш утре какво ще ядеш.

18

Анонимен

преди 11 години

Pliue6t i natiska6t klaksuna neprekysnato awstriec ili nemec ne sam wijdal do sega. Ot 10 godini sam w Germaniq. Towa 4e se typ4at w tramwaq, da towa go prawqt. No prostotiqta po ulicite se wijda ot razni tymni balkanski subekti.

17

???

преди 11 години

Към БГ Съдията - я да провериш хубаво граматиката, защото се казва фин, а не финен и съответно фина

16

БГ Съдия

преди 11 години

Уважаеми журналисти, не се пише "фина", а "финна".

15

от 12 до 13

преди 11 години

ми къде съм видяла ли... Mexiko Platz примерно - определено не е най-приятното място на света, да, не е гето съгласна съм, обаче не е и Виена, такава каквато си я мислят повечето хора

14

Анонимен

преди 11 години

Бях веднъж във Виена и тия виенчани ми се сториха толкова студени, безчувствени ,недружелюбни и сдържани, че чак...англичаните паста да ядат.

13

istinata

преди 11 години

ami s po dolnia komentar nemoga da se suglasia.mislia 4e tia pravila i v momenta vajat tuk i osven tova neznam kude si vidial tia mrusotii az znam za dve tri mrusni mesta no s kvadrat niakude ot 20 30 metra.dva tri bitaka.inna4e tuk niama geta vsi4ko e tip top.nomer edno sme-pone taka vikat v klasaciite nali

12

Анонимен

преди 11 години

Някои от нещата, написани в долните коментари са абсолютно верни и са известни на всеки, който е ходил там и е бил не само в централната част и в дворците на Виена... Някои части на града са наистина отчайващи и не отстъпват по мръсотия, кич и ц.....я на съответните части на български град, тъй че не виждам нищо хейтърско (както явно е много модерно да се казва, щото не ни стигат българските думички:)

11

БГ

преди 11 години

Ха и тук са се намерили хейтъри и *** да коментират :)

10

Анонимен

преди 11 години

Мдаа... верно има много братя там, аз за първи път като се озовах на пристанището, където акустират пасажерските корабчета, се зачудих това Виена ли е или Максуда...

9

направи си сам

преди 11 години

"Да влезнем с лъснати обувки в комунизЪма"!" Всички луди - на борба за мир и свобода"" Да приберем навреме хляба на народа!"" Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ!"Усмихвайте се и не плюйте!!

8

.....

преди 11 години

brb, виетнамците и индийците забрави, както и "персите" - предимно афганистанци и иранци, собственици на сувенирните магазинчета в центъра ;)Пълно е с *** във Виена.Преди няколко седмици в музейния комплекс видях плакат на някаква преслава, с огромно деколте и намазана с грим, и ми стана ясно че мултикултуризмът е необратимо явление.А заплатите, колкото и да ги намаляват, пак няма да се отърват от тая ***. Само напливът от словаци ще намалее. Но пък ние тук си нямаме джамии ;)

7

Анонимен

преди 11 години

Почва се. Ся глей к'во става. Бай Тошовото време ще ни се види като първата демокрация.

6

brb

преди 11 години

Сори ама е пълна глупост това. Живея във Виена, днеска някакъв отворко работещ в ООН както се оказа нашамари един дядо който не му направи път и се удариха на алеята. Пълно е с араби, турци , кюрди , чеченци сърби , хървати. Местните *** са комплексари на квадрат (по-младото поколение под 40) пълно е с обратни данъци около 40 до 50% общински такси около 1000 на година (такса парк примерно 100 евро) режийни на 37 квадрата 1900 евро годишно наем 6000 годишно. Добра заплата за града 1800 :)

5

евентуално

преди 11 години

Само не знам, какви обноски ще има един виенчанин, като усети че наш *** му пребарва джобовете!?

4

nix

преди 11 години

Ami to waw Wiena we4e samo wien4ani nqma, dano da uspeqt!,.. ,...tja!!!!

3

Анонимен

преди 11 години

В социализъма всички тези неща бяха измислени и имаше стотици различни табели, които указваха на гражданите как да се държат.

2

чоли ме блена

преди 11 години

Тези и те да не видят нещо от Софи и Перник...Плагиати...