12

анонимен

преди 11 години

уъска му работа!

11

Мария

преди 11 години

"Тия не могат да правят машини, имат само газ" Митко МнивелатаА бе да ти кажа, Митко, не е само газ! И машините си ги правят, и самолетите и ракетите. Докато в България само колелета...Поинтересувай се само Байконур от какво е съставен. Лесно е да критикуваш, но ... всичко е плод на завист.

10

до 9

преди 11 години

Тези хора не се научиха, че живота и здравето на хората е на първо място!! кажи го на вашия премиер мутра дето ви мори от глад !!!

9

Анонимен

преди 11 години

ей , кенефестанец ти ли ще даваш акъл ти ли който живее без здравна и пенсионна осигуровка ха ха ха ,руско било некачественно ха ха ха ама че простаци в тази държава

8

tuzarya

преди 11 години

руско = некачествено !!!! Тези хора не се научиха, че живота и здравето на хората е на първо място!! Имат толкова ресурси, а не знаят как да ги използват!! За ефективното им използване да не говорим!!

7

Eл НинЮ

преди 11 години

Еми самолет... случва се.... машина съставена от много части! Европейските и Американските не се развалят никога ли .... ? Додж и Крайслер са най скапаните автомобили.... факт. Кво като са американски. Е

6

Митко Мнивелата

преди 11 години

При маневра при кацане самолетът е излязъл от пистата и се е запалил щото спирачките са от Лада Нива. Тия не могат да правят машини, имат само газ

5

Анонимен

преди 11 години

При маневра при кацане самолетът е излязъл от пистата и се е запалил, съобщи още прессекретарят на чешкия генщаб. абе *** от днес ,бг един калпав превод не може да направите скапаняци неграмотни или пък умълчавате фактите ! самолетът е излязъл извън платното защото предния колечник не се е отворил при кацане това е причината за инцидента .

4

Пророк Йеремия

преди 11 години

Самолетът на снимката е руски Ан-158, за което коректно е написано под нея. Такива инциденти стават всеки ден. Запъртъкът под 2 да не бърза да се радва - утре или след два дни същото ще се случи със самолет на USAF. Радостното е, че няма жертви!

3

НЕ

преди 11 години

Български е. Виж знамето по-отблизо.

2

Анонимен

преди 11 години

Самолета на снимката не е ли украински?

1

Анонимен

преди 11 години

Лошо, но им стана навик