173

Коментатор

преди 11 години

Има си хора които харесват тези песни - нищо лошо . Другото е англоезична боза .От българската поп музика и един участник за Евровизия не можем да излъчим.

172

Анонимен

преди 11 години

...и цицоман

171

Анонимен

преди 11 години

даа бойко а сърбоман...

170

Анонимен

преди 11 години

На тази "кукавица" Ци/е/ца Величкович имало кой да отиде????Наистина много продажни *** има тук. БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!КОЙТО НАС МРАЗИ ПО КОРЕМ ДА ЛАЗИ!Долу ***,смърт за поганците,смърт за за македонските помаци и за техните сръбски господари.ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕМ ТАКИВА КАКВИТО СМЕ - БЪЛГАРИ.

169

Albena

преди 11 години

Ynikalna e Ceca !!! Bravo!!

168

Говедарин

преди 11 години

Сръбска ***...

167

Анонимен

преди 11 години

Концерта беше много силен.. Цеца се раздаде за публиката.За мен тя е една велика певица.Поклон пред таланта и.Аз не харесвам чалга,но Цеца Величкович я слушам с удоволствие.И не ме вълнува личния и живот,а това което прави на сцената.

166

от дека съм трагнала

преди 11 години

колко мъка има на тоя свят,боже.да се докараш дотам да цвилиш по силикон и *** и да куфееш по тъпашки текстове и анадолски маанета,трябва много да те е скапал живота.След сръбските *** изгряха нашите,след тях пак сръбските.Мутрите не се умориха да наливат мръсни пари в какафонията,наречена чалга.Но нали простака се обгражда с простаци а за нивото на първия без коментар.хак да ни е!

165

CECO

преди 11 години

Яолим те Цеца

164

solaris

преди 11 години

183,Само нещо не разбрах,КАКВО ЛОШО ИМА В ПЕСНИТЕ НА ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ,ХУБАЧИ,ЧИСТИ,ИСТИНСКИ ПЕСНИ,ХУБАВА ФОЛКЛОРНА МУЗИКА,КАКВА БИЛА ЩО БИЛА,КОЙ ГО Е*Е В ЖИВОТА СИ КАКВА Е,ГЛЕДАМЕ НА СЦЕНАТА КАКВО ПРАВИ И КАТО ХОДИХ НА КОНЦЕРТА НА МАДОНА КАКВО,КАТО ПЕЕ ПОП-РОК,ФАЛШИВА И БЕЗГЛАСНА,КОЙТО СИ ГО МОЖЕ СИ ГО МОЖЕ И НА 20 И НА 40 И НА 70 КАТО БАБА ЛИЛИ,АМА ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ,ЗАЕДНО С ЛЕПА БРЕНА И ДРАГАНА МИРКОВИЧ СА СИ КЛАСИКАТА НА БАЛКАНИТЕ И СИ ПЕЯТ НЕВЕРОЯТНО.

163

Античалга

преди 11 години

Чалгата вреди на Вас и на другите около Вас.

162

Р-29РМУ-2

преди 11 години

Оставете *** политика настрана, сръбската певица е наистина професионалист, пък и тук на Балканите какво да се слуша ... виенски валс, джаз .. едва ли ! Нашите фолкаджийки се опитват да ги копират на външност с помоща на силикон и толкова. Защо пеят толкова добре сърбите ли ? Сещам се за един виц .. Слушал Тито някакъв концерт и не му харесали песните, после събрал изпълнителите и казал: момичета и момчета или пейте хубаво или ви изпращам в България бригадири да строите язовири!

161

TEREZA

преди 11 години

Prestapnitsa -sau4astnitsa na glaworesssss !Da ti pee na u6oto -------------------

160

баче кико

преди 11 години

Убий Убий Србина СрбинаааааааааааСрбе на Врбе до Хрвата нема брата смрт за МАКЕДОНИЯ СМРТ ЗА ВСИЧКИ ФАШИСТИ

159

White Rabbit

преди 11 години

Глория обаче как нагло копира визията на Цеца

158

do 179

преди 11 години

Знаеш ли,че си пълен ***?!

157

"тъмно минало&q

преди 11 години

На първите редове бе организираната агитка от живеещите от другата страна на границата сърбомани и купените от мутрите ***,които викаха "Цца,Цеца".Освен Видич,и Борисов подпомогна закъсалата за пари мутреса,като й предостави евтино зала АренаАрмеец.Провинциалната наивност на премиера да се сближи и да се снима с известни личности ще му донесе проблеми на изборите,защото Бобан Живоинович е в списъка на милошевичевите агенти у нас,а Цеца е криминалнопроявена ултранационаистка.

156

до 176

преди 11 години

Така като ти чета коментара се замислям, че не е зле да увеличат първо часовете по български, че една запетая не си сложил на място. А за класата на един изпълнител показателна е публиката като цяло, а не единиците, които нищо не са постигнали в животеца си, но като стане дума за плюене по останалите са първи.

155

Анонимен

преди 11 години

Пешо,Пешо човек от село можеш да изкараш ама селото от човека никога.А подобен род изказвания са на хора комплексирани,и най-вече не осъществени.Айде сполай ти и хубав живот в чужбина.

154

Анонимен

преди 11 години

Не съм сърбофил, но сравнете ми го това с нашата чалгаджийска олигофрения!