10

Законови Ректьори

преди 11 години

Какви задължителни застраховки бълнува тоя бе..? Застраховането си е чиста пирамидална структура,подкрепяна от държавата и основаваща се на страха на хората и майсторскте опити на някои "законнотворци" да я направят задължителана за да прибират още по голями печалби! Абе дай си набързо парите на застрахователите,ама като се наложи да чакаш да ти изплатят обезщетение от 9 дерета, вода ще ти донесът, за да те убеждават че нямаш основание и законово право да получиш пълното си обезщетение!

9

сеизмичен шистов газ

преди 11 години

Федерален доклад в САЩ твърди, че зачестилите земетресения в щатския среден запад се дължат на масовото сондиране на нефт и шистов газ (.seismosoc.org/FMPro , watershedsentinel.ca/content/does-gas-fracking-cause-earthquakes р globalpost/dispatch/news/regions/americas/united-states/120406/us-earthquakes-oil-and-gas-production-midwest). Това не е първото подобно научно съобщение. Подобни изследвания бяха извършени и във Великобритания след първите сондажи за шистов газ и няколкото силни земни труса, последвали фракинг-а. (bbc.co.uk/news/uk-england-lancashire-15550458). Разбира се противниците на твърдението, (най-вече от добиващите компании) твърдят, че доказателствата са по-скоро косвени. Фактите обаче говорят друго - през последните 10 години слабите земетресения са се увеличили 2 до 3 пъти в районите с най-интензивно проучване. "Годишният брой на леките трусове в периода 1970-2000г. е бил около 21 на година. В периода на първата вълна на проучване и добив 2001-2008, броят е скочил на 29, а през последните 3 години скокът е главоломен - 2009-та - 50, 2009 - 87, 2011 - 134......". (.seismosoc.org/FMPro)

8

Анонимен

преди 11 години

Некак си въобще не мога да повярвам и на дума на застрахователите

7

Анонимен

преди 11 години

Сега започват да ни обработват като първите *** ,,дайте по 10 хиляди за саниране,,-срещу земетресение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,после ,,задължително трябва да се въведе застраховка на имуществото,,....само не казват,че преди това трябва да има нормални стандарти за саниране и ИСТИНСКИ застрахователни компании!Не трябва да им се връзваме.Целта е едни фирми на ,,наши,, хора да гушнат едни парички, а българина да го...д..ха! и да плаща 10 години заемиНе сте познали!

6

Чочо

преди 11 години

Нищо няма да платят,клаузи и вратички бол-само и само да не платят...На моя позната при наводнение и застраховани всички селскостопански постройки за промишлено отглеждане на патици и платиха 20 лева! Правилно съм го написала и правилно сте го прочели -двадесет 20 лева!Който има излишни пари и нерви да се застрахова.От мутра и от поп когато види пари да се обади!

5

God

преди 11 години

Асен Христов сигурно има предвид задължителна застраховка "Имущество", а не ГО. ГО покрива щети, които ние сме нанесли на трети лица, а не нанесени на нас. Дори и да е задължителна, е много съмнителен начина за определяне на обезщетенията и условията за плащането им. Съдейки по практиката при каско при тотална щета, общо взето застрахованият винаги е "тотална щета", а застрахователят ще има да дава едни пари.

4

Анонимен

преди 11 години

Малките щети не искат да плащат, големите няма да могат, така че...

3

kaskoto

преди 11 години

А никой не казва, че при земетресение има самоучастие и няма шанс да вземеш средства от застраховка за ремонтна напукани стени мазилки паднали или комини. Трябва да ти е паднал блока или къщата и тогава пак филмът сигурно ще е голям.

2

к

преди 11 години

Ама, много ясно, че трябва да има задължителна застраховка имущество, как не сесетих. Мен ми писна да ме задължава! Аз имам такава застраховка, защото това е мой личен избор. Надявам се да не видя никога, какви щети покрива, защото подозирам че като ПЪЛНОТО каското покрива 1/5 от възможните щети и то в размер 70-80%. Отделно как се доказва, че телевизора ми е паднал при земетресение, а не при семеен скандал? Как доказвам стойноста на шпакловката, като си я правя аз? Сериозно някой може ли да каж

1

Дедо Иван

преди 11 години

Да бе, как не сме се сетили досега, още една задължителна сума да плащаме.