87

Мамантос

преди 12 години

Вгледайте се в небето. Да ви прави впечатление нещо? Тия неестествени, ниски, черни облаци, 2-3 седмици дъжд и студ в края на май, когото обикновено е към 30 градуса през деня -- как ви се вижда? България е предадена от страна на управляващата колониална клика на САЩ за опити с климатично оръжие. Готвят се за голямата война с Иран, а вие сте техен опитен полигон. Защото сте глупави и нереагиращи. Идеален експериментален матриал, както би се изразил любимият ви вожд

86

Do 105

преди 12 години

a ti bil li si na drugi planeti, che tolkova mnogo znaesh haha

85

1949

преди 12 години

до 82 - червените могат само концлагери да правят, за друго не ги бива

84

1949

преди 12 години

до 89 - анонимен ***

83

1949

преди 12 години

не са жени тези дето хленчат а червени ***..вци

82

до 98

преди 12 години

ми ний суфиянците се учимЕ да говоримЕ от вожда наш,или имате нещо против него??затова Той наказа с труса перничани,дето не гласуваха за нехо,и ни предупреди с дъжда днес!!!какво ни чака,ако не слушаме!

81

Стария завет

преди 12 години

След земетресението и наводнението, следват жабите, скакалците, слънчевото затъмнение, болестите и така до 10.

80

Анонимен

преди 12 години

Ние сме се приспособили към земята, не че тя е правена за нас.

79

някоъ

преди 12 години

4 -ри дена, преди дъждовете, гледах как самолети минават и пръскат (chemtrails) в Пловдив. Там, където живея не се срещат много преминаващи самолети, а ако случайно мине някой, то дирята му доста бързо се изпарява... thinking...

78

До № 101

преди 12 години

Да , нашите внуци ще летят в космоса, но не е ясно какво ще търсят там.Планетата Земя е уникална във Вселената със своите условия за живот на Човека. Разстоянието до Слънцето и неговата топлина, земната атмосфера с оптималното съотношение на азот, кислород и водород, гравитационните сили на Земята, озоновият слой, без който не можем и още, и още условия, без които живота на Човека е немислим.Аз оставам тук.

77

Анонимен

преди 12 години

Нито един нормален ли няма в тая държава???Какви са тия сдухани коментари? Правителствата са виновни за катаклизмите/ природата се е побъркала, защото сме много грешни/пороите били знак/ марсианците са тук/маите предсказват....алооооо ееей толкова ли сте слаби или много филми гледате. Природата си бучи и трещи от милиони години и изобщо не и дреме дали ние сме някакви болни манипулирани фанатици. Нищо ненормално не се е случило, освен, че хората са изпростели

76

Грешни сте

преди 12 години

И не се молите на верния. Що се молите на дедо господ. Трябва на НЕГО, на БОЙКО.Бързо ходете при него и му целувайте онова , ....

75

mm

преди 12 години

98, Plovdiv e dreven I ve4en, are maina, ela da ti vidq KOSMODRUMA, mn se pane6 ne6to, a?

74

Анонимен

преди 12 години

Днес има поне една добра новина , Щатите успяха най сетне да изтрелят първия частен космически апарат , има бъдеще човечеството и ако не ние и нашите деца то поне внуците ни ще могат да летят в космоса , днес може и да е утопия но към края на века едва ли.

73

Анонимен

преди 12 години

Напишете за наводненото (отново )околовръстно на кауня или не смеете

72

Анонимен

преди 12 години

Късна пролет е. Нормално е да има редуване на порои и слънце. Земетресения има и ще има винаги. Важното е да няма жертви. Не истерясвайте по врани, гарвани и кълвачи, ами си носете рационално мозъкът в главите и реаграйте адекватно. Нкой няма да ви спаси при голям катаклизъм, какъвто не се е случил, засега, ако не мислите трезво. Ни Бойко, Ни Серго, ни Кристалина. Само жени ли пишат тук, че такъв хленч отвсякъде?

71

Марсианец :)

преди 12 години

95, Как какво става? Нападаме ви с космическата си армада. Ще си построим космодрум до Альошата и после оттам ще превземем цялата България !

70

до 74

преди 12 години

Само 70% ли МЕкаха? Аз съм с впечатление,че 100% МЕкате! "ИзлезеМЕ,видиМЕ,направиМЕ...Не разбрахте ли,че когато глагола завършва на гласна в ед.ч.(уча,работя),в мн.ч. е на "М". Ако е например "тренирам",става "тренираме","бягам"-"бягаме". И освен това в нашия език за разлика от сръбския има "Я". Хайде,жив и здрав!

69

до 89

преди 12 години

Прибирай колата и се готви за 10-15 см лед

68

mmm

преди 12 години

Sega e v Plovdiv, stra6no e! KAKVO STAVAAAA???