66

АНОНИМЕН

преди 11 години

Ветеаните от Втовата световна война имат право на безплатно погребение. Това е за сведение. Дано човекът да си е жив и здрав още дълги години.

65

^3АDttack

преди 11 години

Браво на дядото втеран трябва да е в страхотна форма да победиш мъж на 35 (освен ако алкохола не го съсипал вече) но наистина е впечатляащо .. Най тъжното е обаче че този престъпник искал да му отмъкне парите за ПОГРЕБЕНИЕТО .. което човека си бил спестил ужас .. Получил си е заслуженото85.14.28.164/d/imagesments/btn_lekota.png

64

Точно така

преди 11 години

Така е в нормалните държави. В Щатите даже можеш да застреляш всеки влязъл в имота ти без разрешение, независимо дали те напада или не. Само тука престъпниците имат всички права, а ако се опиташ да се защитиш, после ще те съсипят от съдене и на практика с живота ти е свършено.

63

Анонимен

преди 11 години

Браво на ветерана. Молодец.

62

A

преди 11 години

А ПО ПРАВИЛАТА НА САЙТА ЛИ Е ДА ОСТАВЯТЯ РАЗНИ ПЪПЧИВИ ТИНЕЙДЪРИ ДА ВЪЗХВАЛЯВАТ ИЗВЪРШВАНЕТО НА УБИЙСТВО И ДА СЕ ПРЕКЛАНЯТ ПРЕД ПУСКАНЕТО НА КРЪВ?. за това си има органи на властта. Банбюгата си е бандюга и си има наказание, но не може да оставите неуките лапета с такъв кеф га коментират една трагедия. Научете ги да уванават все пак някои положения защото обществото не е джунгла.

61

до 64

преди 11 години

пиши село Казаново в гугъл и ще ти излезе адреса . друг остава въпроса дали ще си спазиш желанието ?!

60

Цветан Караилиев

преди 11 години

Хвала и чест за ветерана,на тази земя една *** по-малко!Няма ли начин да му науча адреса,50 евро от следващата заплата му пращам!Браво,храбрецо!

59

Анонимен

преди 11 години

В Сибир живота е като в Дивия Запад. Кал, беднотия и бродещи рецидивисти.

58

doc. N. K.

преди 11 години

Браво на достойният руски войник! Подобни животни трябва да се убиват на място!

57

ico33

преди 11 години

Браво Войнико! Стискам палци да оздравееш бързо!

56

ЗА НЕОСВЕДОМЕНИТЕ

преди 11 години

В БГ ВСЕ ОЩЕ НЯМА ЗАКОН ЗА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ.НО ПЪК ИМА ЗА ЕТАЖНАТА ЧИЯТО ЦЕЛ Е ХОРАТА С ПАНЕЛНИ ЖИЛИЩА ДА БЪДАТ НАСИЛСТВЕНО НАПРАВЕНИ ДЛЪЖНИЦИ НА БАНКИТЕ.ПРИ ПОДОБЕН СЛУЧАЙ НА НАПАДЕНИЕ В СОБСТВЕН ДОМ ОТ *** В СЕЛО ЛЮБЕН НАПАДАТЕЛЯТ/***/ БЕШЕ УБИТ. А НА ГОРКИЯТ ЧОВЕК МУ ДАДОХА 10г И 100 000лв КРЪВНИНА.Е*АТИ И ДЪРЖАВАТА.

55

Анонимен

преди 11 години

Този ме стар войн ме вдъхновява. Засърбява ме дланта да стисна ножа и *** да намалеят поне с един-двама! Искам да видя кръв на *** по обувките ми! Искам поне за малко справедливостта да възтържествува с моя помощ. Искам честните хора да имат надежда!

54

do 56

преди 11 години

СРАМ МЕ Е ОТ ВЛЕЧУГИ КАТО ТЕБЕ..... ПАЗИ БОЖЕ

53

Анонимен

преди 11 години

Егати скръндзавия пенсионер, да убие човек за 50 рубли. Явно старото куче е било на повече водки от нападателя. Почти сигурно, че няма да гледа следващия парад на победата.

52

Анонимен

преди 11 години

Нека нашите пенсионери вземат пример от този човек.

51

да

преди 11 години

Ако този герой бе в България ,някоя изрусена чалга съдийка щеше да го осъди на доживотен затвор-браво на ветерана-един *** по-малко!!!!!

50

Кюлчо

преди 11 години

А що е "спастрените пари и ценности".Инак на ветерана - Браво!

49

Анонимен

преди 11 години

Хахахаа изкарал е ножа и го е заклал.Точно като в играта каунтър страик.Браво на дедката-утрепал е един ***.Хубаво е да се случват повече такива неща.Дано се оправи.Ако бях на мястото на някой управник бих му дал парична награда и още един медал.Заслужил си го е.

48

а

преди 11 години

Егати бандюгата, след като се е оставил един опикан старец да му види сметката.

47

Килъра

преди 11 години

Ей това е държава, а не *** като Американската колония ***! На улицата те заплашват и ти скачат на бой (както днес ми се случи на мен без да имам вина) и няма какво да направиш,а ако се сбиеш ти го отнасяш, а не мутрите, защото те са с привилегии нали карат скъпите коли, а честните хора, които работят ги мачкат мутрите и ***!!