11

Мила34

преди 11 години

Правителството реагира много експедитивно, още сутринта някои от министрите бяха на пострадалите места, за да окажат помощ. Специално със случая за я. Пчелина действията на министър Найденов са изключително адеквати, на като цяло язовирът никога не е бил опасен, по-скоро е жест на съпричастност към проблема.

10

до глупака 15

преди 11 години

..."газови уредби Ловако"... айде сега си извади грозната мутра от миризливия *** и ми покажи някъде такава уредба "Ловако"...

9

яве

преди 11 години

Като по ***, прочитайки статията, разбирам, че язовирната стена е тествана с 8 по рихтер!А за макетите тествани и разчетите, смятани с коефициенти за сигурност, съм убеден , че стената ще издържи и 9...

8

Анонимен

преди 11 години

Само не разбрах защо като стената е добре и е проектирана за 8 по Рихтер ще изпускат язовира? Като дойде сушата лятото какво ще правим?

7

ot rayona

преди 11 години

в рударци няма нито един представител на властта! има цяло министерство, дето *** парите на хората - при бедствия и аварии. както сте се отнесли с хората, дано бог направи така и с вас да се отнесат, т.е. нещо долни гербери да ви отнесе! бог да ви накаже всички долни, крадливи ***! марш долна мутро там, какво седиш и напягаш подпухналата ти мозъчна клетка!

6

insh

преди 11 години

А защо ти е мнението на БАН?искай мнението на *** ***

5

insh

преди 11 години

левчев утре ще има в Гърция а в БЪЛГАРИЯ която не те интересува ще е спокойно.Но ти си стой там.Такива като теб да не ги пускат в България.

4

ПРИЧИНИ

преди 11 години

Има 4 версии за причините за земетресението:1. Предизвикано е от тайно американско оръжие HARP;2. Предизвикано е от масово меле в Пернишка дискотека, където Крали Перко е бил нападнат от бандата на "Винкелите";3. Предизвикано е Бог БойкоИ4. Предизвикано е от падане на Искра Фидосова от леглото;)))

3

яве

преди 11 години

Любопитен съм, дрОгари журналисти, как се изпитва язовирна стена при 8ма степен по рихтер?

2

левчев

преди 11 години

Дайте новини за гърция, не ме интересува какво става в България, искам да знам кога ще има заметресение в Гърция, а какво е мнението на БАН по-въпроса?

1

или

преди 11 години

добра новина!