48

Анонимен

преди 11 години

За нашата армия пари няма - за чуждата има..Да га *** в демокрацията скапана,затъваме все повече за сметка на други страни,които вървят нагоре,докато такива като нас плащат.Американски сатанисти,още малко ви остава.

47

Анонимен

преди 11 години

Вместо да повишат пенсиите те раздават за американските интереси..То да беше само това,разполагат си бази негротата у нас и то без да ни плащат нищо за това и още куп подигравки с българския народ.

46

Пфу

преди 11 години

Народа на България ще плаща сметките на американските империалисти..ние ще плащаме за убийствата по поръчка на американския ***.Аз на изборите няма да гласувам за ГЕРБ,а вие?

45

Анонимен

преди 11 години

Грешка че се замислих става дума за 0.011 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

44

Анонимен

преди 11 години

Лайнарчета от нас се иска да дадеме 0.11% от бюджета за сигурността на Афганистан , това са 5 Мерцедеса , егати държавата ще сме и егати натовския член , ако това не можеме да подсигуриме , а то по косвен начин играе роля и за нашата сигурност , но вие си пишете , акъл за повече нямате.

43

Анонимен

преди 11 години

дават пари за афганистанските сили,а за нас пари...няма

42

Анонимен

преди 11 години

.....Kakво по-голямо доказателство , че ни управляват *** комплексари !!! Нега герберската *** първо сметне колко детски градини са това !!! За нашите деца пари няма , а за най- големият производител на хероин в света - има !!! *** политическа !!!

41

Анонимен

преди 11 години

E, половин милион за другата държава, а за наука и образование- няма.

40

славянин

преди 11 години

Е това не е ли гавра с бедния, болен и мизерстващ български народ!? Ето такива пачаври като този ни докараха до днешното положение, явно изпитват някакъв оргазъм да се гъзят постоянно на силния, докато собствения ти народ умира!

39

ТИКВЕТО

преди 11 години

РОСКА ,ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ С ПОСЛАНИК УОРОИК ЕДНА ОБИКОЛКА БЕЗ ОХРАНА В НЯКОЕ ТАЛИБАНСКО СЕЛО , ЗА ДА ВИДИТЕ КАК АФГАНСКИТЕ СИЛИ ЗА СИГУРНОСТ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА С ПАРИТЕ КОИТО УСВОЯВАТ!КАТО ВИ ВИДЯТ ТАЛИБАНИТЕ С ТИЯ ЖЕНСТВЕНИ ЧЕРТИ БЕЗ ФЕРЕДЖЕТА ,ЩЕ ВИ ПАДНЕ КОМПРЕСИЯТА НА СВИНКТЕРИТЕ ОТ СЕКС И ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ В КАКЪВ ФИЛМ СТЕ ЖИВЕЛИ ДО МОМЕНТА!

38

АРКАН

преди 11 години

500 000 ГОДИШНО ЗА ИЗХРАНВАНЕ НА НЕГРАМОТНИ *** ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ,КОИТО 2-3 СЛЕД КАТО СИЛИТЕ НА НАТО СЕ ИЗТЕГЛЯТ ЩЕ СДАДАТ РЕЖИМА ДОБРОВОЛНО НА ТАЛИБАНИТЕ!С ДВЕ ДУМИ ЩЕ ФИНАНСИРАМЕ ЕДИН БЪДЕЩ ИСЛЯМСКИ РАДИКАЛЕН РЕЖИМ!

37

но комент

преди 11 години

четете внимателно-не са 500 000 долара, а 500 000 долара ГОДИШНО,т.е.-всяка година за неопределен сорко от време - за 10години-5 милиона доларчета.Една хубава болница с все оборудване, или четири -пет хубави училища няма да ги има в Бг, какво толкова?Ще ги подарим на братята афганистанци.А ази си мислех, че подобни глеупости-"братста" и "интернационализми" свършиха с комунизма, колко съм бил наивен!

36

Анонимен

преди 11 години

Шефа, като бехме млади ни разправяше, че най-страшно е да имаш *** и работлив служител.Тоя Росенчо май такъв излезе.

35

BMW M5

преди 11 години

Пак се занимаваме с чуждите войни. Трябва да се махнем от Афганистан веднъж завинаги и да спрем да гоним интересите на американците, а нашите собствени, защото така само ставаме разединени.

34

Йосиф Николов

преди 11 години

ГЕРБ ще ни подчинят на американците тотално . те това искат ос самото начало и Плевнелиев използва влиянието си да им помогне да си реализират целите.

33

Анонимен

преди 11 години

Роската да ги извади лично тези 500 бона за Афганистан. Нали няма пари за нищо, бе Роска? Що раздаваш с лека ръка нашите пари? Ти попита ли първо дали може, а? ***. Подлизурко. *** със слугинска психика.

32

Kuna Petrova

преди 11 години

С каква юношеска възторженост и патос Плевнелиев подкрепя имперските амбиции на американците! Но какво ли се изненадвам, все пак нашият устремен към запада президент отдавна заяви, че няма да се кланя на Москва, а ще приемам указания само от Брюксел и Вашингтон... А разлика за обикновения българин - няма!

31

Didi

преди 11 години

Обама е казал,че всички така правят и нашият и той,нали чака да му каже някой какво да прави, си бръкна в джоба без време...

30

stan4o

преди 11 години

За нас, беднюрагите от народа няма полза, но има полза за повишаване на престижа на Росен! Ето защо от данъците ни, драги сънародници, ще спонсорираме нашия президент, за да може да си прави положителен международен PR. Много ама много сме зле!

29

Mаcintosh

преди 11 години

Това са излишно хвърлени пари на вятъра. Никаква полза няма да има за нас.