31

Анонимен

преди 11 години

Вятърът в министерския съвет ще отвее и премиера много скоро!

30

Анонимен

преди 11 години

Вятърът в министерския съвет ще отвее и премиера мого скоро!

29

az do 15

преди 11 години

Оптимисте, а "магистратурата" му по маркетинг в Англия ? Или по-скоро претенциите за такава и липса на де факто ? Справя се чудесно ? 33 годишен не може да се справя, той не влага добавена стойност в управлението на министерството, той само слуша. Не говори платени, пропагандни, комунистически думи в хвала на партията защото цялата страна ви вижда колко зле сте!

28

Гацо до 27-мия

преди 11 години

Колега тая е спец . Навсякъде където се обърнеш който и да питаш всеки ще ти каже Искаш да получиш финансиране по еврофондове ОК 30% и получаваш . Тая че е крала при предишните и настоящите факт . Факт е че ГЕРБ са оставили всички добре одчели се на предишните . Просто жената е намерила как да се одчита и на сегашните . Нали се сещаш че когато се искат 30% тия кинти са за големите за нея я останат 5% я не .

27

V

преди 11 години

Въпрос: Защо МИЕТ не бъде прекръстено на Ми'нет?

26

pege

преди 11 години

пожарникара нема кадри горкият. Ама така е като тура кйораво и кйопаво какво да се прави. Е така че кърпи до изборите.

25

Страхил Ал.Василев

преди 11 години

Много лични причини станаха...

24

кратко въпросче

преди 11 години

"Тя отговаряше за оперативна програма Конкурентоспособност на българската икономика" - КАКВА конкурентоспособност, като икономика НЯМА?! Има само потребление на внос. Поредният гръмнал бушон. Ще има и още, но интересно докога Делян Добрев ще удържи, защото като започнат, бушоните гърмят до главния.

23

идеалист

преди 11 години

Кораба потъва и мишките бегат. Как нема да избега при такъв "специалист" министър. То бива бива , ама цял вол за мезе не бива.и Герб и БСП са от едно също котило.

22

Калин

преди 11 години

А ДРУГАРКАТА ПЕНЧЕВА ... КЪДЕ ВЕРБУВА МЛАДИ МОМЧЕТА !!! ТАЗИ ДЪРТА КОМУНИСТИЧЕСКА *** ..КО ПРАЙ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ .. ОЩЕ ПРИ СЕРГЕЯ Е ТАМ!! БОКО.. КО СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАН, ЧЕ НЕ Е ЗАПОЗНАТ С ДАЛАВЕРИТЕ И И КАКВИ ПАРИ Е ГЛЪТНАЛА ОТ ЗЛОУПОТРЕБИ ПО ЕВРОПРОГРАМИ!!

21

Gargamel

преди 11 години

Тази абривиатура "МИЕТ" ми наподобява нещо нецензурно, а още повече и като става въпрос за вятър, който пък се асоциира с подухване :)

20

Анонимен

преди 11 години

тази кока доде, кога си отиде?

19

АнтиГЕРБ

преди 11 години

ГЕРБ са толкова некадърни и почват да се разпадат, като само най-некадърните остават, защото просто не могат да си намерят работа, ако не са от ГЕРБ.

18

Дядо Петър

преди 11 години

Нормален човек не може да издържи и един ден на нескончаемите кръчмарски лафове и дебелашки шеги на Рапона.Който успя да затъмни всичките ни родни шоумени с идиотщините и изцепките си.ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ?

17

хайде де !

преди 11 години

Бойко *** си и ти.

16

Анонимен

преди 11 години

КАКЪВТО Е ПРЕМИЕРА ТАКИВА СА И МИНИСТРИТЕ И ЗАМ. МИНИСТРИТЕ МУ!КУХИ "0000000000000000"

15

Черен Петър

преди 11 години

Бойко строи пътища. Защото министрите си ги намира по кръстопътища. Които си имат много лични причини да дойдат и да си заминат.

14

optimist

преди 11 години

до 12 - Добрев се справя чудесно, има бакалавърска степен от университета Уеслиан в САЩ, има магистърска степен по маркетинг от УНСС и специализация по финанси от LSE (един от топ университетите в Европа). Дянков вчера беше избран за шеф на ЕБВР! А некадърници има във всяка държава и във всяка партия. Разликата между ГЕРБ и останалите партии и най-вече БСП, е че първите не толерират некадърниците и моментално ги уволняват. Далеч съм от мисълта, че ГЕРБ са идеални, но на фона на останалите са N1.

13

некой

преди 11 години

до 7поправка - Министерство на икономиката, нанотехнологиите, енергетиката и туризма ;)

12

Иван

преди 11 години

Защо експерименти - може би госпожата е очаквала топло кабинетче,екскурзии в чужбина и чат пат да поработва.Освен това Трайков я привлича в екипа когато установяват пропуски от тройната коалиция.Ако и тази госпоча е допускала пропуски и е решила да се изпари докато не са ги установили.А ако е много вярна на министър Трайков - нормално е да не остане в МИЕТ.