51

Анонимен

преди 11 години

На нито един пазар в София не се издавт касави бележки. Що не правят редовни проверки...хе-хееее ще се препълни хазната!

50

Свирка ЕАД

преди 11 години

Ние от околовръстното вече редовно издаваме касови бележки! Всичките сме свързани с НАП, ДАП и ТРАП!

49

Доматко

преди 11 години

Този пазар на ул. "Граф Игнатиев" съществува от много години. За първи път някое ведомство-НАП се осмели да направи проверка и установи нарушения. Това не са търговци-това са наместници на мутрите- ***, които са прекупвачи на продукцията на нещастните производители. Предлагам този пазар да бъде предоставен само и единствено на производителите-така цените ще бъдат приемливи и няма да ни лъжат псевдотърговците.

48

Анонимен

преди 11 години

Като гледам снимката, какви убави кръгли цени са нарисували. По-убаво ги изметете от там и без това, държавата хаир няма да види, а и загрозяват хубавата улица.

47

Шефа

преди 11 години

до 56Детето си го водиш на частен лекар защото си комплексар. Такива *** като тебе, много обичате да се правите на интересни като се хвалите на всички как сте ходели на нещо частно. Няма значение какво, важното е да е ЧАСТНО. Това ви кара да се чувствате значими, защото знаете, че сте смотани, глупави, некадърни и няма с какво друго да изпъкнете, освен да се правите на паралии.

46

Fuck it

преди 11 години

И за какво да плащат данъци? Да има още за *** да цоцат помощи? Аз като си плащам всичко та к'во - като, недай си боже, се разболее детето го водя на частен доктор. Ай сиктер и помярска държава!

45

Анонимен

преди 11 години

аз като отида частно при лекар или зъболекар пак няма касова бележка а сумите са съвсем различнида не говорим за автосервизите ,автокъщите и др...

44

Чиновник

преди 11 години

до честен търговецСтига си писал глупости, че плащате данъци и осигуровки. Данъците ви са като 10 лв. оборот на ден, осигуровките ви са върху минималната заплата, а везните ви мерят с 200-300 гр. отгоре. Лъжете клиентите си, лъжете и държавата и после се чудите защо всички ви мачкат. За вас само проверки и глоби до дупка, докато се научте да работите коректно, а не само да крадете.

43

честен търговец

преди 11 години

Защо производителите трябва да имат привилегии когато идват продават по пазарите.Някои от нас(не всички) плащат доста данъци, заплати,осигуровки и куп други щуротии.Затова производителя когато отиде на пазара трябва да има касов апарат .Там той вече е търговец.

42

честен търговец

преди 11 години

Защо Държавата ни задължи да сменим касовите апарати.Некои Фирми си напълниха гушите.То който не маркира стоката с нов или със стар касов апарат,се тая.

41

до 47

преди 11 години

НАП не знам ,ама НОИ се обслужва (или по точно обслужва )от Сибанк на цвети на Б.Б.

40

Анонимен

преди 11 години

Елате на пазара в Люлин да видите какво става!Съмнявам се търговците изобщо да знаят що е то касов апарат и как се използва!

39

valeri

преди 11 години

Както обикновенно чиновниците удрят най слабите, не закачат големите вериги които лъжат и клиентите и производителите.

38

@ до 4

преди 11 години

дори и ироничен ,коментара ви е 120% абсолютно верен!!!под различни благовидни поводи и в различни медии в момента тече пропаганда да се закрие Женския (кирков) пазар.сега и пазарчето на Графа.какво става в момента-искат ,де факто, да оставят само големите монополисти супермаркети.обясненията са интересни-лоша хигиена,неиздаване на касов бон,лъжа в грамажа и т.н.Вместо да ви манипулират ,уважаеми съграждани и съселяни ,отворете си зъркелите и слуховите апарати и вижте положението реално а не през тяхната (на големите играчи с големите пари) лъжлива призма

37

човек

преди 11 години

нап задължи регистрираните земеделски производители , продаващи произведена от тях продукция да се оборудват с касови апарати , това въпреки че зп - тата не плащат данък оборот . пита се коя фирма обслужи нап с това си решение .

36

честен търговец

преди 11 години

не се издават касови бележки,защото от борсите не издават фактури или ако ти издадат са на нереално ниски цени.ако всичко е законно цените ще са още по скъпи.НАПаджиите го знаят много добре ама се правят на луди за да може да ни рекетират.

35

чиновник

преди 11 години

ама Вие какво искате,да направя акт на аверчето ,което облича децата,тъщата и дядото без пари ли,че аз ако трябва и зарзавата да плащам от познатите ми търговци,ако им съставя акт за неиздадена касова бележка трябва да работя на 2 места по съвместителство,а е толкова лесно да им дрънна едно телефонче за предстояща акция за проверка от НАП

34

Чиновник

преди 11 години

до 36Точно така, всички знаем в каква държава живеем, затова недей да се правиш на по- католик и от папата, че ставаш смешен. Държавата е такава, каквато е народа, а болшинството от народа се състои от нискоинтелигентни, мързеливи, неграмотни и алчни диваци, които смятат, че законите се отнасят за всички останали, но не и за тях.

33

Анонимен

преди 11 години

То само там да беше.Идете в малките градчета по морето,като Несебър,Поморие и т.н.Там за да ти издадат касова бележка трябва да заплашиш продавача с пистолет.

32

НЕ Е ЛИ ВЯРНО?

преди 11 години

За да смятаме по-лесно ,....?Има ли някъде в Бг сфера ,дали е била държавна ,или частна ,ДА Е КОРЕКТНА ,НАВСЯКЪДЕ Е ----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ---23г.,БЛАГОДАРЕНИЕ НА --ПОЛИТИЦИТЕ И *** В Бг!