46

Гарабет

преди 11 години

И немска банка да сложите пред статията- НЕМА да сбъркате!!! Почвайте ги наред...какво ги жалите?!?!?!?!!

45

ехааа

преди 11 години

и им дават помощи а? те тия толкова пари имат скатани,че могат да живеят още по един живот... я да ги отрежат отвсякъде...и всички българи да си прехвърлят парите от кофти гръцки банки в немски и австрийски :) и да ги питам гърците после "как е финансовата криза?" :)

44

до 55 от еллин

преди 11 години

Чичо Марк, мен в Гърция са ме учили да уважавам жените и да не се изказвам по този начин! Това се нарича възпитание, което в *** държави от стила САЩ и КАНАДА също в малка степен съществува. Особено, когато говориш за българките (жена ми е българка) трябва да си по-внимателен, защото са изключителни. Знам, че ще ти е гадно да ти прави забележка един грък, но такава ми е природата: да ограмотявам и уча нишите варварите, като теб!

43

чек

преди 11 години

На ден по милиард да теглят - за една година ще имат,после пак ще им преведат нов транш и така докато има ЕС..

42

Ангел до 45

преди 11 години

Всички банки са така не само ДСК.Много мразят когато някои си тегли парите,слагат ти комисионни от порядъка на половин % което на по голяма сума си направете сметка колко ще заплатите само да си получите парите.Затова хора не си внасяйте парите в банки.Ограмотете се финансово и си въртете парите сами.

41

до 45

преди 11 години

ДСК отдавна не е българска, макар че се държат много по комунистическо- български и си мислят още, че са единствената банка у нас...

40

антиМарк

преди 11 години

Най-лошото когато един мъж се мисли че е МАЧО, а той се оказва бръсната глава ,къпещ се 1 седмично.Не се заблуждавай че някой те смята за голям сексуален герой,какъвто не си. А хубавите момиче се изнизват от България и отиват много често при *** от Гърция които поне се старая да им осигурят сносно бъдеще.Ти ще погледнеш жена си след 30 години, смазана от грижи и от работа и ще я сравниш пак със завист с дебелите гъркини.

39

дааа - виж снимката

преди 11 години

Banesto Banco Español de Crédito. Журналистите на днес.бг съвсем се оляха и днес! Материалче за гръцките банки, а картинката на испанска банка.

38

Ангел

преди 11 години

Време е левът да поеме по своя път нагоре и да зареже валутния борд и еврото.Само така ще се изстреляме икономически като ракета и не след дълго време доста евро страни ще ни духат прахта.

37

Анонимен

преди 11 години

Абе днес.бг пак се осрахте та замирисахте.Толкоз ли е трудно за малкия ви капацитетен мозък да сложите една гръцка банка като снимка, а сте сложили испанската банка - Банесто. Толкоз ли нямате една Pireos, Postbank....? *** вземете и зкрийте сайта.. то от вас само заблуждаващи статии и снимки... чудя се как ви търпят шефовете.

36

Българин

преди 11 години

до 45Абсолютно си прав, обаче докато чакаме някой да дойде да ни оправи наготово, най- лесно е да плюеме по- всичко, зада не скучаеме.

35

Анонимен

преди 11 години

бай *** е най утрепаната мижетурка в европа, с 400 евра заплата, 150 евра пенсия, дъщерите му си продават сливите за 10 евро, жените му бършат *** *** за 10 евро на ден, синовете му робуват редом с арабите и *** по плантациите из южна европа, земята му пустэ и яде турска храна, армия няма никаква, един танк няма и един самолет, мутрите му окрадоха горите,планините и плажовете а той седнал да плюе по гърция и сърбия които за последните 100 години са си удвоили територията за негова

34

:)

преди 11 години

Не, не съм от електората на някоя от посочените от теб партии, варненец съм и съм потресен от това как орязаха морската градина, как лично бойко я деактува, как имаше предварителни разрешения от плевлениев, как областният управител- гербаджия и бивш ДС прави каквото си поиска :) Освен това работя с доста от кадрите на герб и ги знам що за стока са, включително се познавам лично (и не само на "здрасти") и с Дянков...

33

Селянин

преди 11 години

Българи изтеглете си спестяванията от гръцки банки у нас? Когато мечката играе в комшиите сигурно и у нас ще играе! Ако майките банки фалират там филиалите у нас няма да уживеят? Тази статия е за това да си сверим часовника, не след месец, два да си скубим косите на опашки пред тяхни банки?

32

Do 10 Mark

преди 11 години

''Или, вече ще си нося телените ***, когато ходя в Гърция и поркам!!! ''Ако гъркинята е като тази испанка(може и туристка да е) и телени *** няма да те спасят!

31

Сакис

преди 11 години

до ЧикатилоАбе вие вулгарите, първо си оправете собственото плачевно положение и тогава раздавайте акъл на другите държави.

30

Анонимен

преди 11 години

Да живее Меркел- тя е нашия човек !

29

Анонимен

преди 11 години

В закона за еврото пише ,че надписите на банкнотите трябва да са на разбираем за държавите език. Затова е написан на латиница и на гръцки. Няма надпис на кирилица, което значи ,че никай не смята еврото да се ползва като българска национална валута. Никой и не смята ,че като се включи и България ,ще сменят банкнотите в цяла Европа ,нали ? Затова ми дреме на сайдер за тая чужда валута. Надявам се германците да се осъзнаят ,че ги доят ,да се отделят от Еврозоната , и ние с тях.

28

Мен

преди 11 години

Абе.. снимката е от Испания. Не можахте ли една от Гърция да намерите, или това падна най-отгоре.

27

Анонимен

преди 11 години

Дреме ми за еврото! Левът е вързан по закон към Германската национална валута ! Да живее Меркел !