120

Анонимен

преди 8 години

УВОЛНЕН СИ!!!!!

119

Анонимен

преди 11 години

След като американските сатанисти дружно с натовците организираха бомбардирането и разкъсването на Югославия,ще е уникална идиотщина Сърбия да тръгне към Европа.

118

неинтегриран

преди 11 години

Да мразиш сърбите е като да мразиш българите! Прави впечетление че тук има много провокативни коментатори които повече ни сродяват с турците и защитават процесите на турско-албанската ислиамизация в България,забравяйки че още от Средновековието и по късно от Османска инвазиия на агресивно потурчване "по качественият и корав материал от българите" се е спасявал и заселвал на запад в Сърбия,смесвайки се с местното население и с български наследствен ген,което се е отразило върху днешното непокорстово на сърбите!

117

grobarq

преди 11 години

tamo i e mestoto

116

Гарибалди

преди 11 години

Няма дясно,няма ляво!!Това са етикети,най-често лишени от съдържание.Ако може да се каже от сега нещо определено за Николич ,то е че е по-голям патриот от предишните президенти. Но коментаторите и тези които го не харесват използват думата националист. ...

115

Анонимен

преди 11 години

Не чуваме радостни поздравления до Николич от десния президент Росен Плевнелиев и дълбокомислени коментари от първия партиен и правителствен ръководител Бойко Борисов.

114

Шоп

преди 11 години

Сърбия не може да бъде по-зле от България само по една причина - ние сме по-близо до Русия и у нас руското влияние е по-силно, а това е пагубно. Сърбите са дръпнали напред, когато Тито е вкарал всички сталинисти в лагери и е казал на Сталин да духа супата. А нашите в това време са правели насилствена национализация.

113

Анонимен

преди 11 години

Поинтересувайте се за положението и правата на днешните българи в Западните покрайнини, например.---------------- Какво за тях? Знаеш ли, че по телевизията им има новини на български език?

112

анонимен

преди 11 години

Мисля , че доста добре познавам историята от Съдинението до днес.И двете страни са правели сериозни грешки ,да не кажа и доста по лоши неща. Един пример: Цариброд. Нашите братя българи искат да се върнат земите им обратно към България, независимо , че имено българските чиновници се отнасят доста зле с тях.Тогава "Генерал" Славчо Радомирски от балкона на общината и казва : А една голяма тояга не искате ли???Избори в България.Българите от Югозападна България са задължени да се пишат Македонци?

111

Анонимен

преди 11 години

Сега ще се увеличат опашните за българско гражданство . и другите "братя" дето ни мразят в червата ще започнат да се мазнят .. балканка работа..

110

хм..

преди 11 години

Да наричате сърбите "братя" означава, че не познавате българската история от Съединението до днес. Сърбите са ни всичко друго, но не и братя. Поинтересувайте се за положението и правата на днешните българи в Западните покрайнини, например.Сърбите са съседи, с които трябва да живеем. В наш интерес е държавата им да е стабилна и развита икономически, за да не ни дърпат назад, че и без това положението ни не е розово.Останалото са излишни емоции, най-малкото пък братски.

109

май, май

преди 11 години

Май две дълги ръце "клатят" методично Запада, Европа и в частност Балканите !

108

анонимен

преди 11 години

Браво на братята сърби.Не разбрах защо тяхата позиция/ на Гърция и Сърбия/ трябва да се оценава през интересите на България.

107

Позиция

преди 11 години

Сръбският национализъм и гръцкият анархизъм избиха отново ! За тях, естествено, по-лошо не може и да бъде. За едните означава "отдалечаване" на Европа, а за другите - "отдалечаване" от Европа и обедняване ! Това не е добре и за България като техен най-близък съсед. Дано нашите политици съумеят добре да капитализират сегашната ситуация, при която България се превръща все повече в Европейски регионален остров на стабилноста, Европейски инфраструктгурен център и стратегически партньор на НАТО !

106

до 166

преди 11 години

За повечето страни не трябва разрешение, а и в тези в които все още трябва ще отпадне до година две, а пари навсякъде трябват но друго като имаш избор))) дкажем между нашето море или Бяло море или Адриатика ))) абе гот си е недй така

105

До Тетка Мара и др

преди 11 години

Любовта към Съветския съюз е психическо заболяване.

104

Патриот

преди 11 години

като нямаш пукнат лев ква файда от отворени граници а тва за работенето е съвсем друго там трябва вече разрешение работна виза такива работи.

103

Анонимен

преди 11 години

Екстра си е ЕС, минаваш си границата без никакви проблеми, може да си бачкаш където си искаш ................ какво повече му трябва на човек.Ако Сърбия и Черна гора влезнат ще е супер, ще си ходиме за уикендите до Адраиатика )))

102

Патриот

преди 11 години

чакам отговор .....мистерията е дълбока знам

101

gomor

преди 11 години

до161Те и Швейцарците нямат излаз на море ама правят корабни двигатели.