215

Анонимен

преди 12 години

ПРО -то ни пази, но ГОСПОД не! ТОЙ ни предупреди само, засега. Пред кого ще отговарят тия хора, когато България стане автоматично мишена с разполагането на щита на наша територия. Ние станахме врагове на нашите освободители - Русия.

214

Томова

преди 12 години

Защо сте пропуснали 3.00 ч. мамка ви?

213

Просто питам

преди 12 години

Защо г-дата Обама и Расмусен сочат така неприлично с пръст нашия г-н Президент? Защо той е единственият, навел се така? Дали не се е мушнал в първата редичка, без да е от отличниците? Някой да знае?

212

Безпартиен

преди 12 години

Не виждам как 30-те фойерверки в Румъния и радара в Турция ще спрат някого ,ако руснаците решат да тръгнат на екскурзия из Европа :D.Кого лъжат само ,че този щит е насочен срещу Иран незнам!БТВ как имаха достойнство даже да побликуват графики с евентуален "Удар от страна на Иран" .Нагаждаческа еврейска телевизия!Те ни лъжат ,че ни пазят ние ги лъжем ,че им вярваме!

211

Анонимен

преди 12 години

И от кой ще ни пази --от Ротшилдови ,ЦРУ ,МОСАД. Америка ,,не можа''да се опази на 11 ноември , та нас ще опази ---алооо ние не сме хамериканци и не ви вярвамееее.

210

Анонимен

преди 12 години

Например, колко от вас знаят, че наскоро имаше осъдителни присъди за някои от членовете на кабала, като например Джордж Буш Старши и Тони Блеър, които на окултната дата 22.11.11 г. бяха осъдени като военнопрестъпници (за престъпления против мира и човечеството) от международен трибунал в Малайзия. Информацията не успя да пробие гъстата информационна блокада на Запад (включително и в България къде са будните ни журналисти май всичките са на хранилка?) и да достигне масовия потребител. Изключение прави малка група ползватели на сайтове и медии за алтернативна информация.

209

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ИМА ДОСТА БОЛНИ ВЕЧЕ...ЧАКАМЕ ХИРУРГ ОПЕРАТОР...!

208

666! СУПЕР...

преди 12 години

243...ИМА ДЪРЖАВИ КОИТО СА АСОЦИАЛНИ...ИМА ШИЗОФРНИЧКИ...НИЕ СМЕ У РЕДИЦАТА НА ГЛУУПАВИТЕ ДЪРЖАВИ БОЛНИ ОТ АУТИЗЪМ...!... ТУКА БОЛНИТЕ СЕ СЪБИРАТ ЗА РАЗХОДКА СЛЕД ПРЕГЛЕДИ ПРИ КОИТО СЕ ОТКРИВАТ ТРАИНИ ОТКЛОНЕНИЯ ОТ :...ТЕГЛО...ЗДРАВ РАЗУМ... НАТРАПЧИВИ ХАЛИУЦИНАЦИИ...И ХРОНИЧЕН ЗАПЕК...ПРИ ТИЯ ОТ ПЪРВАТА РЕДИЦА...БЕЗ ЛУДИТЕ ДВАМА...!

207

честито на печеливши

преди 12 години

България ще финансира издръжката на афганистанските сили за сигурност с 500 000 долара годишно. Това е решено от правителството на 9 май. Обявената от България сума е минимумът, с който могат да участват членовете на държавите членки на международната военна коалиция в Афганистан.

206

умерен

преди 12 години

ПРО е жизнено важно за бялата раса срещу *** с *** , пияндурници с ракети и жълтурковци -кумунази...........

205

Мистър Пръц

преди 12 години

Ох, олекна ми. Досега само нашата полиция ни пазеше, сега вече и ПРО !

204

666! СУПЕР...

преди 12 години

....МИСТЕР ПУТИН ОБИЧА БОЛГАРИЯ...!

203

666! СУПЕР...

преди 12 години

Как тълкувате тази снимка ? Ще ми бъде много интересно да чуя мнението ви ?....БОЛНИ ЧАКАТ ВИЗИТАЦИЯ...!

202

666! СУПЕР...

преди 12 години

...КЬОПАФ ЛИ Е ТОЯ катана ТА ГО ПОДКРЕПЯТЕ БЕ ***...!

201

КАК ТЪЛКУВАТЕ...

преди 12 години

Как тълкувате тази снимка ? Ще ми бъде много интересно да чуя мнението ви ?

200

Атака

преди 12 години

Колко ни струва ЕВРО-ПРО???

199

Samo minavam

преди 12 години

А кои ще ни пази от пазачите........е казано в Сената на древен Рим.

198

ОООООХ

преди 12 години

СРАМУВАМ СЕ,ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ НИ Е С ТЪМНО МИНАЛО И СЪМНИТЕЛЕН МОРАЛ,ЧЕ Е СЛАБООБРАЗОВАН И ПРОСТОВАТ,КОГАТО ПРЕМИЕРИТЕ НА ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ ИМАТ И ВЪЗПИТАНИЕТО И ОПИТА И ДЪРЖАВНИЧЕСКОТО МИСЛЕНЕ ЗА НАРОДА И СТРАНАТА СИ.ЛОШО ВЪЗПИТАН,ЗЛЕ ОБРАЗОВАН,ПРОСТАШКИ ЕЗИК,ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ КЪМ ВСЕКИ ИНАКОМИСЛЕЩ,ДЕЕН УЧАСТНИК В БАЙ ГАНЬОВСКИ ДАЛАВЕРИ И КЕЛЕПИРИ,ПРАЗНОСЛОВЕЦ И БЪРЗОРЕК ВСЕЗНАЙКО.ЗЛОБАТА И ОТМЪСТИТЕЛНОСТТА СА ТЪМНАТА СТРАНА НА МУТРЕНСКАТА МУ СЪЩНОСТ.НО ПЛЕВНЕЛИЕВ РАЗБИ КЛАСАЦИИТЕ ПО МАЛОУМИЕ

197

AHA

преди 12 години

До вчера евреите ни изнудваха за пари уж да гонят Ал каида,сега измислят PRO.За какво да плащаме милиарди за нещо което е излишно.Кой ненормалник ще скочи на една държава членка на НАТО като България например.Американския империялизам трябва да падне,иначе има много да страдаме

196

до 227

преди 12 години

Ами като им е през к**а, какво се оплакват и заплашват?