122

Чук

преди 11 години

Колкото по-голям *** вилнее в Бг, толкова по-голяма кариера прави в ЕС. Какъвто Дянков, такъв и ЕС.Някой знае ли защо сме в ЕС?

121

Анонимен

преди 11 години

ДЯНКОВ - ШЕФ НА ***!

120

Пульо

преди 11 години

Явно европейските институции са пред разпад и изчезване, щом са опрели да ликвидатора ДянковСрам за България!!!

119

Анонимен

преди 11 години

Дянков шеф в ЕБВР! Ха, какво възстановяване, какво развитие?

118

до 136

преди 11 години

***, що не питаш Боко какви му ги дроби Доган?Миришеееееееееее,мирише на *ар*т. и какво ли още .....................?

117

Гарантирано от герб

преди 11 години

"Държавата не е осребрила нито един лев от отнетото през миналата година престъпно имущество. Това съобщиха експерти към парламентарната комисията за борба с корупцията пред "Сега". Те са получили информация от Националната агенция по приходите, която се разпорежда с отнетото имущество." - Естествено, че ще си ги запазим за нас, докато им изтече "амортизационния" срок. Не се научихме как да управляваме в полза на народа, но в наша знаем перфектно!

116

Анонимен

преди 11 години

Бойко големи хвалебствия хвърля на Дянков.Мен Дянков винаги ме е кефил и затова много добре си спомням как шеф диригентът Бойко го пращаше да се извинява на Първанов.Унижаваше го,караше го да мълчи,всячески се опитваше да му затвори устата.Днес обаче,когато е оценен отвън,от Дянков по-хубав няма.Знае Боко откъде духа вятъра.Майната му на последователността и принципите.

115

Минарет Калян

преди 11 години

Пицар Дянков процифтява. А за народа една малка,постна пица.

114

rossen.kulov

преди 11 години

Venecuela ima petrol da se zarinesh...

113

НФСБ

преди 11 години

Не е истина, че България е бедна страна! Земята и природата ни са безценни, в нашата територия могат да се изхранват над 25 млн. жители. Въпроса има друга трактовка. Благата се разпределят асиметрично, 2-3 % грабят над 80 % от ресурсите и печалбите, администрацията е силно раздута и неработеща, "бели якички" и лапачи поглъщат богатствата, за народа остават трохи! Кой да промени това, ако не самите ние? Как Венецуела от най-бедна, стана най-просперираща в Л. Америка? И на нас ни е нужен "Чавес"!

112

sawall

преди 11 години

георги -- доста добър текст, и грамотно написан, което е рядкост в този форум. Искам обаче да ти подскажа някои неща -- Пуерто Рико не е независима държава, а е част от САЩ (от 1903г. мисля), така че не е много честно да се сравнява с България. Карибските острови получават големи приходи от американски и канадски туристи, също, далеч повече от БГ на глава от населението. А в Малави може да имат 82% по-висока покупателна способност, но 1) няма какво да купят 2) сигурно има 97% безработица!

111

Анонимен

преди 11 години

Станал шеф, ама нито НС нито ЕБВР знаят само ББ и Дянков. Абе хора що ни вземате за мезе? Има интернет има и хора дето знаят повече от "конграчулейшън"

110

Коко

преди 11 години

Що ли в сайта на ЕБВР няма нищо за тази сензационна новина!!! Не, че се съмнявам в последното нещо казано от ББ ама все пак.

109

Анонимен

преди 11 години

Дянков има акъл и го използва. Даром нищо не идва. Няма как да си неук, да не умееш, да не се изморяваш и да взимаш добра заплата.Дянков се справя добре.

108

Анонимен

преди 11 години

Хахаха-***.Той прави кариера - е избраха го за шеф на банка.Вие се радвате сякаш парите ще потекат към вас.Колко сте зле *** ми тва е банка.От кво мислите,че прави пари една банка?От благотворителност?Ми те по-принцип банкерите и финансистите са сред най-гадните и безжалостни *** виновни за нещастията на милиарди.Вие му викате евала.Майко колко сте ***-дори и говедата не мучат щастливо в кланницата- имат някакво предчувствие кво ги чака.А вие сте по-*** и от животните.

107

Анонимен

преди 11 години

По думите на Дянков постът бил най-желан от Полша, която имала много известни кандидатури, но така и не са успяла да го спечели.Минималната работна заплата в Полша е приблизително 355 евро!-Алоо финансиста, умре *** дето те хвалеше, останаха ви само ромските избиратели хаха с Полша взел да се сравнява малеее

106

БСП

преди 11 години

мрън-мрън-мрън. другаре, пак се изложихме

105

Анонимен

преди 11 години

Отговориселянче ..... СЕЛЯНЧЕ , ЗАЩО НЕ СИ СЕДИШ НА СЕЛО И ДОЙШ КРАВИТЕ ??? ТОВА ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПОЛЗА ОТ ТЕБ ЗА БЪЛГАРИЯ ...

104

Напомняне

преди 11 години

Международната финансова олигархия, чийто служител е Дянков, в днешния глобален свят напомня за еничарския корпус по време на Османската империя. От 1453 г. го 1611 г. има поне 45 велики везири от християнски произход, стигнали до този пост в резултат на кариера, започнала от този корпус. Българин по рождение, през последните три години като финансов министър на България, Дянков доказа преди всичко своята българофобия. С това той безспорно заслужи доверието на своите господари.

103

селянче

преди 11 години

Светът е оглупял щом *** курдисва на такива длъжности. Или е награда за приноса му за геноцида над българите. Нищо чудно Борисов да го направят пък европейски президент.