48

Анонимен

преди 12 години

Na kiakoi im prizlia ot tazi novina !!!

47

Анонимен

преди 12 години

Щом Съвета на Злото (Г9) казват, че Гърция трабва да остане в еврозоната, значи е в абсолютно най-добрия интерес на Гърция да ИЗЛЕЗЕ от еврозоната.

46

до 47

преди 12 години

"социалистическото мислене на управниците на ЕС " това виц ли е??????

45

Анонимен

преди 12 години

Не само това, социалистическото мислене на управниците на ЕС ще създаде проблеми за целият съюз. Много хора ще обеднеят заради миризливите гръцки ***.

44

Анонимен

преди 12 години

Тези които защитават Гърция са много жалки човечета. Гърция я поддържат САМО и ЕДИНСТВЕНО заради еврото. Ако я махнат ще падне с 15 - 25% спрямо долара. Което ще доведе до загуби за много банки в ЕС. Не, че на някой му пука за ч*рнилките (м*ляки скапани).Не може да мързелуват с по 2 часов работен ден, да им се плаща за цял ден, да взимат буквално 15 заплати на година. Да взимат по 4 - 5 хиляди заплати и 2 хиляди пенсии и това на заем и въпреки това да наглеят. Не може просто. Няма логика.

43

Ъц

преди 12 години

Гърците за добро или зло са наши съседи, колкото по-зле са гърците, толкова по-неблагоприятни ще са и последиците и за нас.Не гърците докараха Гърция до това състояние, вземете за пример състоянието в което се намират страни, като Испания, Италия,Португалия, Ирландия и Англия.Силна, независима и просперираща Европа е края на империята САЩ. Пък и на тази среща, явно се видя кой дърпа конците. А сега си отговорете на въпроса какво бе "посланието" на Путин за отказа му да присъства лично .

42

124

преди 12 години

още пари ще им опростите-Бойко гледай византийците,не се кланяй на меркел

41

$

преди 12 години

Обезценяване на еврото автоматично води до поскъпване на долара, което не е желан сценарий за американската икономика. Затова е по-вероятно да се намери по-приемлив сценарий за гръцката криза. Лошото в случая е че византийските хрантутници ще изберат радикали, обещаващи им всичко, което искат да чуят и което няма нищо общо с реалната ситуация - някакви политико-икономически "магьосници", медийни звезди с обещания без покритие. Може да се стигне и до по-сериозен сценарий. Ще изчакаме и ще видим.

40

до маке

преди 12 години

Тук се обсъждат сериозни дела, европейски, а не юго-фиромо- ***.. Марш при албанците- направете си съюз и си дискутирайте вашите дела.

39

high

преди 12 години

И преди съм писал, че САЩ няма да оставят Гърция, независимо от пръста, който Меркел размахва. Меркел и да се пъне, и да не се пъне, не одобри ли САЩ, няма да се случат нещата. Времето е показало, че за решенията на САЩ плаща Европа. По-малко емоция и балкански страсти, повече логика влагайте някои. Като обиждаме гърците, не ставаме по-значими- превръщаме се във фиром-ци. А и те надали се интесресуват от нашата позиция като страна- имат си САЩ

38

Българин

преди 12 години

Маке нали знаеш че там където двама си мерят оная работа не трябва да си слагаш дупето,да не стане грешка де.То не че вие не сте свикнали да ви е вътре.

37

до Маке

преди 12 години

Верно ли бе татарчета?? --Маке, ти си едно необразовано магаре. Татарите са с жълта кожа, прави коси и дръпнати очи. В България такива няма. Избивате национални комплекси, тъй като нямате държава, а вас никой не ви брои за бели хора. Ако си мислите, че Македония ще остане, лъжете си. Скоро и тя ще бъде раздробена като Югославия. И вие оставате една шепа сирачета ***. И пак ще се сополивите в полите на майка България.

36

Анонимен

преди 12 години

Ако всички започнат да си теглят парите като гърците от банките,кризата ще свърши.

35

Маке, Маке ...

преди 12 години

Загубено и зомбирано Маке.Фръчковски: Груевски зомбира македонците .Хайде зомбита, плюйте България, то около вас няма вече нито един приятел.А Ердоган в прав текст ви каза, че одма у Албания!

34

За Маке

преди 12 години

Господ ви направи българи, а Тито македонци.

33

До 34

преди 12 години

Напълно си прав.В Гърция националният интерес е на първо място,а в България на последно.В Гърция,където живеят много етнически турци,няма турска партия а за новини на турски език по телевизята е абсурдно дори да се помисли

32

Анонимен

преди 12 години

Византийците имат ГОЛЕМИ политици, за разлика от нашите сервилни лакеи!Те си бранят националните интереси, докато нашите ги предават на който им свирне.

31

До Маке

преди 12 години

Маке, скоро албанците ще ви напишат нова история.Ще влезете в границите на "Велика" Албания а официален език ще ви е албанският.

30

Реалист

преди 12 години

Когато вече много страни се замислят за напускане на еврозоната,нашите прости политици се натискат за там.Дори Холандия иска да излезе от еврозоната,щото им писна да дават пари за аутсайдерите.На "геният" Дянков му трябват още една-две годинки да опука сребърния фонд,и след това се почват големите заемите.Ще изчезнем от картата на Света като държава...Българоубийците Боко и Дянков ще си живеят охолно някъде в чужбина,а по магистралите ще се движат само *** катуни и банди

29

Маке

преди 12 години

Говори се че 250 000 татаре слугиуват на Елинските си господаре!!Верно ли бе татарчета??