151

ha ha ha

преди 11 години

Аве смешници то и за хемороидите ли ви са виновни Герб,не си видите вашата партиика че вече не съществува ама нали трябва да си измиете ръцете с някой за некадърните ви политически изяви,сигорно за преватизациите които направи Костов с който ограби България и ги подари на негови хора и дето взе милиони поткупи сигорно и за това ви е виновен ГЕРБ.....

150

Анонимен

преди 11 години

kostov e velik

149

БЕЛЧЕВ

преди 11 години

179 ,зимата не се нарича Жан Виденова! Тя се нарича СДС -зима,защото преди Виденов управляваха СДС и разсипаха България! Жан се оказа в неподходящото време на неподходящото място ! Разсипниците / СДС/ и някои *** от висшия ешелон на БСП натрапиха определението Виденова зима /не без активното съдействие на БКП -ДС-сътрудниците ! Красимир Райдовски си го призна в прав текст пред Коритаров ,срещу когото уж се бореше ,като "разузнавач"! ХА-ХА-ХА !

148

Анонимен

преди 11 години

Да, ГЕРБ спряха БСП с което и сателита им ДСБ. Само да попитам Костов, как след Жан Виденовата зима така и не пожела дори малко разследване на виновниците? И как след приватизацията големите търговски предприятия се отзоваха в ръцете на червени борчаги?

147

Анонимен

преди 11 години

Хахаха! Защо не отворите Работническо дело ,за да видите какви дитирамби за социализма и Тато пишеше Иван Костов! Несъмнено е по-добър премиер от Бойко. Но си остава специалист по политикономия на социализма. Всичките една майка ги е раждала- БКП.

146

2 uni

преди 11 години

na 2 uni novata nazionalisti4eska partiq,v koqto 4lenuvat mladi i neomazani hora,sega novo sds-dobre e

145

kostov i volen

преди 11 години

super-otiva si kostov,otiva si siderov. SDS i Nazional demokrati4nata partiq sa alternativa na gerb

144

kostov e bolen

преди 11 години

al4en,bolen,kradliv ziganin,bez kapka normalnost,politi4eski trup

143

Анонимен

преди 11 години

Е сега вече като се махна тоя *** с чиста съвест ще гласувам за СДС.

142

Анонимен

преди 11 години

Кой разцепи СДС, когато още нямаше ГЕРБ ? Ти, лъжлив циганино! Троянски кон на БКП в СДС. Ти разказа играта на синята идея,ти си причината да дойде на власт и Мадридския крадец. Върви да си лекуваш болното его при твоята партийна секретарка. Никога вече крака ти не трябва да стъпва в парламента,именник.

141

георги антонов

преди 11 години

Костов се е умопобъркал. Най-накрая кликата на Петър Стоянов победи кликата на Костов в СДС. Костов стига ревал бе- ако не беше напуснал СДС сега щяхте да сте заедно. Егати лицемера и крадеца. Вън от Парламента. Лошо ти стана като разбра, че ще гледаш Парламента през крив макарон.

140

Петков

преди 11 години

До170 Точно така! И сега кратуните ще цъфнат и вържат....други кратуни!

139

преди 11 години

Драгалевският КРАДЕЦ си отива вече!!!

138

Тихомир Томов

преди 11 години

168 Пак пропущаш Аню Ангелов - той да не е кацнал от безпартийна планета

137

Виктори

преди 11 години

Ха сега де! Кой ще слугинства на Боко? Ванката остана сам. Нема да може да прави ондърма с Боце. А СДС взе че тръгна да се възражда, като феникс от пепелта и ще влезе в парламента на парламентарните избори и ще става все по-силна партия. Ами сега! Ами сегаааааааа! Да му мислят червената ***!

136

Анонимен

преди 11 години

Ето ви малко "статистика" за много дясната, много демократична, но и много правилна управляваща партия Герб 1. Бойко Борисов комунист, син на полковник от МВР. 2. Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3. Цецка Цачева партиен секретар на БКП в Окръжния народен съвет в Плевен. 4. Николай Младенов син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5. Сергей Игнатов син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6. Росен Плевнелиев платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7. Симеон Дянков стипендиант на фондация Людмила още Живкова. 8. Нона Караджова дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9. Лиляна Павлова внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10. Диана Ковачева правосъден министър, дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 11. Зам. кмет на София по финансите син на генерал от ДС Николай Барбалов За кметове, общински съветници и местни лидери на Герб няма

135

7

преди 11 години

Идват избори и въз основа на какви логически аргументи ще отидете да гласувате за политик или партия?Изумена съм,че Българинът подкрепя някой който му е по скоро симпатичен,но може и да не отразява възгледите му напълно. Това ме навежда на мисълта ,че пак ще търсим човек,който не познаваме добре,не е правил нищо за България и не е оставил негативни спомени в съзнанието на злопаметния Българин-изобщо лице като Царя или Боко или някой друг ***.Нов сезон,Нов цирк.

134

LOL

преди 11 години

Тъжната истина, че във времето на прехода ние сме имали само един компетентен и със стратегия министър-председател. Само един подготвен реформатор. Един-единствен силен държавник, който степенува нещата по важност и свърши забележими неща. И това е Иван Костов, независимо дали ви харесва или не. Би било хубаво да има още на неговото ниво или още по-добри, но нямаше и още няма! Нито пожарникаря, нито хамстера, нито мадридския, Виденов, Беров и т.н. могат да бъдат дори сравнявани с него. Не го величая, само ме яд, ама много ме яд, че не само няма друго успешно управление, но дори и отхвърляме малкото, което е свършено. Беров и Виденов разсипаха държавата и комунистическите мастодонти само висяха като камък на врата на държавата.

133

iliq

преди 11 години

Eii *** dedomi e ubit 1945 godina ot komunistite i mu vzimat 200 dekara imot.Lapai patkata 4erna na demokrata cigan Ivan kostov....

132

до iliq № 1 5 9

преди 11 години

Не се коси толкова за Костов, глей ся кви убавци те оправят, бицепси, стойки, чалъми, пинизи, ум да ти зайде.Все бивши ***,като теб и по-спокойно червеното знаме развявай...По-леко майна, инфаркта ти е на челото !