23

Анонимен

преди 12 години

всичко беше перфектно , страшно много хора:) навсякъде :) но,как може тия от ,,градски транспорт ,, да не удължат работното време на рейсове,трамваи и тролеи,та трябваше да тичам от зала в зала за да хвана последният тролей

22

Дидо

преди 12 години

Абе и в Пловдив има всяко година,ама нейсе нали е у ГОУЕМОТО СЕЛО ,чак битивито го обявиха.България не е само София алоуууу,там са само селяните-кариеристи и бездомните кучета :)))

21

Анонимен

преди 12 години

В България Нощта на музеите се провежда за първи път в голям мащаб на 30 септември 2005 в Пловдив. Ежегодно събитие от тогава, Нощта на музеите и галериите Пловдив става емблематична за културните събития на страната с широка културна програма, голямата посещаемост, привличането на млада аудитория, положителния заряд и организация.Датата е съобразена с най-активния културен сезон в Пловдив Есенния Салон на Изкуствата и бизнес пика около Есенния Технически Панаир. До 2010 година Нощта на музеите и галериите се провеждаше в рамките на един ден в края на септември месец.

20

до Аве

преди 12 години

на страницата на на Министерството на културата ,4 публикация отгоре на долу ,клик и има 3 линка всичко което те интересува-карти музеи часове :)

19

Анонимен

преди 12 години

Ох тая вечер пак няма да се спи...други години в тези вечери се местих на село но тая година се работи...дано да вали че да са по тихи.

18

Аве

преди 12 години

Аве, днес бг-тоМи напишете нещи полезно относно това събите.. от колко до колко ще са отворени и кои музеи?

17

Анонимен

преди 12 години

Сега ще си проличи кой не е посещавал музеите и галериите скоро. Всички ще се втурнат на авантата.

16

до 17

преди 12 години

За пръв път чувам че от посещение на музей се хваща трипер :D :D :D , така не се бях смяла от много време!

15

ОТ 8

преди 12 години

Първата нощ на музеите се е провела 1997 година в БЕРЛИН, който не се намира в Пловдив, не е зле преди да коментираш да се опиташ да мислиш, но явно мисленето не е за всеки, нищо трябва да има и някой да копае.Аргументите ти продължават да са *** - като си уж кореняк софиянец да не би да си непогрешим и закърмен в галерия? Личи си че не си.

14

До 17

преди 12 години

Е по чалга баровете, които посещаваш сигурно редовно ще хванеш СПИН...това звучи като доста по-добра опция, а?! :)

13

Анонимен

преди 12 години

Българинът е див, груб невъзпитан, некултурен селянин.Подиграват му се в цял свят заради това.И тази нощна безплатна обиколка на музеите е една подигравка.Ама няма кой да разбере.Радвайте се там.Животни.Животното какво разбира, на какво се радват хората.

12

Стф

преди 12 години

Българино, като си *** не коментирай, не мога да повярвам, че чета отрицателни коментари по тази новина.

11

do 9

преди 12 години

Кореняк софиянец хахахах смееех. Такова животно няма, тоест има но е голяма рядкост. Интересно София допреди 140 години 19 000 жителя е имала, а сега поне милион твъдят, че са кореняци. Те вавите предци по 100-200 деца са имали, не са емигрирали, не са умирали..... И да си кореняк (0,000000001% от твърдящите че са такива) има ли значение? Няма значение откъде е тръгнало, такива начинания трябва да има във всеки по-голям град - Варна, Русе, Велико Търново... какво чакате?

10

UK

преди 12 години

Всички музеи и галерии в Лондон са с безплатен вход целогодишно.

9

Анонимен

преди 12 години

Да, ей сега ще обикалям по нощите музеите, като крадец, щото било безплатно.Така някакси не помислихте ли, че обиждате гражданите си.Не можеше ли да е "Неделята на музеите".

8

До 8

преди 12 години

От много години се провеждат нощи на музеите в Пловдив всяка есен. В Пловдив има повече музеи и галерии и там всичко е местно и оригинално. В София всичко е събрано и ограбено от всички краища на страната. Така че май твоят коментар е селски, типично за новопришълец. Това ти го пише кореняк софиянец.

7

Анонимен

преди 12 години

Инициативата е Европейска и като много други неща (ток, телефон, интернет) не е измислена в Пловдив така че аргумента ти е леко селски и леко ялов.

6

Анонимен

преди 12 години

И това ли решиха да копират софиянци от Пловдив? Браво.

5

fad

преди 12 години

инициативата е супер но защо се сещаме само на този ден да посетим тези места? пак ще е лудница!

4

Анонимен

преди 12 години

Инициативата е страхотна, дано повече се хора отидат на музей, отколкото на чалга-клуб, но не ми се вярва. Все пак сме Бантустан.