59

Раник56

преди 11 години

Абе , стига с предупредителни протоколи .. давайте по един ..два предупредителни изстрела... .Втория във Въздуха .

58

....

преди 11 години

cirka e 100% ..male,male,dano po-skoro se mahna ot tuk...kraaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiii...

57

РРР

преди 11 години

Значи Владимира Янева ще я застрелят скоро ясно е и ще натопят Хамстера... Ех Цветанов.... *** мръс*а долна ченгеджийска... Така ли си разчистваш хората и клепаш други??? майна та му на тоя Хамстера, да гние в затвора, ама твоето е вече... Дано те застрелят скоро показно!!!

56

Gen

преди 11 години

Полицията от кога работи с тези футболни понятия? Предупредителен протокол? На 3-ти опит, какво следва - червен картон? Има следствие има прокуратурора има обвинителен акт има присъда. Другото е смешен ПР.

55

Анонимен

преди 11 години

Като си говорим за мишоци - какво става с Уорлик? Притеснявам се, че не си е бръснал краката от два дни.

54

килър

преди 11 години

Абе този още не са ли го утепали?

53

Наивен

преди 11 години

Защо не публикуват имотите на светицата Янева?...Защото са повече от тези , на приятеля и Цецо! Най-вероятно са от свекървата...Нагли типове ни управляват, много нагли и много алчни.

52

гарабед

преди 11 години

янева не се страхувала, защо тогава има вече охрана, та тази охрана струва на нас данъкоплатците големи пари, всичко и идва гратис, вози се без пари, охраняват нея и семейството и без пари, има си прислуга 24 часа.мутрите поне дават пари за такива услуги и създават раб места.тя не е интересна да я атакуват.има някаква др измама

51

Виртуален Палячо

преди 11 години

Еб*хти не му върви на тоя пич - едно покушение не може да си направи без да го привикат да попише. Сигурно това му е наказанието вместо затвор като се замисля - да пише :D

50

Анонимен

преди 11 години

ми нормално си е да иска да я покуши.то и аз се изкушавам да я покуша няколко пъти в леглото

49

Анонимен

преди 11 години

ТОП НОВИНАААА!!! Полицията разполага с данни, че Антон Петров-Хамстера, подготвя убийството на Снежанка, по поръчка на седемте джуджета!!! Същият ще бъде привикан, за да му бъде съставен предупредителен протокол, в който ще пише: Ти, Антон Петров с прозвището Хамстера, обещаваш ли да не убиваш Снежанка?!?!" .... и Хамстера ще се подпише : ОБЕЩАВАМ, ОБЕЩАВАМ ... :)))

48

toni

преди 11 години

Хамстере избий всичката *** като започнеш от редовите мизерни улични куки,които се крият в храстите и свършиш с съдиите,които имат къщи по-големи от белия дом

47

Анонимен

преди 11 години

- Какво означава пословицата "И вълкът сит, и агнето цяло"? - Означава, че вълкът е изял овчаря или кучето...

46

Анонимен

преди 11 години

Вълкът, заекът и хамстерът решили да участват в пиеса. Вълкът казал: - Трябва да си изберем артистични имена. Аз ще се казвам Вуйо, заекът ще се казва Зуйо... Тогава хамстерът казал: - Ааа, аз няма да участвам!

45

йордан

преди 11 години

и как родната полиция е разбрала за намерението му-пресконференция ли е давал тоя хамстер???????????

44

ivanov

преди 11 години

Janeva e za ZATVORA zaradi imotite koito e kupila mbes pari!!!!

43

bobi

преди 11 години

ebati izlagaciqta,nqma li koi da mahne tozi daskal po fizi4esko vazpitanie.a i s koi akul mu dadoha da rakovodi 80 000 dushi v mvr

42

Иванов

преди 11 години

аман от полицейшина.Ще съжаляват.

41

Тихомир Томов

преди 11 години

Някой да е чел протокола от събранието , на което Хамстера е решил да прави това и това ? Или някой честен божи служител е чул молитвите на това момче пред иконата на този , който може всичко !!?

40

Мери

преди 11 години

Зорлем ни карат да симпатизираме на бандетата