33

Възмутен

преди 12 години

Избягал е от дрегерите

32

Сънчо

преди 12 години

Много интересно тати как още не е взел син буркан за наследника,нека всички да знаят кой се движи сред *** по улиците,не е случайно дете все пак !

31

1

преди 12 години

Има загинал "ЧОВЕК" , а просташките коментари не спират !

30

Майничка

преди 12 години

Ако са му счупени ръцете сега ще пази по-добре. Няма да се учудя ако той я е предизвикал тая катастрофа. Виждал съм го как кара онова бялото Галардо из София...

29

Стършел

преди 12 години

.....само да не са се спукали еърбеците на Алисия, че тогава мнооого лошо.

28

sante_dog

преди 12 години

Стига с това "дал си колата на някой" е на кой я е дал айде кажете? Журналисти или МВР някой да излезе с позиция а не само да чакате нареждания от горе. Какви са БФС? да не са му адвокати на Никито, и защо те излизат с позиция? като какви? Нали всички трябва да са равни всички? БФС защо не излезе да каже нещо за Гара Дембеле, а излиза за този? Това да не е частната фирма на баща му? Айде вън вече перуките от БФС !

27

Анонимен

преди 12 години

Какъв е тоя набеден вратар?Последните два мача в Холандия 8 гола му вкараха!

26

1

преди 12 години

Нарочно коментирах като "Ботев Пловдив" , за да видя коментарите и оценките след това и се убедих за пореден път че българите се делим на какви ли не. Има загинал човек а има и коментари от сорта "Михайлов , Алисия а и в коя група трябва да играе "Ботев" " и темподобни простотии . Просто сме "***" като народ /и аз съм част от този народ/!

25

Анонимен

преди 12 години

KVO PARVI TATINOTO SIN4E V 05.30 NA MAGISTRALATA?A, DA, PO4IBALLO SI DETETO OT PURVENSTOTO.PO4IVALO AMA PROFESIONALNO - PILO DO ZORI, KU-VI I 4ALGA.. KOI NORMALEN PROFESIONALIST DORI I V PO4IVKA BI DOPUSNAL TAKOVA POVEDENIE? NO MAMINOTO SI PRAVI KAKVOTO ISKA, TATE STOI NA FEDERACIQTA, PARI4KI LAPKAT, PURVENSTVOTO E TRAGEDIQ, FUTBOLA ZAMINA V NIZINITE SLED ANGOLA, I DR.AFR.DURJAVI. SEGA GO KRIQT 6TOTO E PILO MNOGO, MOJE I DA VINOVNO SIN4ETO I TRQBVA DA SE "VADI " OT POLOJENIETO.BOKLUCI!!

24

Анонимен

преди 12 години

Чудовищно огромните джипове обикновено са убийците на пътя.Почти никога тяхни жертви.

23

Анонимен

преди 12 години

Мога да кажа категорично, че шофьорските школи не обучават добре бъдещите водачи. Гледат предимно да изкарват пари. Много лековато се подхожда. Не е шега. Това е машина, която премества човешки живот от една точка до друга благодарение на човешкия интелект. Всички кандидат водачи на МПС трябва да минават през безпощаден психотест, а също така и дълга инструкция от психолог, който да обясни значението на тази машина. Трябва да има подход в обучението и към двата пола - особено за жените.

22

Анонимен

преди 12 години

Има загинали хора, те ми пишат за *** Ники къде бил и къде си бъркал през това време, пълна порнография...

21

1313

преди 12 години

Боли ме дедовия точно за Никито Михайлов!

20

богг

преди 12 години

Алисия е била сигурно :))

19

Клара

преди 12 години

Засрамете се. Има загинали хора. Който и да е виновен - животите са незаменими.Специално тяхната кола е карана от шофьор, и е само УЧАСТНИК в катастрофата, станала 2 коли пред нея.

18

Анонимен

преди 12 години

140 km a?И защо?Защо увеличиха максималната скорост?

17

Коцева

преди 12 години

След като информацията все още не е потвърдена защо се пишат толкова глупости.

16

колективно самоубийс

преди 12 години

Успешно продължава опитът за колективно самоубийство на нацията по шосетата!

15

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера колко трябва да си *** и ограничен за да искаш смърта на някой!? Замислете се малко преди да пишете нещо! Злобни, *** и завистливи душици!

14

име

преди 12 години

ако е той вероятно е бил пил и за това го покриват