30

Меги

преди 11 години

Не знам защо, коментирате, че бил надут и т.н ..Познавате ли го? Разговаряли ли сте с него? Нали вие не му давате парите, колко изкарва и как ги изкарва или харчи, вас какво ви интересува?Пф..кофти завистлива черта си имаме българите и това е!Работи си момчето, забавлява се..има талант ..Вие да не би да сте режисьори, че да разбирате толкова много от кино.. По-лесно е да обиждаш, ругаеш и завиждаш, отколкото да харесваш!Наско се справя страхотно-красив,усмихнат и интелигентен БЪЛГАРИН!

29

Кроненбърг

преди 11 години

Кантора Митрани е най - добрият бг сериал в момента, а този Наско се справя добре, изненадах се, защото очаквах да стои инфантилно и изкуствено. Но не, пичът се представя на ниво, предполагам, че влияе партнъорството му с Младенов и Караламбова. Бг сериалите имат още много хляб да ядат, но все отнякъде трябва да се тръгне. Нали никой не смята, че още първите ни сериали ще накарат създателите на "Адвокатите от Бостън", "Бягство от затвора", "Убийства в Мидсъмър" и пр. да позеленеят от завист?

28

хахаха

преди 11 години

Толкова са невероятни в натфиз, че всеки български артист е скован и изкуствен декламатор!!!

27

stefan

преди 11 години

ох този има подобна история кат Балтечки предавания бутане в телевизията докат не го харесаш накрая,като песните на графа повтарят ти я 99 пъти и на 100ния си я тананикаш нищо че не ти е харесвалаPs Помните ли шоуто на балтечки по канал 1 ужасно слаб рейтинг

26

Анонимен

преди 11 години

офффф тоя пак ли изкочи да дразни, я се скрий веднага никой не ще да те гледа

25

Уейлън Смитърс

преди 11 години

Тоя юнак да гледа няколко филма с Филип Сиймур Хофман, *** Рот, Даниел Дей Луис, Майкъл Фасбендър, Шон Пен, Бенисио Дел Торо, Кевин Спейси, Джон Малкович, Антъни Хопкинс и Едуард Нортън....и тогава да разправя за преимуществата на школата на НАТФИЗ.

24

Анонимен

преди 11 години

има доста добри български актьори, стига непризнание

23

До 22

преди 11 години

У нас хора като Ахмед Доган, Васил Божков, Ковачки, братя Галеви, Маргини, Хамстери, Клюнове и Компири са постигнали нещо....дали трябва да ги приемем с отворени обятия? И дали това има нещо общо със собствените ни постижения?Българските актьори не стават за нищо. И това по никакъв начин не се определя от наличието или липсата на т. нар. постижения.

22

do 20

преди 11 години

Da to4no, serialyt e naistina dobyr. No za6to sa slojili tozi za glawen aktior. Mnogo mu e neskoposana igrata, da ne goworq 4e gleda typo, typo. Dobre 4e mahnaha ot filma onazi manekenka, 4e na neq ne i razbrah to4no kakwa i e rolqta. I tq be6e adski zle kato aktior.

21

Анонимен

преди 11 години

Тоя е *** дразнещия лигльо. КАто е актьор да вземе да гледа малко филми с Ал ПАчино, Робърт Де Ниро и други големи и да се опита малко да поеме поне от поведението им. А не да мяука.

20

Анонимен

преди 11 години

големи хейтъри сте тук, нищо, което друг постигне не се приема, а вие сигурно сте страхотни в специалността си

19

Монти Бърнс

преди 11 години

Какво общо имат нюансите в собствения език с преиграването и нереалистичността!? Да не говорим, че озвучаването на родните филми най-често е отвратително и понякога се губят цели пасажи от важни за фабулата реплики.И какви балкански филми ми предлагаш да гледам!? С кой български филм ще бием "Ъндърграунд" на Кустурица? С "Тилт"? В който действието се развива в 1988 г., а главният герой е облечен в суитчър по последна мода и в стаята му е закачен плакат на Depeche Mode с фотосесия от 2002 г.?

18

Анонимен

преди 11 години

Единственото в БГ киното, което става за нещо е ''Под прикритие'', макар главният да е пълна трагедия. Всичко друго е пълна помия...

17

друг фен

преди 11 години

Български филми - да,но от 60-те,70-те и 80-те години. Сегашните са пълна скръб,нито сценарий,нито актьори,нищо!

16

фен

преди 11 години

не си прав Монти, да, понякога нещата се прехвалват, но гледай балкански и европейски продукции. ние не издишаме пред тях и пред половината американски глупости. а и има нещо интересно като факт, ти като голям киноман, сигурно си даваш сметка - когато някой говори на собствения ти език, улавяш нюанси, за които ти отбягват, ако гледаш чуждестранна продукция

15

Монти Бърнс

преди 11 години

Киноман съм от дете, гледам филми от всякаква народност и всякакви жанрове...и смело мога да заявя, че по-трагични актьори от българските няма. Разбира се, говоря за съвременните български актьори. Няма по-нереалистични диалози, няма по-изкуствено присъствие на екран. Не знам какво им правят точно в НАТФИЗ, но от там всички излизат еднакво преиграващи. Много ме учудва тази овча радост по съвременните български филми и сериали, които общо взето са подигравка с киното.

14

Анонимен

преди 11 години

Добре, че има такива места, че разни лачени пантофки да пишат кой ги дразни. То това пак е добре, че те дразни. Има актьори, които не могат нищо да предизвикват като емоция...

13

Анонимен

преди 11 години

Струва ми се, че самочувствието му е маалко в повечко! Да е жив и здрав иначе човека.

12

Анонимен

преди 11 години

Ne 4e se zaqjdam ili ne6to, no tozi za pyrwi pyt go wijdam !?!?!?!

11

Анонимен

преди 11 години

добре си играе пича, а и като гледам той казва, не че го прави, а че иска да ходи 2 дни тук и там... стига сте завиждали кой колко пари изкарва