6

Анонимен

преди 11 години

То голяма гъзария в днешно време да си имаш смартфон,ама я кажете,на колко от тия смартфони батерията им може да издържи повече от един ден,предпочитам нормален мобилен телефон,ама да ми държи 4,5 дена батерията.

5

dominici

преди 11 години

Да не забравяме, че Apple ще представят новата версия на iPhone след няколко месеца. Дори, ако не се лъжа, още през юни. До тогава Galaxy S III ще е Царят. 4S беше "козметичен" вариант. Това е политиката на Apple - нова версия, след година - подобрение на предната, след още една година - пак нова версия. Така свършват договорите на първите и може да си вземат нов телефон.

4

Анонимен

преди 11 години

Striker, ами то не е трудно да погледнеш снимката в статията и да видиш един корейски Шакил, и колко е голям телефона :)))

3

Митко

преди 11 години

"2" - Принципно си прав. Не бива да се характеризират всички под един знаменател. От друга страна има една негативна натовареност към групата на хората с iPhone, по подобие на "голфаджийте". То нито Голф, нито iPhone са лоши продукт, но всеки е запознат що за стока е масовият им притежател и на какво е способен той. И за единя, и за другия се носят легенти за зомбирания им "електорат", които друго не признават и отричат априори различните.

2

2

преди 11 години

Не знам приятелю, кой ти е казал тая простотия за iPhone. Аз съм с такъв и грам не слушам чалга нито ходя по такива заведения. Много от хората имай предвид, че си купуват тези телефони просто за гъзария. Това не означава, че всички го правят. И единия и другия телефон са много хубави, въпроса е да знаеш как да ги използваш и за какво си ги взимаш

1

Анонимен

преди 12 години

Мда... Светът тотално е изтрщял...