79

Анонимен

преди 11 години

За Надежда няма надежда, но за СДС вече има надежда!

78

стар СДСар

преди 11 години

Наде аз съм един от основателите на СДС.Амасе питам, защо твоите зъби са като на 20 годишна,а моите няма кой да ги ремонтира.Защото ти се наяде от това, че бяхме там на митингите,а такива като мен пак ручаха жабетата.Та ти се тюхкаш че ще се прехвърлят такива като мен към Бойко.Ами нормално е и ти да опиташ от тях.Пък на Бойко ще кажа,че ако си държи на думата и се разграничи от такива като Лечков значи не сме ручали напразно.

77

Георги Александров

преди 11 години

Ти ли ***, скъпа....теб кой ет пита дали исак да ставш председател на СДС, налите видяме вече...нищо не став от теб ако няма кой да ти дърпа конците. В едно нещо обаеч си права - не са важни буквите а посланията - това се опитвам да обясня на мноог хора, но никой не исак да ме чуе. СДС не излъчавше послания в последно време... дано сега нещо се промени.

76

Анонимен

преди 11 години

герб са кумунисти

75

Гербер

преди 11 години

Е Наде, теб със сигурност вече никой, никъде няма да те вземе, и не защото не си вече хубавото Наде, а защото си политически труп и вониш мноооого гнусно...

74

хохо

преди 11 години

хубавото Наде вече е само Наде

73

бивш

преди 11 години

Пускат ги , защото тя знае как и какво да каже.Не , че нещо ми пука но наистина не сте обективни , защото тя наистина е една хубава жена и за разлика от много други *** , които смениха Желев, Ф.Димитров,Костов,Надежда,П.Стоянов ,М.Димитров и нищо чудно да съм пропуснал още двама-трима и след това всички всичко оплюха , тя наистина се държа мъжки. И чух някой си Сотиров , който се позова на изказване на Яни Янев за да се мотивира, така , че от тук нататък????

72

наивник

преди 11 години

Интересно защо навсякъде се пускат Надето,Мартинчо и компания да плщят по СДС и никъде не се пускат тези които най-накрая скъсаха споразумението с Костов, гробокопача на синята идея!

71

T.N.T.

преди 11 години

NADETO E STRA6NAAA!!!...OTBLIZO,PROSTO UJAS!!!...

70

Анонимен

преди 11 години

СДС изигра най- " интересния" филм в бълг. политика . На финала : добрите се оказаха злодеи . Всички бяхме шащнати . Сега търсели избиратели , които да им вярват - Та ние всички вече сме гледали този филм .

69

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО ПРОПИЛЯХТЕ ВСИЧКО? ЗАЩО ПРЕЯДОХТЕ ? ЗАЩО НЯМАТЕ СРАМ? ЗАЩОТО НИ МИСЛИТЕ ЗА ***! НЕ НЕ НЕ !ЗАТВОР ЗА ВАС! ЗАТВОР ЗА БКП/БСП ДО ЕДИН ПЛАЧЕТЕ ЗА ЗАТВОР ! СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ ЗА НАША СМЕТКА!МЕРЗАВЦИ БЕЗОЧЛИВИ НАГЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАЧАВРИ!

68

Е - Ник

преди 11 години

Уф! Стресна ме! Егати грозотията неземна!

67

Битпазар

преди 11 години

Като станеш втора употреба, трябва да се гордееш, че някой те взема, Неинска!

66

Анонимен

преди 11 години

edna ot purvite deto e za naroden sud

65

T.N.T.

преди 11 години

...GERB IZKA DA WZEME NA BOSIQ CARVULITE OT SDS...BEZNADEJDNO NE ISKA...*** IMAT EDNA PESEN:KOGA IMA QDEME,KOGA NQMA--NE6TEME...

64

Тома Н.

преди 11 години

Имам съмнения, че тая не е българка. Май генът и я кара да върши безобразия ?

63

Stoewa

преди 11 години

Не мога да ягледам заради нея не гласувам за СДС

62

ЕДИН ЛАФ....

преди 11 години

Наде,..."*** си с рози накичи ,насраното да не личи"---великият и гонен от всички партии----------Р.Ралин- !

61

Надка Нейнски

преди 11 години

---"Електоратът и медиите ,са ВИНОВНИ".....!зАЩО ЕЛЕКТОРАТЪТ ГЛАСУВА ЗА ДРУГИ ,ДАЖЕ И ЗА ----БСП---?

60

оооох!!!

преди 11 години

ТАЯ НАЛИ СИ ВЗЕМА ПАРИТЕ КАТО ПРЕВАТИЗИРАХА С КОСТОВ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ СЕГА ТОЛКОВА И ПУКА ЗА СДС ЗАПРИЛИЧАЛА НА ГЪБА