206

Шоп

преди 11 години

Вървете по дяволите, черногледци! Човекът си оре на неговата нива, все нещо ще излезе, а вие само мрънкяте.

205

Българин

преди 11 години

Абе, *** мякащ, дали от Гугъл, Hewlett Packard и Cisco са наясно, че улиците на "европейската столица София" са като бомбардирани и че по тях се движат мръсни незаконни *** каруци, като преди сто и кусур години? Дали са наясно къде ги канят?Силициевата долина - ха-ха-ха-ха !!!!

204

григор

преди 11 години

Браво!

203

отворко

преди 11 години

Ето я стратегията 2020 на Президента > 1. Изградихме Бизнес парк /за германската му фирма/ 2. Изградихме Резиденшъл парк /за да живее там/ 3. Сега ще строим София тех /за акулите от IT в Щатите/ 3. В близко бъдеще нов Зоопарк /за останалите в България/

202

дядо

преди 11 години

на президентшата в ресора тихо тихои много пари и влияние

201

Демон

преди 11 години

Нали Кратуня ти беше забранил да говориш. Защо продължаваш да плямпаш глупости? Ще построиш на баба си хурката! ***!!!

200

Точно казано Гарабет

преди 11 години

Мисля че го каза много точно "микс от клишета" точно търсех точния израз с който да опиша как ми звучи Плевнята когато го чуя как говори по някоя телевизия. За съжаление цялата политика на ГЕРБ се крепи на този изтъркан ПР без грам покритие. А за още по голямо съжаление все още има хора който гласуват за МИКС ОТ КЛИШЕТА!

199

Гарабет

преди 11 години

Това е микс от клишета в стил ,,ранен комсомол'' и ,,късен соцреализъм''....по-дъртите във форума ме разбират....сега е ред на по-младите да ги сложат на шейната?!?!?!!??

198

Браво

преди 11 години

Браво????????????????????????????

197

янко

преди 11 години

Не е станало ясно, че ще окажат съдействие, а само, че нашият ги покани! Няма какво да се изсилва.

196

Анонимен

преди 11 години

Тоя е вечно ентусиазиран.Още от ОК на ДКМС,където отговаряше за "ентусиазъма"

195

Анонимен

преди 11 години

Не е лошо да има тех. парк в София.Все пак е бизнес център на България.IT специалистите са си такива и тук и навън само по-актуални заплати трябват,ако искат млади специалисти в БГ.Иначе млад IT спец. с два западни езика и вече е с предложение и европейска заплата.

194

Анонимен

преди 11 години

Уважаеми ***"управляващи"не само София е България.Или май София вече не е изпадналата ни родина , а нещо по-така.Всеки ЦАР оно време мислел как периферията на държавата да е по силна.От това е зависел и центъра"столицата" ,така или иначе данъците са за цялата държава.Толкова родината е по-силна и ценна за живеещите в нея.***

193

Анонимен

преди 11 години

"В резултат на срещите досега в Сан Хосе стана ясно, че големи фирми като Google, Hewlett Packard и Cisco ще окажат съдействие на България""НР реже 25 хил. работни места?"Ясно за какво съдействие става въпрос нещо като МОДЕРНО РОБСТВО!

192

Анонимен

преди 11 години

Проблема на високите технологии е че те са високи за кратко време )))) след това стават масови за по 5 лв.

191

Анонимен

преди 11 години

Тоя плевнелиев защо не се свърже с пластичен хирург да му оголеми дребните устенца,как се храни не знам,много неприятен тип,прелича на хамстер...

190

15616651651

преди 11 години

Кой пусна първата дама на Б. Борисов в САЩ олееее излагация

189

мадам Бовари-Сливен

преди 11 години

Аз предлагам... вместо Sofia Tech Park... президента да напраи Sofia Sex Park... за концепцията и реализацията, да се обърне към специалисти в Амстердам... имаме голям потенциал в тази област. България и сега е пълна с хубави момичета, които напускат родината, за да се реализират на запад. Нека задържим българските красавици в родината... а освен това... убедена съм... че инвестицията ще се върне много по-бързо... и ще генерира по-бързи и по-големи печалби. Кой е за???

188

вяра

преди 11 години

От всичките приказки само едно е сигурно - че ще похарчим едни 100 милиона лева!

187

супер анонимен

преди 11 години

Г-н Плевнелиев, всички българи честваме годишнината от Баташкото Клане. Ти къде си по това време и защо?