38

Анонимен

преди 12 години

Неколкото милиарда евро ,дадени тия месеци на Гърция бяха за да се отложи неминуемото и европейските банки да се подготвят. Няма нормален човек ,който да е мислил ,че нещата в Гърция ще се оправят ,не си мислете че европейците имат искрени чувства ,че Гърция ще мине към растеж. Катарският шейх депозира 200 милиона долара за да е готов като се отвори пазара на гръцките банки в България, щото на него му требе банка, ако иска да инвестира. Това EFG ,това Alfa,Piraeus,това ОББ......

37

до ЕКСКУРЗИАНТА № 47

преди 12 години

Аз пък мога да ти кажа, че пенсията (от ГЪРЦИЯ) на жена ми е намалена с 50%! Това се отнася за всички! Работни заплати -50%, цени увеличени, банкоматите празни... не Ви ли напомня на Жан-виденовото време???????? То изведнъж не става, но полека лека... като спрат парите от еврозоната???????? Като не могат да плащат, кой ще ги пере и чисти, кой ще бере портокалите,а маслините, а овцете кой ще гледа.... ще трябва да се работи!?!?!?

36

до №49....ан

преди 12 години

Гърция, вече е на колене (не стачкува) избра социализма, който само за месец два ще и донесе няколко нули върху драхмата. Ние също бяхме избрали ГОЦЕ+ВИДЕНОВ и сега още 100 г. няма да дойдем на себе си. Не злорадстваме, а съжаляваме, защото сме го преживели и много добре знаем за какво става на въпрос - политиците крадът, а народа плаща и тегли хомота!

35

Бо

преди 12 години

По принцип не съм хейтър, но гърците счупиха нагломера. Вече почвам да се кефя как гърчолята сами ще се надънят, като изхвърчат от зоната. А за тези, който смятат, че гърците 'процъфтяват', защото са говорили с някакъв дядо на кея, ще кажа: Нито една банка, колкото и да е ликвидна не може да издържи на масово теглене на пари, каквото се случва в момента в Гърция - от там нататък всеки сам може да си направи изводите.

34

ан

преди 12 години

И ЗАТЪВА ЛИ ЗАТЪВА. ТОЗИ КОЙТО ГО Е НАПИСАЛ ТОВА ИЗГЛЕЖДА ЧЕ НЕ ВИЖДА МУТРЕСТАНИЯ ЧЕ СЕ ВЛАЧИ ПО ДЪНОТО И КОПАЕ НАДОЛУ. КОЛКОТО И ЗЛЕ ДА Е ПОЛОЖЕНИЕТО НА ГЪРЦИТЕ ПО ЗЛЕ ОТ МУТРЕСТАНИЯ НЯМА ДА СТАНЕ. НЕ ВИЖДАТЕЛИ КОЛКО СТЕ ГОЛА ВОДА ИЛИ ВИ ТРЯБВА ВОДОМЕР ДА СЕ ИЗМЕРИТЕ. НИКОГА НЕ СЕ ПРИСМИВАЙ НА ХОРАТА ЗАЩОТО ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА. ПРИСМЯЛАСЕ КУКАТА НА КРИВОТО ДЪРВО. ГЪРЦИТЕ МОЖЕ ДА ОТИВАТ НА ЗЛЕ НО НИКОГА НЯМА ДА ПАДНАТ НА КОЛЕНЕ И ДА ПРАВЯТ *** КАКВИТО *** ПРАВЯТ В МУТРЕСТАНИЯ.

33

high

преди 12 години

Pривизвите за теглене на пари са мног опасни и неосноваелни, най-малкото. Някои иска да се случи нещо, което се случи с нашите банки преди 15 г., но рзаликата е, че това са стабилни банки, а не приамоиди каквито бяха нашите.Всеки ден ни залива с дезинформация колко зле е там уж, за да се скрие колко зле е тук и да ни се внуши, че има и по-зле от нас, но няма по-зле от нас.Все пка много гръцки банки финансират държавни дейности и не са за пдценяване. Не се подвеждайте по първосигнални призив

32

Екскурзиант

преди 12 години

Скоро бях в Гърция. Не видях нищо да затъва, а да цъфти. И нашето настроение веднага се промени. Пролет, чистота, спокоиствие, всичко си има вкл. и човешко отношение. Веднага си личи, че съм сменил климата. На пристана се разговорих с един дядо, дето ми съчувстваше, че живея в България. Срещнах много българи , работещи там.Но които иска да верва на политиците ни и да им съчувства.Много, мнооого добре трябва да са били ако това им е зле то.А ние ...нас ни нема у цялата схема.

31

Zalostiv

преди 12 години

Zal mi e za garcite takav rabotliv ,liubezen ,4esten i 6tasliv narod nema na balkanite ne zasluzavat tova koeto 6te im se slu4i kak 6te se ma4at gorkite zalna im maika.

30

Мунч0

преди 12 години

До 36.Кефиш ме какъв си тапир :) Скоро по-малаумен коментар не съм чел :)

29

Гарабет

преди 12 години

До #40 Орце, трябва да си купиш една клавиатура от Кюстендил или Благоевград,че на този МАКЕДОНСКИ ЕЗИК нищо не ти се разбира...колегите във форума не могат да те оценят както трябва!

28

vinetka

преди 12 години

И затъва ли затъва Гърция а България цъфти ли цъфти ..........

27

Тошко

преди 12 години

Една обедняла и съсипана Гърция, излязла от Еврозоната, без политическа стабилност и пълна с объркани и разгневени хора по улиците звучи като рецепта за диктатура. А те имат опит. Ние обаче нямаме никаква полза от това.

26

Килъра

преди 12 години

Тия какво реват бе дават им пари и се сърдят, еми немците да не им дават и готово тогава ще им сеналожи да работят, а не като ходя до Гърция да гледам само как емигрантите им работят без пари!

25

до 16

преди 12 години

Доста гаден ,но мноооооого по-*** !!!

24

до 34

преди 12 години

Някои хора просто ги сърбят пръстите във всяка новина да изтъкват колко сме зле в България. Гърците ако излезнат от еврозоната и върнат драхмата в курс 2:1 спрямо еврото ... гаранция ще станат по-зле от нас.

23

ku4eto

преди 12 години

И затъва ли, затъва............................и още не може да стигне бг която е под дъното

22

до 24

преди 12 години

Хахаха, е верно ме развесели, викаш ти си рус, синеок, висок като бор, и цялата ви рода и тя така. Ние пък специално българите сме толкова омешани, кой от където е минал семката си е хвърлил, да го кажем така че да не звучи грубо. Ама няма лошо, то и затова сме толкова красиви :)))

21

Сюлейман Безумний

преди 12 години

24 - ти виж сега мой човек. Има руси гърци. Научно е доказано че имат около 30% славянска кръв. Доказаха го онези от IGENEA. Имат и толкова процента гени на древните елини останалото е буламач, траки, араби, илири и др.Ти щом си рус не си никакъв българин. Българин е Божидар Димитров - истински ариец.

20

Не е така 22

преди 12 години

Да си виждал рус грък ? Не , ами замисли се малко върху това :) Изобщо не са никакви тукашни :)Аз поне съм рус и съм спокоен за произхода си :)

19

Анонимен

преди 12 години

Снимката изразява доста добре абсурдността на гърците ... "bank of berlin" ... де да беше Bank of Berlin ... гърчоля смотани, ама не е