139

БОЙКО ТУРСКИ ЛАКЕЙ

преди 11 години

Ердоган набива канчето на Бойко Борисов пред инвеститориТурският премиер скастри Борисов пред шейха на Катар заради гладната стачка на металурзите в КърджалиБойко Борисов зачерви бузи пред катарския премиер и министър на външните работи шейх Хамад бин Джасим Ал-Тани и турския министър-председател Реджеп Тайип Ердоган, които се срещнаха с него в резиденция Евксиноград.Руменината на Борисов обаче нямаше нищо общо с изпитото червено вино и поднесени деликатеси, а с факта, че Ердоган най-безцеремонно му наби канчето пред потенциалните инвеститори.Турският премиер не се въздържа и скастри Бойко заради гладната стачка на металурзите от Оловно-цинковия комбинат (ОЦК) в Кърджали. Отчаяните работници се решиха на драстичната стъпка преди няколко дни, тъй като посещението на Борисов не им донесе никакви дивиденти.Нищо не излезе от срещата с Борисов. Настояваме да получим заплатите, които сме изработили с много труд. Явно единственият, на когото можем да разчитаме, е господин Ердоган, заявиха металурзите, които без да се колебаят изпратиха известие до турския премиер.Въпреки че опита да замаже положението пред Турция и Катар като натовари свитата си в лицето на седем министри и отпраши заедно с тях към морската столица, Бойко явно не е успял да се измъкне.Не може да шашне шейха и турския премиер с едната резиденция. И на челна стойка да се изправи, пак няма да избяга от въпросите на Ердоган, вещаят запознати, според които драмата с металурзите ще разкара много от потенциалните чужденстранни инвеститори в България.

138

БОЙКО ПРЕДАТЕЛ

преди 11 години

Но пък Борисов вече е национален предател. Същото важи и за цялата ГЕРБ. България вече е продадена, наистина за 30 сребърника. Пророчествата на Слава Севрюкова се сбъдват. За добро ще да е. Но ще бъде адски болезнено."Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът. Югоизточната част. "Предстои наша територия да бъде предадена на Турция. За съжаление, ще се изтърпи и този позорен акт, за да приключи нелеката ни обремененост. Политиците едва тогаз ще се осъзнаят и втурнат да работят за Родината. Ще бъдат направени и опити части от североизточна България да отидат към Турция.Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа. Мнозина ще заплатят с лихви греховете си. От тоз миг нататък властниците ще станат изключително внимателни към събитията в страната. В периода, когато същата тази Европа объркана се двоуми как да реагира, сърбите състрадателно ще ни подадат ръка. Ще ги приемем като братя. Едва след позорния акт на разцепване на страната, загрижената за собственото благоденствие политическа класа изведнъж ще се стресне и посъживи. Ще се осъзнае и замилее за позабравеното отечество любезно

137

БОЙКО ПРЕДАТЕЛ

преди 11 години

Преди няколко минути, в централните новини по БТВ съобщиха, че емирът на Катар ще вложи 200 000 000 долара в БНБ. Вложението ще направи, защото видите ли, след разговор с Борисов взел че повярвал във възможностите на нашата икономика. Браво, ура, да живей! Хвала на Бойко, на неговата божествена харизма, гдето във вилнеещата криза успя да привлече свежи пари в опосканата ни родина. Само че има едно голямо НО????? НО вече не сме 70-те или 80-те години на 20-и век, когато Тото (Тодор Живков) само срещу една прегръдка и няколко вица успяваше от същите тези арабски шейхове да привлече суми далеч надвишаващи тези милиончета. Без нищо в замяна. А и Борисов не е Тато. Даже няма и една десета от неговата тарикатщина и усет. Поради тези причини, какво ли ще иска в замяна емирът на Катар? Още повече, че въпросното вложение е станало след проведени разговори между Катареца, Бойко и Реджеб Ердоган. Като се има в предвид, че в последното десетилетие Катар се явява най- голямият инвеститор в Турция, а тя е най-голямият инвеститор в югоизточна България, можем да направим извода че същата тази част от страната ни бе продадена за мизерните 200 000 000 долара. И то за пари които съвсем скоро няма да имат и стойността на хартията на които са направени. Да не забравяме, че наскоро бе проведена сбирка на световното масонство в парк-хотел "Москва". От наша страна участваха Делян Добрев, Младен Михалев, Николай Камов и редица други представители на бизнеса и политиката. Участници са също така и емирът на Катар, Реджеб Ердоган и Джеймс Уорлик. Ако си спомняте, същият този Уорлик, пръв "приятел" на Борисов, настояваше да се разреши ГМО в България и лобираше открито за добива на шистов газ от Шеврон. Пак по заповед на Уорлик, нефтопровода "Бургас - Александропулис" бе отказан от Борисов. А познайте кой заповяда да се откажем от АЕЦ "Белене"? Но Уорлик е само посредник. Но пък Борисов вече е национален предател. Същото важи и за цялата ГЕРБ.

136

Анонимен

преди 11 години

Цяла Варна в полиция.Затварят пътища , а в същото време отгоре летят хеликоптери. И какъв е смисъла да затварят пътища като са по въздух. Пълна пародия. Запушват целия град за нищо.

135

Венелин

преди 11 години

Шейх Ал Тафанах Ал Таебах не е ли харесал Бойчето?

134

г-н Станишев

преди 11 години

AМи гласувайте си за г-н Станишев и БСП, дето преди месец искаше *** надбавки (пардон детските) да станели 50лв. от 35. Ама после да не пискате, че България се била циганизирала, исляминизирала. Кой направи така, че социалната ни система да ни докара да станем фабрика за ***. Герб ли?ББ ли?Духа е изпуснат много преди него от бутилката, вярно е, че и те нищо не правят, за да се стопира това, като например въвеждане на модела на т.нар. грамотна раждаемост, за 3-то дете плащания само за р

133

материале, материал

преди 11 години

Само наивници, зомбирани и лакеи, но всички до един в плен на илюзията за далавера и печалба, а заедно с това и с пълна безотговорност за съдбата на България могат да вярват в ползата от катарските пари и хич да не ги е еня, че България се потурчва, ислямизира и ликвидира. Нима са толкова малко здравомислещите и нима толкова е успешно тоталното медийно манипулиране и зомбиране, та вече явното предателство и унищожение се приема с благодарност?

132

123

преди 11 години

Ама какви агнета ще продадем на Катар бе хора, та ние ги нямаме в наличност? Та нали М.Найденов реши,че това не е приоритет и този отрасъл не се подпомага. Та питам къде са тези агнета, за да ги изнасяме?

131

Анонимен

преди 11 години

"Борисов заяви, че колкото агнета произведем, толкова ще бъдат купени от Катар"- а тук ще останем само овците да си блееме по пъдаря , както сме си били.

130

Овчи

преди 11 години

И колко агнета произвеждаме другарю Борисов ?

129

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БУЛГАРИЯ КАТАРСКА ЖАПАНКА...ХИХИХИ...!

128

Хасму

преди 11 години

Минувача, *** ти май и си вярваш. Щели да дойдат ***, за да благоденствуват българите!!!??? Нищо повече от евтина работна ръка и концесии които пак ние ще плащаме.

127

dragko

преди 11 години

Бля,бля.....бля,бля.......

126

!!!!!

преди 11 години

Това не са инвестиции - талибаните изкупуват Б-я на парче !!!

125

Минувач

преди 11 години

Сер. и Гоце също ходиха в Катар. Не успяха да спечелят доверието им и нямахме никакви реални ползи. Да се надяваме, че ще финансират летището до Балчик, пътя Русе - Свиленград, разработването на промишлени пасища за високо продуктивно животновъдство. Тези пари ще бъдат усвоени от наши фирми, наши работници и животновъди ще получават трайни доходи. Трябва да сме доволни от такива инвестиции!

124

Анонимен

преди 11 години

Бойко ежедневно работи за благато на България, а долните комунисти ежедневно плюят като дръгливи камили. За това хората ще предпочетат и на следващите избори патриота Борисов пред продажните червени бездарници!

123

!!!!!

преди 11 години

Б.Б. иска да продаде родопските златни залежи на талибаните,затова и анадолския ***.аф ще идва днес !!!

122

апартаментите

преди 11 години

Цецо, как вървят апартаментите на пазара?

121

катарски джапанки

преди 11 години

Катар депозира 200 млн. долара в БНБ, но не за добър ден, а за внос на прочутите катарски джапанки.

120

gomor

преди 11 години

уникални *** има тук, които вярват на американските филми /пропаганда/. Само простия човек вярва на американската мечта. Разберете, че най-великата държава всъщност со 100-150 *** които са собствениците на този балон наречен Америка, остана лите са манипулирано стадо. Същия модел в момета се изгражда тук. Аз съм ходил там и трябва да ви кажа, че едвам изкарах 40 дена, по-полицийска държава от нея няма.