18

Brothers in Arms

преди 12 години

"дори се просълзяваха"Хахаха, трогателно е било, и сигурно колкото повече са пиели, толкова повече са се прегръщали и просълзявали, завалиите. Викаш на другия ден тръгват на война и не се знае кой кога...тц тц тц

17

leksa

преди 12 години

Преди 2 седмици попаднах случайно на ергенско парти в Rock n Rolla в София :Д момчетата си бяха извикали 2 стриптиизиорки наистина мн готини мадами,пиеха танцуваха и пееха лбимите си песни,прегръщаха се и дори се просълзяваха,беше хубаво и наистина запомнящо се :)

16

М.У.

преди 12 години

Аз не мога да разберя ква е тая простотия с ергенските партите, та чак да изтръпвате и бла бла, все едно някой на сила ви е накарал да се жените, та после да се чувствате затворници и това да ви е последния ден на "свобода" ...Кат искате да сте толкоз свободни не се женете и си хойкайте по кръчмите до като се наакате от пиене и к*рволяци

15

Факер

преди 12 години

Партита трябва да се правят при развод, че си се отървал а не преди женитба......

14

Анонимен

преди 12 години

Еййй, само простотии, аз като се жених не съм гледал американски ***.и и за подобни простотии не бяхме чували!

13

Анонимен

преди 12 години

Направете си моминското/ергенското парти такова, че като се сетите за него да изтръпвате! Това е последният момент, в който сте свободни! P.S. Не говоря за изневери.

12

Точка Пета

преди 12 години

*** американизми! Всичките им *** филми предстваят сватбата като край на всички световни проблеми, а истината е, че те с нея започват. Ергенско парти, ако си бил неодобрен монах или неподстригана калугерка. Нормалните хора нямат нужда от подобни осирания.

11

име

преди 12 години

хубава снимича

10

знам

преди 12 години

то оставаше да поканя годеницата...или майка й...или баба й:)))

9

Maks

преди 12 години

Събуди се, българино! В противен случай ще изчезнеш безславно ...и то сравнително скоро :( НАУЧИ СЕ ЗАДРУЖНО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ДА ОТСТОЯВАШ ПРАВДАТА!

8

Maks

преди 12 години

Поредната натрапена глупост. Ей ... как няма да вземем нещо умно от другите народи , а все простотии и лошите неща взимаме ! Не само че ги взимаме ами ги правим още по-лоши от колкото сме ги видели.

7

Анонимен

преди 12 години

Малко са ни простотиите български, та дайте сега да вземаме и чуждите.

6

друга жена

преди 12 години

ние пък си спретнахме моминско парти със стриптизьор а мъжете ходиха на плейбой. дали ще изневеряваш е въпрос на лично усещане.тва че е облизал някоя цица -голяма работа , и аз хващах мъжки дупета.всичко с граници и няма проблем

5

:D

преди 12 години

чудили са се какъв текст да напишат около снимката

4

жена

преди 12 години

Той един мой познат,си напрви такова парти и бъдещата му го изхвърли

3

of

преди 12 години

Като мъж не мога да разбера израза "Ергенското парти е един от най-важните моменти в живота на всеки мъж" какво толкова е важно да се напиеш един път с приятели, защото това е нормално, по въпроса със стриптизьорки и т.н. изживявания, който е любител брачният живот не би го спрял с нищо да се лиши от каквото и да било.....поредната модерна западна простотия.

2

от 1

преди 12 години

Аааа,сменихте я браво!

1

Анонимен

преди 12 години

Снимката ви кърти