355

азз до смело сърце

преди 11 години

имаш малка грешка!разрешено е да се пуши!за пореден оът се обедих днес!

354

Анонимен

преди 12 години

vawija schef ste gi globi nima da doda as da gi globia

353

Анонимен

преди 12 години

Този закон е още едно потвърждение, че живеем в ненормална държава. Аз съм непушач и честно казано от както почнаха да се приемат закони за ограничаване на тютюнопушенето се чувствам по- зле. Преди, просто като е много задимено в някое заведение си подвивах опашката. Сега обаче хем съм в правото си да дишам чист въздух, хем като вляза гледам, че то забрането за лица под 18 и вътре пак димилник. Не разбирам, защо се приемат закони, като няма кой да ги прилага и само се стимулира корупцията.

352

Фен

преди 12 години

Ако целта е здравето на нацията - да се забрани производството и продажбата на цигари?!Ако целта е здравето на нацията - да забранят движението на стари бракми; печките на твърдо гориво, комините на предприятията, бълващи дим колкото милиони цигари и т.нОтделно глобите за това са супер ***, излиза че ако пушиш си public enemy N1, глобата ти е същата, както би платил, ако блъснеш някой примерно?!

351

непушач

преди 12 години

И какво ме грее тази забрана, кой ще дойде да глоби колегите, които пушат вътре в стаята??? Само измислят някакви *** закони, а никой не следи за тяхното изпълнение.

350

Бивш непушач

преди 12 години

А ето как се приемат законите в нашият парламент: snimki.be//store/1/261337334846.JPGАко така се приемат и останалите, тури му пепел. От ***. Хайде за забраната на закрито имат някакво....право. Стига там да има непушачи! Но за приетото за откритите пространства вече се оляха.

349

Стив

преди 12 години

Не бъркайте (както прави Корнезов) никотина с никотиновата киселина. Последната е известна като ниацин, витамин В3, витамин РР. А че никотинът е вреден (за разлика от витамина) - спор няма. Според bg.wikipedia.org/wiki/Никотин "...към никотина се развива много по-силна зависимост, отколкото към кокаин и хероин"

348

ЗОРО

преди 12 години

В частен клуб дали ще се пуши,там не могат да проверяват....

347

Мъдрец

преди 12 години

Над 500 000 са едноличните търговци посочили като седалище и адрес на фирмата си своя дом, към тях да добавим и тези от ЕООД-тата и какво се получава, че те нямат паво да пушат у дома си, тъй като се води работно място. Ха сега, си помислете как и с чия помощ ще "работи" този закон. Пушиш и не си носиш л.к., затворен ти е офиса, не пускаш проверяващите в кабинета на шефа и т.н.... какво става ВИКАТ МВР.... "Брат,чедите" си пушат и не им дреме - те се водят маргинали и трайно безработни....

346

Гласоподавател

преди 12 години

Поредното "недоносче" на интелектуално импотентните депутати, а и ръководство, съветници и т.н. от герп. Първо наистина си мисля, че те излъгаха преди година собствениците на заведения да инвестират в спец оборудване, но не това е идеята ми. Приемането на закон с ясната мисъл, че няма да се спазва е безумие. Как ще ме глобят, ако не си нося личната карта и/или съм трайно безработен и/или съм посетител в лятна дискотека с 3000 танцуващи души и още... Как ще се контролира - избирателно...

345

Анонимен

преди 12 години

Няма смисъл да забраняват пушененто по заведенията. Там човек си е взел решение ще влезе ли в местата за пушене, в залата за непушачи или дали изобщо ще отиде на заведение. Да се забрани пушенето в спирките на градския транспорт - седмица, че и повече вали, всички сме натъпкани като сарми докато чакаме раздрънкания автобус и на всичкото отгоре някой като задими с тая смрад е отвратително...

344

Анонимен

преди 12 години

Заради този пресилен и абсурден закон ГЕРБ губи моя глас в следващите избори...

343

Анонимен

преди 12 години

Кви сте ми мамини умници всичките герберурунгели...димът, който излиза от закритите помещения е един лош дим и трови хората...а димът, свободно разпространяващ се повънка е един убаф дим и директно излита у Космоса и като така не мое те отрови *** никак....той заобикаля непушачите....Чудно що не казват като как се разделя дима и къде отиват вредните вещества....да не би да се телепортират и останалите хора да нямат достъп до тях...Концентриран или разреден СПИН е по-добре да фанеш а ?

342

corderosa

преди 12 години

az ne znam nqkoi ot tiq smeshnizi v parlamenta da ne e izlizal izvan balgariq i e vidql 4e navsqkade e absolutno zabraneno pusheneto i horata go spazvat i pak ima klienti v zavedeniqta.i e npalno s turisti.i ne moga da razbera deputati s pretenzii 4e sa inteligenti zasto se darjat kato palni prostazi .vsastnost tova pokazva 4e sa si prostazi namardali se vav vlastta

341

Анонимен

преди 12 години

А този любен не-знам-си-кой не са ли го светнали докторите от Пирогов, че не никотинът е проблемът на цигарите, а всички останали вещества, които му добавят - като катран и т.н.!

340

666! СУПЕР...

преди 12 години

...А ДА МИ ПОПУШИТЕ ПАТЛАЖАНО...!

339

Анонимен

преди 12 години

.....

338

Анонимен

преди 12 години

Ако някой ти пафкя дим в лицето пръдни му и ти в лицето и сте квит. Само така може да се накара пушач да се съобразява с другите наоколо.

337

Гаден пушач

преди 12 години

ДО: Аман от пушачиПоследното нещо което българинът го оправя, са забраните и солените глоби. Те оправят само корупцията :Р Прав си не трябва да се пуши навсякъде, но какво по-точно имаш против наличие на заведения САМО за пушачи? Или те е страх, че 98% от собствениците ще ги превърнат в такива и заведения САМО за непушачи няма да останат?Няма да коментирам колко е чист и нормален въздуха на другите места за които говориш, дори без наличие на цигарен дим.............

336

Аман от пушачи

преди 12 години

Кой ви забранява да пушите?Имате си къщи - пафкайте си колкото искате там.На другите места оставете хората да дишат нормален въздух.Българинът само това го оправя - забрани и солени глоби.Иначе си прави каквото си иска.На работа не мога и да се нахраня като хората в обособената кухня - от цигарен дим въздух не мога да си поема, камо ли да дъвча храна.Да не говорим, че работя поне с 50-60 минути дневно повече от пушачите, които на всеки кръгъл час ходят да пушат за по 10 минути. Браво на Бойко!